Novi Passat - dojmovi prema slikama

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
citroen

#26 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by citroen »

missko wrote:Neki dan ga vidim i tek sad skontam da je to pasat, meni se ucinilo da je phaeton, uzivo izgleda lijepo puno lijepse nego prethodnik.
A to ti vidio novog pasonju uzivo :-) :-) :-) :-)
zecko_kupuz

#27 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by zecko_kupuz »

missko wrote:Neki dan ga vidim i tek sad skontam da je to pasat, meni se ucinilo da je phaeton, uzivo izgleda lijepo puno lijepse nego prethodnik.
Pa missko dragi, ovo čudo je tek predstavljeno u Parizu...ili nas to vučeš za nos? 8-)
EsadCo

#28 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by EsadCo »

DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!

Šta drugo reći! VW najprodavaniji automobili u svim klasama u Evropi! Trebalo bi da bude dovoljno svima.
missko

#29 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by missko »

Ne zezam ozbiljno i sam sam se iznenadio tablice WOB a auto mi izgledalo nepoznato. Mislim ako izlazi u prodaju za GB pocetkom 2011 onda nije toliko cudno da ga vidis u svabiji na oktoberfestu ili sam se mozda zezno.
psiho

#30 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by psiho »

da nisi malo presaugo s pivama?
citroen

#31 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by citroen »

psiho wrote:da nisi malo presaugo s pivama?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gost1515

#32 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Gost1515 »

Nije nemoguće, ja sam vidio BMW 7 (E65) u augustu 2001 na cesti u Minhenu, iako je zvanično pušten u prodaju 2002 ...
Better Man

#33 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Better Man »

Novi Passat nije novi, vec je redizajnirani stari. Barem meni tako izgleda. Ato je totalno bezlican i nije ponudio nista novo u odnosu na prethodnika.
Phosphorus

#34 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Phosphorus »

Isti Fluence nazad :-)
missko

#35 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by missko »

Kazu mi da sam izgleda pretjero bas s pivama. To je bila nova Jetta, ovaj je tek od prekjucer u prodaji, al opet imam utisak da je Passat :mrgreen: :-)
psiho

#36 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by psiho »

missko wrote:Kazu mi da sam izgleda pretjero bas s pivama. To je bila nova Jetta, ovaj je tek od prekjucer u prodaji, al opet imam utisak da je Passat :mrgreen: :-)
a jesu l dobre konobarice bile? onako obdarene...
johntra

#37 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by johntra »

EsadCo wrote:DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!

Šta drugo reći! VW najprodavaniji automobili u svim klasama u Evropi! Trebalo bi da bude dovoljno svima.
meni je to dovoljno, čak i previše, ostavio sam nešto i porodici, rodbini i komšijama...
avantgarde

#38 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by avantgarde »

Better Man wrote:Novi Passat nije novi, vec je redizajnirani stari. Barem meni tako izgleda. Ato je totalno bezlican i nije ponudio nista novo u odnosu na prethodnika.
Mislim da si dosta u pravu,sjedio sam neki dan u njemu...nije nista posebno,ostavio je prilicno blijedo sjecanje na mene,toliko blijedo da eto par dana nisam nista o njemu napisao.Ono dojam"sivi mis",zbilja.
herbert mekfjuger

#39 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by herbert mekfjuger »

golf ko golf
Gile Šampion

#40 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Gile Šampion »

gurabija78 wrote:ruzan ko i prethodni.... izvadio ih je cc....
Slažem se... :shock:
Samid

#41 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Samid »

Stari passat sa novom facom.Zato sto im je prodaja drasticno opala morali su to da urade.To sam citao na nekoj njemackoj stranici.
Blobi

#42 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Blobi »

avantgarde wrote:
Better Man wrote:Novi Passat nije novi, vec je redizajnirani stari. Barem meni tako izgleda. Ato je totalno bezlican i nije ponudio nista novo u odnosu na prethodnika.
Mislim da si dosta u pravu,sjedio sam neki dan u njemu...nije nista posebno,ostavio je prilicno blijedo sjecanje na mene,toliko blijedo da eto par dana nisam nista o njemu napisao.Ono dojam"sivi mis",zbilja.
Haj mi reci kako si sjedio u njemu kad jos nije u prodaji :D?
sheikh

#43 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by sheikh »

meni je odlican :)
herbert mekfjuger

#44 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by herbert mekfjuger »

golfista wrote:šta djeca znaju o zavičaju...kakav ba passat, ova nova laguna sa svojom uspjelom dizajnerskom odrednicom, koja oduševljava svaki put kad je vidim toliko da se vas oduzmem, je zvijer za istog sa onim opasnim farovima, a tek pežo 407 direktna konkurencija, kupiš ga juče za 60000 KM, sutra ga prodaš za 20000 KM, extra auto, gori od žene koliko ti potroši za godinu, ili možda fiat, ali ček fiat i nema predstavnika u toj klasi, hm, kija, hm nema, hyundai.ccc nema...citroen C5 dobar auto, možeš ga napuhat gore i dole, unutrašnjost razigrana toliko da se u njemu osjećate kao dvogodišnjak... Opel, Opel, nova insignija, uhh izgleda auto nema šta..al hebi ga džaba handri je onaj kaddet sa početk apriče, ko da će sad iskočiti iz gepeka iste, a vi od silne korozije dobiti začepljenje arterija...Ford mondeo..ooo ima auto stvarno sve, i volan i vrata i točkove i svjetla i ostalo ali hebi ga opet samo jedan nesnađeni Amer na tlu Evrope..!... ebi ga..kakv god da je nema konkurencije, jedino možda mu račune može pomutiti onaj Golf, znate, čuli ste za Golfa? :razz:
Golf pomutit račune nekom ko je klasa iznad, kao passat? O tome uopšte ne treba govorit. Ko voli VW kupiće ili golfa il passata, zavisno koja klasa ga zanima...

A što se tiče ovog iznad sranja o laguni, peugeotu, insigniji i sl... ovo za 60000 i s brojkama nije na mjestu :D Iz tog slijedi da samo kokuzi kupuju VW i samo zbog toga da bi mogli prodat... Mene recimo to uopšte ne zanima. Kad kupujem auto, kupim što mi se sviđa, a cijena prodajna me ne zanima, nego vozim 5-10 godina, nebitno i otisnem ga nizbrdo i ko ga jebe :D Hoću te pare što uložim u kupovinu da mi se isplate kroz uživanje u istom, a ne kroz prodaju :D
internazionale

#45 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by internazionale »

golfista wrote:šta djeca znaju o zavičaju...kakav ba passat, ova nova laguna sa svojom uspjelom dizajnerskom odrednicom, koja oduševljava svaki put kad je vidim toliko da se vas oduzmem, je zvijer za istog sa onim opasnim farovima, a tek pežo 407 direktna konkurencija, kupiš ga juče za 60000 KM, sutra ga prodaš za 20000 KM, extra auto, gori od žene koliko ti potroši za godinu, ili možda fiat, ali ček fiat i nema predstavnika u toj klasi, hm, kija, hm nema, hyundai.ccc nema...citroen C5 dobar auto, možeš ga napuhat gore i dole, unutrašnjost razigrana toliko da se u njemu osjećate kao dvogodišnjak... Opel, Opel, nova insignija, uhh izgleda auto nema šta..al hebi ga džaba handri je onaj kaddet sa početk apriče, ko da će sad iskočiti iz gepeka iste, a vi od silne korozije dobiti začepljenje arterija...Ford mondeo..ooo ima auto stvarno sve, i volan i vrata i točkove i svjetla i ostalo ali hebi ga opet samo jedan nesnađeni Amer na tlu Evrope..!... ebi ga..kakv god da je nema konkurencije, jedino možda mu račune može pomutiti onaj Golf, znate, čuli ste za Golfa? :razz:
pikaju li se mazda 6 ili toyota avensis ili honda accord
johntra

#46 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by johntra »

joj ti mene svojim glupostima svki put sve više oduševljavaš....neka te ba na ovom forumu zauvijek, prava si maskota postao.... :thumbup:
a sad, trči fino na wikipediju i pogledaj kako FIAT ima predstavnika u toj klasi, kako KIA ima predstavnika u toj klasi...e sad, za prodaju moraš biti malo pametniji, ali ja ću ti dati jedan hint...taj isti Mondeo sa točkovima dere guzove po prodaji u Njemačkoj Passatu...provjerite VW ljupci i više puta ako želite...Blobi ovdje melje o tome kako je Passat odlično auto, a morao ga kupiti silom prilika, vidio bih da li bi mu ikada bio prvi izbor...uglavnom, VW smeće je precijenjeno kao i mnogo puta do sada...prodaju muda pod bubrege, daš više love za CC, kad ono isto auto unutra...onda se đikanima nije sviđalo što samo ima četiri mjesta, pa opala prodaja, pa švabe odmah ubacili i normalme verzije sa pet mjesta...evo sad nam serviraju kako je ovo novi Passat, a nastao na platformi starog i skoro opet ima identičnu unutrašnjost...pa i kad ga kupiš, moraš paziti da ti ne izleti kakav Jovan ili Milan na semaforu sa kalašom i lijepo ti ga odveze u PC...i sad mi fino recite kako je zajednički naziv za likove koji bi ovo kupili....ja neću reći, uvrijedili bi se mnogi...
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#47 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Romeo 80 »

johntra wrote:
joj ti mene svojim glupostima svki put sve više oduševljavaš....neka te ba na ovom forumu zauvijek, prava si maskota postao.... :thumbup:
a sad, trči fino na wikipediju i pogledaj kako FIAT ima predstavnika u toj klasi, kako KIA ima predstavnika u toj klasi...e sad, za prodaju moraš biti malo pametniji, ali ja ću ti dati jedan hint...taj isti Mondeo sa točkovima dere guzove po prodaji u Njemačkoj Passatu...provjerite VW ljupci i više puta ako želite...Blobi ovdje melje o tome kako je Passat odlično auto, a morao ga kupiti silom prilika, vidio bih da li bi mu ikada bio prvi izbor...uglavnom, VW smeće je precijenjeno kao i mnogo puta do sada...prodaju muda pod bubrege, daš više love za CC, kad ono isto auto unutra...onda se đikanima nije sviđalo što samo ima četiri mjesta, pa opala prodaja, pa švabe odmah ubacili i normalme verzije sa pet mjesta...evo sad nam serviraju kako je ovo novi Passat, a nastao na platformi starog i skoro opet ima identičnu unutrašnjost...pa i kad ga kupiš, moraš paziti da ti ne izleti kakav Jovan ili Milan na semaforu sa kalašom i lijepo ti ga odveze u PC...i sad mi fino recite kako je zajednički naziv za likove koji bi ovo kupili....ja neću reći, uvrijedili bi se mnogi...
Hehehe, touch down! :thumbup: Rado bih dodao nešto ali nemam šta! Ustvari imam, ali ne bih da idem u Banoviće! :D
Nego da se vratimo na temu. Koliko lubenica može stati u novog "Pasonju"? :mrgreen: :run:
Klodovik

#48 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Klodovik »

Image

Image

Image
Klodovik

#49 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by Klodovik »

Image

Image

Image
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#50 Re: Novi Passat - dojmovi prema slikama

Post by corolla02 »

zalost i tuga, zaista :(
Post Reply