Kad sve pročitah, rješenje je - TALAHNUTI U RECIKLAŽU!!!citroen wrote:Rijesenje je ......NAPRAVITI PLOVAK
Zapremina rezervoara ?!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#26 Re: Zapremina rezervoara ?!
- Bakir1
#27 Re: Zapremina rezervoara ?!
kod te fieste pristup plovku se nalazi ispod zadnje klupe,dva sarafa skine se zadnja klupa,poklopac ispod kojeg je plovak,skine se plovak,ociste kontakti i dobro se ispuse.ja sam radio to isto na svojoj fiesti i nije komplikovano samo zahtjeva musku ruku pa eto ako ima neko voljan od muskih forumasa da ti pomogne znam da ces mu biti zahvalna 
-
zelenashica
#28 Re: Zapremina rezervoara ?!
Vidis jarane da mi u diplomi piše "sponzoruša" na "učiteljica"davno bi auto bilo reciklirano....za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Kad sve pročitah, rješenje je - TALAHNUTI U RECIKLAŽU!!!citroen wrote:Rijesenje je ......NAPRAVITI PLOVAK
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#29 Re: Zapremina rezervoara ?!
Ma može i učiteljica. I ne mora biti skupo i novo, ali može biti sigurno mlađe i pouzdanije. Ipak 16 godina?!
-
vnm
#30 Re: Zapremina rezervoara ?!
cekaj malo, ti kazes da znas i da si to vec radio a onda uvaljujes nas ostale forumase ko da si direktor, PA MOZEL TO TAKO?!?!?!?Bakir1 wrote:kod te fieste pristup plovku se nalazi ispod zadnje klupe,dva sarafa skine se zadnja klupa,poklopac ispod kojeg je plovak,skine se plovak,ociste kontakti i dobro se ispuse.ja sam radio to isto na svojoj fiesti i nije komplikovano samo zahtjeva musku ruku pa eto ako ima neko voljan od muskih forumasa da ti pomogne znam da ces mu biti zahvalna
-
zelenashica
#31 Re: Zapremina rezervoara ?!
De kat si takav stručnjak rasporedi onda učiteljsku platu na račune,dijete,........ako to ikako hadžija uspiješ alalt ti vjera....Eh daaaaaaa i izbaci 2 plate u godini kad te drzava ne plaća(planiraj od onih 10 plata navući te dvije plate pauze)....za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Ma može i učiteljica. I ne mora biti skupo i novo, ali može biti sigurno mlađe i pouzdanije. Ipak 16 godina?!
Hoćeš li i da napomenem da učiteljice sa 10 od 12 plata nisi kreditno sposobne
Haj sad šetaj
- Bakir1
#32 Re: Zapremina rezervoara ?!
ma bolan plug and play par sarafcica,ja ne mogu od "obaveza"vnm wrote:cekaj malo, ti kazes da znas i da si to vec radio a onda uvaljujes nas ostale forumase ko da si direktor, PA MOZEL TO TAKO?!?!?!?Bakir1 wrote:kod te fieste pristup plovku se nalazi ispod zadnje klupe,dva sarafa skine se zadnja klupa,poklopac ispod kojeg je plovak,skine se plovak,ociste kontakti i dobro se ispuse.ja sam radio to isto na svojoj fiesti i nije komplikovano samo zahtjeva musku ruku pa eto ako ima neko voljan od muskih forumasa da ti pomogne znam da ces mu biti zahvalna
posto je forumasica uciteljica ja bih na vasem mjestu od sevapa ocistio taj plovak i sredio te brave,ali idem u dubrovnik gledati trku
evo javno se nudim da sredimo taj plovak i tu bravu mozda onaj tamo vikend
- shlauf
#33 Re: Zapremina rezervoara ?!
Lakše bi ti bilo da si u tegle odmah stavljala paprike a ne da ih vadišzelenashica wrote:Pitaj prvo mogu li gepek otljučatisLLayer wrote:kanistercic od 5l u gepek i nemas brige![]()
![]()
juče sam skidala sjedište da izvadim paprike
Aleeee aleeeeeeeeeeeeee
-
zelenashica
#34 Re: Zapremina rezervoara ?!
Brava je evo upravo sređena .......helem gepek sad mogu otvoriti....al' kako ga često koristim čekati će sljedeću zimnicuBakir1 wrote:ma bolan plug and play par sarafcica,ja ne mogu od "obaveza"vnm wrote:cekaj malo, ti kazes da znas i da si to vec radio a onda uvaljujes nas ostale forumase ko da si direktor, PA MOZEL TO TAKO?!?!?!?Bakir1 wrote:kod te fieste pristup plovku se nalazi ispod zadnje klupe,dva sarafa skine se zadnja klupa,poklopac ispod kojeg je plovak,skine se plovak,ociste kontakti i dobro se ispuse.ja sam radio to isto na svojoj fiesti i nije komplikovano samo zahtjeva musku ruku pa eto ako ima neko voljan od muskih forumasa da ti pomogne znam da ces mu biti zahvalna![]()
posto je forumasica uciteljica ja bih na vasem mjestu od sevapa ocistio taj plovak i sredio te brave,ali idem u dubrovnik gledati trku![]()
evo javno se nudim da sredimo taj plovak i tu bravu mozda onaj tamo vikend
- shlauf
-
zelenashica
- shlauf
#37 Re: Zapremina rezervoara ?!
Gladne oči
preči ti je plovak
Aleeeee aleeeeeeeeeeee
Aleeeee aleeeeeeeeeeee
-
zelenashica
#38 Re: Zapremina rezervoara ?!
Vala paprike su preče.......danas sam natočila kanisterčić benzina ako zafali usputshlauf wrote:Gladne oči![]()
preči ti je plovak
![]()
![]()
Aleeeee aleeeeeeeeeeee
- probuseni $
#39 Re: Zapremina rezervoara ?!
Ma zamjeni bolan citav rezervoar....
...50 KM i imas pokazivac goriva opet..
- erni3
#40 Re: Zapremina rezervoara ?!
Mrsko mi otvarati novu temu...
Ima li neko neki online cjenovnik za gorivo u BiH?
Ima li neko neki online cjenovnik za gorivo u BiH?