R.I.P Admir Bjelak
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#26 Re: R.I.P Admir Bjelak
Rahmet poginulom.
A sjeti li se iko da barem kaze laka crna zemlja majci djece koja ni kriva ni duzna poginu zbog necijeg nemara i preticanja i zurenja da stigne na jebenu utakmicu?
A sjeti li se iko da barem kaze laka crna zemlja majci djece koja ni kriva ni duzna poginu zbog necijeg nemara i preticanja i zurenja da stigne na jebenu utakmicu?
-
samo malo
#27 Re: R.I.P Admir Bjelak
Jel ovaj momak slucajno imao brata Jasmina?
- svakako_lud
#28 Re: R.I.P Admir Bjelak
Zamolit ću vas bez puno pametovanja, ako već nećete zavrnut rukave i dati krvi onda barem ne se..te bez veze.
svakako_lud wrote:Upravo mi javljaju da je krv HITNO potrebna,molimo sve koji su u mogućnosti da što prije odu u zavod za transfuziologiju Kantonalne bolnice Zenica.Potrebne su sve krvne grupe
-
PokerFace
#29 Re: R.I.P Admir Bjelak
Obratite se na neki nacin navijacima Celika, vjerujem da ce pomoci.svakako_lud wrote:Zamolit ću vas bez puno pametovanja, ako već nećete zavrnut rukave i dati krvi onda barem ne se..te bez veze.svakako_lud wrote:Upravo mi javljaju da je krv HITNO potrebna,molimo sve koji su u mogućnosti da što prije odu u zavod za transfuziologiju Kantonalne bolnice Zenica.Potrebne su sve krvne grupe
-
Utic
#30 Re: R.I.P Admir Bjelak
R.I.P. Ana i Admir.
Nadam se da ce zenicani pomoci koliko mogu!
BTW.Slazem se karananom u potpunosti...
Nadam se da ce zenicani pomoci koliko mogu!
BTW.Slazem se karananom u potpunosti...
- ovajonaj
#31 Re: R.I.P Admir Bjelak
a ko je vozio tog golfa? ubi zenu majku dvoje djece...a kako vidim tesko da ce i djeca prezivjeti...
nemam rijeci...
nemam rijeci...
-
Sarajevski
#32 Re: R.I.P Admir Bjelak
zao mi je momka, mlad je poginuo
ali ako su oni bili u bijelom golfu, ubili su majku troje djece... a to je nesto preko cega se ne moze preci
ali ako su oni bili u bijelom golfu, ubili su majku troje djece... a to je nesto preko cega se ne moze preci
-
Frank Sinatra
#33 Re: R.I.P Admir Bjelak
Bez obzira na rezultate istrage bio momak 100% kriv za nesrecu ili ne bio imajte u vidu da je u autu samo jedan vozac. Izgubljena su 2 zivota, a za druge se doktori jos uvijek bore. Budite ljudi i ostavite raspravu za malo kasnije. Ja sam u pozivu za davanje krvi napisao "Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas.". Ne za navijace Sarajeva, ne za krive, ne za nevine nego za sve one koji su povrijedjeni. Zao mi je Bjelaka, zao mi je gospodje Ane, zao mi je povrijedjenih... na zalost to je sve sto mogu da kazem. Volio bih da se ovo nije ni desilo. Pozivam vas jos jednom da ako ste u mogucnosti date krv i tako ucestvujete u spasavanju zivota. Isto tako vas molim da ostanete dostojanstveni i da raspravu o nesreci ostavite dok se ovo ne zavrsi, jer nije gotovo sve dok su ljudski zivoti u pitanju.
- svakako_lud
#34 Re: R.I.P Admir Bjelak
Već su se odazvali u velikom broju i dalje se javljaju.PokerFace wrote:Obratite se na neki nacin navijacima Celika, vjerujem da ce pomoci.svakako_lud wrote:Zamolit ću vas bez puno pametovanja, ako već nećete zavrnut rukave i dati krvi onda barem ne se..te bez veze.svakako_lud wrote:Upravo mi javljaju da je krv HITNO potrebna,molimo sve koji su u mogućnosti da što prije odu u zavod za transfuziologiju Kantonalne bolnice Zenica.Potrebne su sve krvne grupe
- ratata
#35 Re: R.I.P Admir Bjelak
potpisujemkaranana wrote:Rahmet poginulom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36 Re: R.I.P Admir Bjelak
preminula i treća osoba
- Charuga
- Globalni moderator
#37 Re: R.I.P Admir Bjelak
Ima na IZVORU telefonski razgovor sa nekim doktorom u kojem to govori ..komi wrote:preminula i treća osoba
- Pitar s Kariba
#38 Re: R.I.P Admir Bjelak
Tuga
Pridružujem se željama i molitvama za povrijeđene i pozivima za pomoć onima koji su u mogućnosti!
Također, upućujem apel svima koji učestvuju u saobraćaju i sjedaju za volan da imaju u vidu ovakve stvari. Valjda ovo čitaju ovi 20-togodišnjaci, koji su u najvećoj mjeri vinovnici udesa i nesreća. Dobro pogledajte ove slike i PAMET U GLAVU!!!! Imajte na umu da u svojim rukama ne držite samo volan već i svoj, živote svojih saputnika i živote drugih ljudi!!
Daj Bože da ovo bude zadnja ovakva tragedija
Pridružujem se željama i molitvama za povrijeđene i pozivima za pomoć onima koji su u mogućnosti!
Također, upućujem apel svima koji učestvuju u saobraćaju i sjedaju za volan da imaju u vidu ovakve stvari. Valjda ovo čitaju ovi 20-togodišnjaci, koji su u najvećoj mjeri vinovnici udesa i nesreća. Dobro pogledajte ove slike i PAMET U GLAVU!!!! Imajte na umu da u svojim rukama ne držite samo volan već i svoj, živote svojih saputnika i živote drugih ljudi!!
Daj Bože da ovo bude zadnja ovakva tragedija
-
Frank Sinatra
#39 Re: R.I.P Admir Bjelak
Izgleda da je dijete od 12 godina podleglo ranama zadobijenim u nesreci. Strava i uzas.
Jos jednom apelujem da ne raspravljate o tome ko je kriv dok se ova agonija ne okonca. Nadam se i zelim da vjerujem da je ovo posljednja zrtva. Ako vec ne zelite ili niste u mogucnosti da date krv, onda barem sacekajte da se borba za zivote okonca. Imajte bar toliko dostojanstva. Policijska istraga ce pokazati sta se desilo, ko je kriv i da li je momak iz golfa koji je poginuo uopste sjedio za volanom. Kada se to desi onda raspravljajte. Ipak mislim da su trenutno najvazniji ljudski zivoti!
Jos jednom apelujem da ne raspravljate o tome ko je kriv dok se ova agonija ne okonca. Nadam se i zelim da vjerujem da je ovo posljednja zrtva. Ako vec ne zelite ili niste u mogucnosti da date krv, onda barem sacekajte da se borba za zivote okonca. Imajte bar toliko dostojanstva. Policijska istraga ce pokazati sta se desilo, ko je kriv i da li je momak iz golfa koji je poginuo uopste sjedio za volanom. Kada se to desi onda raspravljajte. Ipak mislim da su trenutno najvazniji ljudski zivoti!
- Cholina_Lokica
#40 Re: R.I.P Admir Bjelak
naravno da ce se raspravljati o tome ko je kriv i kako... ovdje vecina koja se javila u prvim redovima je da osudjuje sve saobracajne nesrece i da poginule koji su krivi pljuje, a sad kad je to neko koga znaju, e onda nemojte raspravljati i nemojte osudjivati... licemjerno do zla boga...
rip svim poginulima, nadam se samo da taj broj nece vise rasti...
- Samo HZ
#41 Re: R.I.P Admir Bjelak
SVAKA CAST !Dile wrote:naravno da ce se raspravljati o tome ko je kriv i kako... ovdje vecina koja se javila u prvim redovima je da osudjuje sve saobracajne nesrece i da poginule koji su krivi pljuje, a sad kad je to neko koga znaju, e onda nemojte raspravljati i nemojte osudjivati... licemjerno do zla boga...
-
Alkos
#42 Re: R.I.P Admir Bjelak
RIP poginuloj majci i njenom djetetu
Tuga velika stvarno!
Iskreno se nadam, molim Boga dragog, da će se ostali oporaviti i da nece biti vise preminulih!

Ne brze od zivota ljudi, nikakva utakmica nije vrijedna ljudskih zivota... 5-10 minuta gore, dole, ko da je bitno na kraju krajeva!!!
Tuga velika stvarno!
Iskreno se nadam, molim Boga dragog, da će se ostali oporaviti i da nece biti vise preminulih!
Ne brze od zivota ljudi, nikakva utakmica nije vrijedna ljudskih zivota... 5-10 minuta gore, dole, ko da je bitno na kraju krajeva!!!
- tazmaniaBAN4
#43 Re: R.I.P Admir Bjelak
Tuga! Nek mu je vjecni rahmet 
-
c0d14c
#44 Re: R.I.P Admir Bjelak
Admir Bjelak uslikan tačno godinu dana prije smrti

Neka ti je vječni rahmet prijatelju!

Neka ti je vječni rahmet prijatelju!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#45 Re: R.I.P Admir Bjelak
Pocivaj u miru Bozijem brate
.
I naravno svim ostalim smrtno stradalim vjecni mir neka je. A povrijedjenim snage da je,da se izvuku i izbore
I naravno svim ostalim smrtno stradalim vjecni mir neka je. A povrijedjenim snage da je,da se izvuku i izbore
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#46 Re: R.I.P Admir Bjelak
-LIBERO- wrote:Pocivaj u miru Bozijem brate.
-
Sarajevski
#47 Re: R.I.P Admir Bjelak
preko toga da mi odajemo postu nekome ko je jedno dijete ostavio bez majke i brata. dakle siroce samo zbog toga sto je u staroj kanti divljao po cesti da bi stigao na utakmicu. jebes utakmicuPleomax wrote:Preko cega se to tacno ne moze preci?Sarajevski wrote:zao mi je momka, mlad je poginuo
Momak koji je vjerovatno i kriv za udes je i poginuo,eto on je sigurno htjeo ubiti nekoga.
R.I.P svima nastradalim,povrijedjenim sto prije zelim oporavak.
svake hefte sam na toj cesti i znam kakom ljudi voze. zao mi je momka, znamo se vjerovatno sa tribine, al licemjerno je nejga oplakivati a ne one koji su stradali njihovom krivicom.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#48 Re: R.I.P Admir Bjelak
Ovo je razmisljanje svjesnog i odraslog covjeka. O mrtvima sve najbolje ali postovani navijaci FK Sarajevo ovo je za sada dvostruko ubistvo i sto je najgore ubijeno je jedno dijete radi raskalasene i razuzdane voznje vasih prijatelja sa tribine.Sarajevski wrote:preko toga da mi odajemo postu nekome ko je jedno dijete ostavio bez majke i brata. dakle siroce samo zbog toga sto je u staroj kanti divljao po cesti da bi stigao na utakmicu. jebes utakmicuPleomax wrote:Preko cega se to tacno ne moze preci?Sarajevski wrote:zao mi je momka, mlad je poginuo
Momak koji je vjerovatno i kriv za udes je i poginuo,eto on je sigurno htjeo ubiti nekoga.
R.I.P svima nastradalim,povrijedjenim sto prije zelim oporavak.
svake hefte sam na toj cesti i znam kakom ljudi voze. zao mi je momka, znamo se vjerovatno sa tribine, al licemjerno je nejga oplakivati a ne one koji su stradali njihovom krivicom.
- Šibicar
#49 Re: R.I.P Admir Bjelak
R.I.P. svima koji su poginuli u ovoj nesreći. 
-
Utic
#50 Re: R.I.P Admir Bjelak
Ne treba sada raspravljati o krivici... izgubljeni su zivoti i to je najzalosnije.
Nadajmo se uspjesnom oporavku prezivjelih putnika iz sva tri vozila...
Ja sam roditelj pa mogu da predpostavim kako je gospodinu koji je izgubio sina i suprugu... radi tekme i razularene voznje pojedinca... razmislite dali je vrijedno! Ne daj Boze nikome...
Vozac je imao pravo da odlucuje o svojoj sudbini, ali mi je zao sto je uzeo za pravo da odlucuje o sudbini drugih ucesnika u saobracaju...
Naka im je rahmet i pokoj dusi...
Nadajmo se uspjesnom oporavku prezivjelih putnika iz sva tri vozila...
Ja sam roditelj pa mogu da predpostavim kako je gospodinu koji je izgubio sina i suprugu... radi tekme i razularene voznje pojedinca... razmislite dali je vrijedno! Ne daj Boze nikome...
Vozac je imao pravo da odlucuje o svojoj sudbini, ali mi je zao sto je uzeo za pravo da odlucuje o sudbini drugih ucesnika u saobracaju...
Naka im je rahmet i pokoj dusi...