PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
- LK
#26 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Zao mi je Harisa iskreno... ali Hari imao si lose ministre i ljude u TK-naprimjer...
Trebao si Hari znati jer NAROD ZNA!!!!!
Trebao si Hari znati jer NAROD ZNA!!!!!
-
meris
#27 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Haris je dobar covjek, istinski patriota, covjek koji se borio i borit ce se za Bosnu.
Medutim, razlog zasto nije imao moj glas ovaj put i glasove drugih mislim da prije svega treba traziti u ljudima u njegovoj stranci...Jako puno lopova i mafijasa se nalazi u stranci. Zato je ovaj put moja odluka bila da dam glas SDP-u
Medutim, razlog zasto nije imao moj glas ovaj put i glasove drugih mislim da prije svega treba traziti u ljudima u njegovoj stranci...Jako puno lopova i mafijasa se nalazi u stranci. Zato je ovaj put moja odluka bila da dam glas SDP-u
- Za i Protiv
#28 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Apsolutno se slazem! Ko nije sa tim ljudima u kontaktu, nije svjestan sta ovo znaci. Oni (i tu mislim na skoro sve pripadnike te interesne grupacije) su se postavili kao apsolutni vladari svega sto ih okruzuje! Da ste vidjeli juce njihove reakcije poslije 15.00 sati kada su shvatili sta im se sprema. Naime, nisu uspjeli sa svojim klasicnim prevarama, jer su svi bili spremni na to, da bi poslije toga poceli OTVORENO prijetiti ljudima ako ne glasaju za njih. Koristilo se sve, potkupljivanje, ucjenjivanje, prijetnje lomljenja ruku, nogu... NEVJEROVATNO. Da nisam bio prisutan, ne bi vjerovao!VjecitiStudent wrote:Propast kleptokrata iz SBiH i njihovog ublehaskog lidera je najpozitivnija tekovina ovih izbora.
A o njihovom prethodnom radu, mislim da je suvisno govoriti. Sve je vec ranije receno, i ocigledno su to ljudi prepoznali...
-
hadžialagić
#29 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Meni se nesto sazalilo bilo na onaj spot - pomozite mi. Ja bih mu dao po' marke. Nije da sam k'o brod, ali kad ono onako kaze - ma ko mu se ne bi sazalio?sarajevomojgrad wrote: Mehmedic..
- vox-populi
#30 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Sta god se deslio dalje sa izbornim rezultatima, kolacijama i slicno, ovi izbori ce biti uspjesni jer ce politicko smece od Stranke za BiH konacno u opoziciju.
-
sa obzirom na...
#31 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Vidicemo hoce li ovi biti gori, moje licno iskustvo sa postavljenim kadrom SBIH na mom poslu je KATASTROFALNO, mrzim ih iz dna duse !!!
Vecih kleptomana, neznalica, prevaranata na jednom mjestu ova drzava nije podarila !!!
Znam da sve moze biti gore sa nekim novim strankama, ali ostaje nada....
Vecih kleptomana, neznalica, prevaranata na jednom mjestu ova drzava nije podarila !!!
Znam da sve moze biti gore sa nekim novim strankama, ali ostaje nada....
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#32 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Kako povjeriti državu nekome ko zaboravlja svoju ličnu kartu na izborima?spreca wrote:Gospodo tek smo ga sad najebali ,svi oni koji su pljuvali po silajdzicu ce uskoro zazaliti a i nestace im pljuvacke da popljuju ove nove.U veca govna nisu nas mogli dosada uvaliti niti jedni izbori.
- saibaba
#33 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Haris je svetska klasa politicara i on je mislio da uvjek moze pred izbore malo podgijati atmosferu
uplatiti termin u senadovom dnevniku i pobjediti ...
Njegova greska je sto uopste nije obracao paznju ko su mu kadrovi i nije radio na infrastrukturi stranke...
uplatiti termin u senadovom dnevniku i pobjediti ...
Njegova greska je sto uopste nije obracao paznju ko su mu kadrovi i nije radio na infrastrukturi stranke...
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#34 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Potpisujem!sa obzirom na... wrote:Vidicemo hoce li ovi biti gori, moje licno iskustvo sa postavljenim kadrom SBIH na mom poslu je KATASTROFALNO, mrzim ih iz dna duse !!!
-
Palavra
#35 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Haris je jedini politicar koji je mogao BiH izvesti na pravi put i otvoriti nova radna mjesta... Ovako ce narod u naredne 4 godine nositi crvene marame i jesti crvene jabuke... Hehe... Ma eto vas tamo... sto ste trazili to ste dobili... A Hare bi sad trebao otkazati poslove ovim sto su otisli u Libiju, reci Arapima da povuku pare iz putnih projekata, vratiti Hotel Bristol u rusevinu, reci Turcima da dignu ruke i da nas prepuste Rusiji...
A ovi crveni kmeri sto su se povampirili ce vam ponovo poceti davati znacke i medaljone za praznike rada i ostale komunjarske budalastine... Trazili ste, eto vam ga...
A ovi crveni kmeri sto su se povampirili ce vam ponovo poceti davati znacke i medaljone za praznike rada i ostale komunjarske budalastine... Trazili ste, eto vam ga...
- LeonardoAC
#36 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Realno, Haris Silajdžić je sam sebi uništio izbore. On nije imao kampanju uopšte. Po gradu nije bilo ni jedne njegove slike, nije se pojavio ni u jednom TV duelu, oglasio negdje za nešto... to je presudilo u njegovom neizboru.
Bilo bi interesantno da neko iz SzBiH pojasni njegovu strategiju izborne kampanje. Ko mu je uopšte predložio da lijepi onog malca džumhura i one balerine po gradu ?

Bilo bi interesantno da neko iz SzBiH pojasni njegovu strategiju izborne kampanje. Ko mu je uopšte predložio da lijepi onog malca džumhura i one balerine po gradu ?
- mrtva kokoš
#37 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
da je haris pametan bio, napustio bi stranku i ostavio belkica, bahtica, bahtica, alicku, halilovica i sl. da sa njom upravljaju a sebe kandidirao kao clana predsjednistva...
no medjutim on je stao iza stranacke aparture i presudio sebi propast. ne mogu da vjerujem da osoba kao sto je on nije
mogao primjetiti kakav narod stav ima prema kriminalcima iz stranke...
pa onda ona tv1 i stavljanje pecanina u svoje redove i sl. budalastine, nepojavljivanje u glavnim tv emisijama...
sam je sebi presudio ovakavim nepromisljenim potezima..
no medjutim on je stao iza stranacke aparture i presudio sebi propast. ne mogu da vjerujem da osoba kao sto je on nije
mogao primjetiti kakav narod stav ima prema kriminalcima iz stranke...
pa onda ona tv1 i stavljanje pecanina u svoje redove i sl. budalastine, nepojavljivanje u glavnim tv emisijama...
sam je sebi presudio ovakavim nepromisljenim potezima..
-
SA 071
#38 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Silajdzicu i njegovoj stranci je najvise stete nanijela propaganda Avaza. 100 puta ponovljena laz postaje istina. Na zalost ljudi su k'o ovce. Ipak je nas narod naivan...
A Silajdzic je daleko najpotpuniji politicar i diplomata kojeg imamo. Steta sto su ljudima drazi oni koji obecavaju 14 traka, ili lupaju po prstima i nosu, od onih koji izguraju Vijece sigurnosti, oslobode Ganica, poboljsaju odnose sa islamskim zemljama i donesu pare otamo, uvuku Turke i Amere ponovo u rjesavanje situacije u BiH...
A Silajdzic je daleko najpotpuniji politicar i diplomata kojeg imamo. Steta sto su ljudima drazi oni koji obecavaju 14 traka, ili lupaju po prstima i nosu, od onih koji izguraju Vijece sigurnosti, oslobode Ganica, poboljsaju odnose sa islamskim zemljama i donesu pare otamo, uvuku Turke i Amere ponovo u rjesavanje situacije u BiH...
-
halo_ba
#39 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
To bila ostala jos neka fabrika da se proda za marku?Palavra wrote:Haris je jedini politicar koji je mogao BiH izvesti na pravi put i otvoriti nova radna mjesta... Ovako ce narod u naredne 4 godine nositi crvene marame i jesti crvene jabuke... Hehe... Ma eto vas tamo... sto ste trazili to ste dobili... A Hare bi sad trebao otkazati poslove ovim sto su otisli u Libiju, reci Arapima da povuku pare iz putnih projekata, vratiti Hotel Bristol u rusevinu, reci Turcima da dignu ruke i da nas prepuste Rusiji...
-
hadžialagić
#40 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Gdje si ti učio ekonomiju? Oni misliš ulažu pare na lijepe oči?Palavra wrote:Haris je jedini politicar koji je mogao BiH izvesti na pravi put i otvoriti nova radna mjesta... Ovako ce narod u naredne 4 godine nositi crvene marame i jesti crvene jabuke... Hehe... Ma eto vas tamo... sto ste trazili to ste dobili... A Hare bi sad trebao otkazati poslove ovim sto su otisli u Libiju, reci Arapima da povuku pare iz putnih projekata, vratiti Hotel Bristol u rusevinu, reci Turcima da dignu ruke i da nas prepuste Rusiji...
- antimobbing
#41 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Upravo tako, Haris je 100% bio okružen sa nesposobnim kadrovima kojima je lični interes bio ispred svega, na štetu običnog građanina.saibaba wrote: Njegova greska je sto uopste nije obracao paznju ko su mu kadrovi i nije radio na infrastrukturi stranke...
Narod je to prepoznao i dobro je što je izgubio - to je prava pravda!
Nakon ovih izbora svima će biti bolje, ako Bog da, jer nas je vodio rasijan čovjek.
-
Desert Wind
#42 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
za haretovu propast ja se ne brinem - sto smo ga mi dobili do jaja to je cudo - sad definitivno mislim da u zemljici BIH zivi prevelika kolicina retarda te ja zaista vise nemam sta reci na ovu temu.... pati se narode do kraja...
-
Hasharijast
#43 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
potpuno se slazem!PipiDugaDevetka wrote:Dobar, svijetle ideje imao,...Ali se okružio beskrupuloznim ljudima i ženetinama kao što je ova:NightSkyWalker wrote:Nije me briga za stranku mu, ali Haris je dobar covjek!
Ona je bila jedan mali šaraf u odluci moga brata, borca sa linije Hotonj, da ode...
-
_A_
#44 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Upravo tako, 2006. sam glasao za Harisa, ove godine za Željka Komšića.meris wrote:Haris je dobar covjek, istinski patriota, covjek koji se borio i borit ce se za Bosnu.
Istim stopama je pošlo i sljedećih 200 000 ljudi, ispostavilo se.
U mjestu gdje živim, u Stranci za BiH su skoro sve lopovi. Ne kažem da je puno bolje i u ostalim strankama, ali ja u SDP-u nađoh najviše poštenih i to je jedan od razloga mog glasanja.
- JThomas
#45 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
i narod je nakon frtalj vijeka visokoumno skontao da je hare ublehaš...
odoh i ja u politiku, majke mi, jebo me ovo što sada radim...
odoh i ja u politiku, majke mi, jebo me ovo što sada radim...
-
hadžialagić
#46 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Jaka vam je priča. Pa i Alija se svojevremeno okružio takvim ljudima. Sve što je valjalo je uglavnom zbrisalo glavom bez obzira. Isto da je slijep pa da ne vidi sa kim sarađuje? S jedne strane ga dižete u zvijezde, a sa druge sažalijevate - kao hud. Ne zna on ništa. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Meni samo žao što Dudakovićev kredibilitet srozaše a zarad čega?
-
udrch
#47 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Najbolje od svega što se sinoć i danas moglo pročitati jeste da je narod sam skontao ko su najveći lopovi i prevrtljivci na političkoj sceni u ovoj zemlji..
Nadam se da će se ova stranka u potpunosti ugasiti..realno to i očekujem ako ih SDP opet ne uzme u nekakvu alijasnu za promjene..
Nadam se da će se ova stranka u potpunosti ugasiti..realno to i očekujem ako ih SDP opet ne uzme u nekakvu alijasnu za promjene..
-
kod65
#48 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Nemoj tako o Harisu, on je dobar covjek i dosta je uradio za ovu drzavu. Najlakse je pljuvati, valjda smo u tome najbolji.
-
halo_ba
#49 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Srecom, vaktile je sprijecen da ucini jos vise.kod65 wrote:Nemoj tako o Harisu, on je dobar covjek i dosta je uradio za ovu drzavu.
-
JBL
#50 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Jako j. vazna stvar. Ovo drobljenje glasova je lose za bosnjacki narod jer Izetbegovic Jr. gura u sredinu gdje mu nije mjesto i generalano nije covjek koji bi mogao parirati EU ili Srbima. Steta, jos 4 godine ce otici u ...antimobbing wrote:Kako povjeriti državu nekome ko zaboravlja svoju ličnu kartu na izborima?spreca wrote:Gospodo tek smo ga sad najebali ,svi oni koji su pljuvali po silajdzicu ce uskoro zazaliti a i nestace im pljuvacke da popljuju ove nove.U veca govna nisu nas mogli dosada uvaliti niti jedni izbori.