kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

kamen

#26 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by kamen »

semmy wrote:
Edin H. wrote:A sta bi bilo da si se sudarila posto vozis jednosmjernom ulicom u suprotnom pravcu?
ljudi koji tu zive znaju da se trg renovira i svi oprezno voze i svi vec nekoliko dana tako prolaze..

a nije problem kad oni kad su normalani uslovi prolaze kroz zabranu, bas tu gdje su mene pisali..iduci put ih slikam i posaljem na sud i avazu..pa da vidimo dokle bezobrazluk njihov.
--> baš TEBE PISALI? gramatiko divna i mila <--> nije ništa čudno što trčiš do H-avaza, mogla si i velikom gazdi žaliti se, on bi to sve "jednim potezom riješio"
--> vakat je za uvođenje reda i aferim za "plave anđele"
semmy

#27 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by semmy »

kamen wrote:
semmy wrote:
Edin H. wrote:A sta bi bilo da si se sudarila posto vozis jednosmjernom ulicom u suprotnom pravcu?
ljudi koji tu zive znaju da se trg renovira i svi oprezno voze i svi vec nekoliko dana tako prolaze..

a nije problem kad oni kad su normalani uslovi prolaze kroz zabranu, bas tu gdje su mene pisali..iduci put ih slikam i posaljem na sud i avazu..pa da vidimo dokle bezobrazluk njihov.
--> baš TEBE PISALI? gramatiko divna i mila <--> nije ništa čudno što trčiš do H-avaza, mogla si i velikom gazdi žaliti se, on bi to sve "jednim potezom riješio"
--> vakat je za uvođenje reda i aferim za "plave anđele"
ako si dosao pametovati o gramatickim greskama razguli jer to nije tema
a plavi '' aferim'' trebaju ganjati tamo gdje stvarno postoji problem i kriminal
respo

#28 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by respo »

nije pjesacka zona jednosmjerna je ulica u koju si ti usla sa pogresne strane
jesi li bar mogla izaci iz auta i pitati policajca izvinite gospodine takva je situacija jeli mogu ja uci sada u zabranu jer je s druge strane zatvorena
mozete li mi kako pomoci ponijeti dijete ili bilo sta
e tako bi se moglo progledati kroz prste
a ovako nije policajac vidovita dzemila pa da zna da si operisana prije par mjeseci da imas ovaj ili onaj problem

vjerujem da si ih pitala tada bi ti i progledali
a ovako ma ja cu uci ako me zaustavi ja cu reci koji je problem jer eto ne mogu

rekoh ja opet je*o nas i nas rezon
kamen

#29 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by kamen »

hajd' ti fino otrči do "velikog" gazde pa nek se on pozabavi kriminalom (nek ne zaboravi i sebe)
semmy

#30 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by semmy »

kamen wrote:hajd' ti fino otrči do "velikog" gazde pa nek se on pozabavi kriminalom (nek ne zaboravi i sebe)
ti fakat imas problem..pokusaj se lijeciti, mozda pomogne
kamen

#31 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by kamen »

semmy wrote:
kamen wrote:hajd' ti fino otrči do "velikog" gazde pa nek se on pozabavi kriminalom (nek ne zaboravi i sebe)
ti fakat imas problem..pokusaj se lijeciti, mozda pomogne
koliko vidim ti si se ovdje javila sa svojim "problemom" - negdje vani bi vjerojatno ćutala (jer si dobro prošla-ostala ti vozačka u džepu) ali bože dragi, bih i rajvosa su "nešto drugo"-tu se može "sve raditi" pa i kroz jednosmjernu
The Nightwatchman

#32 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by The Nightwatchman »

semmy NISI U PRAVU. digla si zivac ljudima jer si SUBJEKTIVNA i NERACIONALNA. tema je NIDJE VEZE jer sve sto si napisala nema smisla. djecu imaju mnogi i imati dijete ne znaci da moras krsiti pravila nego da moras prilagoditi svoj zivot novim okolnostima.

jednostavno receno - gresku si napravila sto si uopste pokrenula ovu temu. krivi set premisa doveo je do krivog stava.
Control panel

#33 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Control panel »

semmy wrote:
vjesticanametli wrote:jednosmjerna ulica a morate prolaziti :-) 200 m nisi mogla prohodati
haj ti nosaj dijete ( 8 mjeseci ) tesko 15-tak kg u maxi cosiju poslije carskog reza i op karcinoma ( prije 2 godine )
pa koliko je to dijete od 8 mjeseci i ima 15 kila. kada moj mali ima preko dvije godine i ima 13 kila. da ti nisi pobrkala loncice sa mjesecima ili kilazom.
Hidajet

#34 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Hidajet »

znam ja nas, hebo ti nas.
hebo ti nasu policiju. kad privode tasima kucevica policajac mu se izvinjava, kad lokalni dasa istuce trojicu mladica ispred diskoteke koja je u njegovom vlasnistvu i dodje murija,jos mu se izvinjava a on njima veli gasi tu rotaciju kvaris mi pos´o, hoce li koji od vas sa mnom jedan na jedan. kad lokalni rom "milioner" voza sa svojih 16 godina Audija A5 vrijednog nekih 100 000 km, naravno bez vozacke dozvole i prolazi pored drotova koji ne cine nista, nego tebe sutra zaustave i pokusaju ti naplatiti kaznu jer nemas retrovizora koji je igrom slucaja odvaljen na prakingu prije 10-ak minuta. i sta onda raditi. sljedeci put kad vidis da te zaustavi policija, otvoris fino lagano prozor i kazes mrs u piz.du materinu, zatvoris ga i nastavis svojim putem. pa nek ti pishe prijave ako mu se da pisati. sad nek se jave branitelji policije koja je na udaru jer obavlja svoj pos´o ili jer im je amiDJa policajac.
i da, vezano za ovo sto je gospodja napisala. ko ih shisha, policiju da ko hebe( izvinite na izrazu) ne bi bilo ovakvo stanje. samo tjerajte svoje. kad vam ukradu mobitel, nema policije. kad vas prebiju nema policije. ali kad udjete u jednosmjernu ulicu zbog vanrednih okolnosti tu je policija.
p.s. jos jedna story o nasoj miliciji.
udar´o momak djevojku i jedna osoba zovne policiju. posto ona po obicaju vrlo brzo dodje kada treba, ta osoba je prisla i spletom okolnosti udari momka, da bi ga policija privela jer uzima pravdu u svoje ruke
black

#35 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by black »

The Nightwatchman wrote:semmy NISI U PRAVU. digla si zivac ljudima jer si SUBJEKTIVNA i NERACIONALNA. tema je NIDJE VEZE jer sve sto si napisala nema smisla. djecu imaju mnogi i imati dijete ne znaci da moras krsiti pravila nego da moras prilagoditi svoj zivot novim okolnostima.

jednostavno receno - gresku si napravila sto si uopste pokrenula ovu temu. krivi set premisa doveo je do krivog stava.
upravo tako
a drugo @semmy ne mozes ljude koji se ne slazu sa tobom nazivati bolesnim
Cholina_Lokica

#36 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Cholina_Lokica »

The Nightwatchman wrote:semmy NISI U PRAVU. digla si zivac ljudima jer si SUBJEKTIVNA i NERACIONALNA. tema je NIDJE VEZE jer sve sto si napisala nema smisla. djecu imaju mnogi i imati dijete ne znaci da moras krsiti pravila nego da moras prilagoditi svoj zivot novim okolnostima.

:thumbup:
ne mozemo mi svi pri svakom svom zdravstvenom problemu traziti da se zakon prilagodi nama... a sve u svemu voznja u suprotnom pravcu nije mali prekrsaj, tu veliki belaj moze nastati...

sad ce Havaz od ova senzaciju da napravi, cuj popravljaju pjesacki trg, pa se ljudi ne mogu vozati :mrgreen:
semmy

#37 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by semmy »

Dile wrote:

ne mozemo mi svi pri svakom svom zdravstvenom problemu traziti da se zakon prilagodi nama... a sve u svemu voznja u suprotnom pravcu nije mali prekrsaj, tu veliki belaj moze nastati...

sad ce Havaz od ova senzaciju da napravi, cuj popravljaju pjesacki trg, pa se ljudi ne mogu vozati :mrgreen:
a ko kaze da je trg bosanskog sabora samo za pjesake
Cholina_Lokica

#38 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Cholina_Lokica »

nije niko rekao to, samo docaravam Havazov naslov
Klodovik

#39 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Klodovik »

@semmy

Ako svjesno i namjerno napraviš saobraćajni prekršaj (ne ulazim u razloge), budi džek do kraja, snosi posljedice, plati kaznu i furaj dalje.
The Nightwatchman

#40 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by The Nightwatchman »

Klodovik wrote:@semmy

Ako svjesno i namjerno napraviš saobraćajni prekršaj (ne ulazim u razloge), budi džek do kraja, snosi posljedice, plati kaznu i furaj dalje.

kad je sex onda mora i da udje :D
semmy

#41 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by semmy »

platila je semmy svaku kaznu za prekrsaj koji je napravila ali ovdje mi je zasmetalo sto nimalo razumjevanja nije imao, nego istrca iz obliznje pekare kao da sam covjeka zgazila..da je kakva kockasta glava uradila sto i ja nebi ga smio ni pogledati...u tome je problem
alica.k

#42 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by alica.k »

semmy wrote:iznimka postoji svugje u svijetu za neke slucajeve ali kod nas je sve to nenormalno
evo, ovo je tvoj problem.

svugdje u svijetu je NORMALNO ako ima zabrana, onda se ta zabrana ne krsi ni iz kojih razloga, ILI se prvo to rijesi sa policajcima pa onda udjes u zabranu ako oni kazu da je ok. samo je kod nas to nenormalno.

mislim, sta sad treba, da policija zmiri na svaki moguci prekrsaj jer eto, bog zna kakve su okolnosti.

i da, znam ja da kod nas postoje dva zakona, jedan za kockaste glave, a drugi za "ostale" gradjane, ali bbudi covjek i reci da si prekrisla svjesno zakon i sad snosi posljedice za to. inace, mislim da si zamolila policajca da ti pomogne oko djeteta jer ne mozes iz zdravstvenih razloga prenijeti dijete, onda bi ti izasli u susret. zvuci mi kao da si bahato i drsko postupila.
cigara

#43 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by cigara »

@semmy Boga ti kako ti znas kako je svugdje u svijetu? :lol: :lol:
black

#44 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by black »

ne razumijem zasto ne priznas da si kriva, da si lijepo stala nasmjesila se i objasnila u cemu je stvar, pitala mozes li proci, siguran sam da bi te pustio, rijetko koji policajac nece zeni progledati kroz prste pa cak i za vece stvari od ove
ssmmiilleeyy

#45 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by ssmmiilleeyy »

Semmy Pogriješila si ;-)

Al u neku ruku i ti imaš pravo,jer svi znamo kako se naši Policijski službenici ponašaju prema recimo onima koji vozaju X6 ili kakvo drugo bijesno auto.Zamisli da je to neko njegov uradio Garant bih ga Poljubio u Guzu i Pustio.

AL štaš moja ti plati kaznu,kad naš zakon važi samo za Obične gradanje

A to što ispred onog suda na Otoci parkiraju Auta po Trotoaru to nije problem,jer bome ko smije da piše državne službenike ;-)

Da ne pričamo o autima kriminalaca što su parkirani po Alipašinom Polju i to na Trotoaru Al haj stisni pa zapiši :D
Cholina_Lokica

#46 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Cholina_Lokica »

hajd ba ne lupetaj, ti sto parkiraju po trotoaru ne krse nikakav zakon :oops: :mrgreen:
semmy

#47 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by semmy »

cigara wrote:@semmy Boga ti kako ti znas kako je svugdje u svijetu? :lol: :lol:
slucajem okolnosti zivjela semmy vani i obisla autom veliki broj svjetskih gradova...
black wrote:ne razumijem zasto ne priznas da si kriva, da si lijepo stala nasmjesila se i objasnila u cemu je stvar, pitala mozes li proci, siguran sam da bi te pustio, rijetko koji policajac nece zeni progledati kroz prste pa cak i za vece stvari od ove
pa jesam mu priznala i objasnila mu razlog ali mi rece da to nije njegov problem i da sam mogla proci drugom stranom ( koja ne postoji )
fixer

#48 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by fixer »

Semmy ti si pogrijesila i to je fakt. To sto on nije razumio ne baca na njega krivicu, niti ukazuje na njegovu gresku.
Klodovik

#49 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Klodovik »

semmy wrote:platila je semmy svaku kaznu za prekrsaj koji je napravila ali ovdje mi je zasmetalo sto nimalo razumjevanja nije imao, nego istrca iz obliznje pekare kao da sam covjeka zgazila..da je kakva kockasta glava uradila sto i ja nebi ga smio ni pogledati...u tome je problem
Kako sama kažeš: "tako ti mi koji moramo iz xy razloga autom u tu ulicu i prolazimo odkako se trg radi".

Očito je da si na tom mjestu prošla xy puta bez kazne, tj. da te niko nije ni pogledao. Kao ni neku kockastu glavu prije tebe. Jednom su te uhvatili. Kome se to od nas nije desilo? Plati kaznu, furaj dalje.
Klodovik

#50 Re: kako nasi policajci odlicno obavljaju svoju duznost?????

Post by Klodovik »

ssmmiilleeyy wrote:Semmy Pogriješila si ;-)

Al u neku ruku i ti imaš pravo,jer svi znamo kako se naši Policijski službenici ponašaju prema recimo onima koji vozaju X6 ili kakvo drugo bijesno auto.Zamisli da je to neko njegov uradio Garant bih ga Poljubio u Guzu i Pustio.

AL štaš moja ti plati kaznu,kad naš zakon važi samo za Obične gradanje

A to što ispred onog suda na Otoci parkiraju Auta po Trotoaru to nije problem,jer bome ko smije da piše državne službenike ;-)

Da ne pričamo o autima kriminalaca što su parkirani po Alipašinom Polju i to na Trotoaru Al haj stisni pa zapiši :D
Ima li trotoara u Sarajevu na kom nisu parkirani automobili? Nema. Ispadoše svi kriminalci.
Locked