Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
-
theTruePath
#26 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
sta se haris ljuti ili sta je u pitanju? eto vec drugi,treci put bojkotuje predizbornu emisiju? ZASTO?
- Suti i trpi
#27 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Tako odlucio propagandi stab. Misli da ce tako sakrit vlastiti nerad, kriminal i destrukciju.theTruePath wrote:sta se haris ljuti ili sta je u pitanju? eto vec drugi,treci put bojkotuje predizbornu emisiju? ZASTO?
-
L@BuD
#28 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Mislim da je SBIH večeras u Travniku pošto mi je djevojka odatle kaže da grmi gradom od njihove muzike.Šta će Haris je poznat kao prepotentna osoba radi šta mu je na ruku.Samo će se pojavljivati na tv stanici u kojoj njegova stranka ima glasova na televotingu više od svih ostalih zajedno.U laži su kratke noge tako da se nadam kako će nakon ovih izbora njemu i njegovoj stranci biti kraj.
- Ridjobrki
#29 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Nismo mi dostojni da ga gledamo! Šta hoćete, zar vam nije dosta što diše isti zrak sa nama i što hoda istom planetom? Stoka nezahvalna... Glasaj i ne postavljaj glupa pitanja! Šta vas briga što on ne dolazi na debate, hoćete da ovo pročita i da nas ostavi? Jel to hoćete? Pa da nekom drugom bude onako lijep i bogomdan...
I dobro nam je kakvi smo.

- Ridjobrki
#30 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
l nije bio u Travniku, navodno je viđen večeras oko osam da je stao u Novoj Topoli kraj one prodavnice gdje je kupio četiri family-packa čipsa i dva sixpacka Jelena nakon čega je produžio u pravcu Bakinaca.
- Za i Protiv
#31 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Zalosno! Kao osoba koja vuce "ulijevo" vise nisam nacisto. Neko od bosnjaka mora biti u predsjednistvu. Do veceras sam mislio da je Bakir najmanje zlo, ali vise nisam siguran! I jedan i drugi bi rado kao hrvatskog clana rado vidjeli M. Raguza!!! Pa ne mogu da vjerujem! I on prica o nekakvom okupljanju "patriota"! A jal imamo i drzavu i kandidate, majko mila! Harisa ne mogu smisliti, o Fahri sve receno, konto sam, hajd ovaj treci... Sreca pa ce barem jedan biti normalan (opet) u predsjednistvu, i neka je Zeljku bog na pomoci! A ja cu morati da biram izmedju Ivanica i Radmanovica... Ebem ti ustav ovakav 
-
Nezbilj
#32 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Takav kakav je Bakir je podero Harisa na TV1 i od tada je ovaj skonto da mu je bolje da se više ne pojavljuje ni na kakvim debatama jer ko valjda ako ga je Bakir mogo poderat na njegovom terenu šta bi mu tek Lagi napravio u 60 minuta ili Fahro bilo gdje. Haris je toliko pun sebe da uopšte ne želi da se spušta na taj nivo da sa bilo kim diskutuje. Šta on ima i skim diskutovati nakon što je ukino RS, napravio koridor 5c i doveo Pacolija sa 10 milijardi uloženih u elektroenergetiku
Što se mene tiče za mene je završio političku karijeru.
-
_A_
#33 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Podsjeti me, kada je to Bakir "poder'o Harisa" u nekoj TV debati?
- clav
#34 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
silajdzicevo nepojavljivanje veceras je jednostavno sramotno i ako misli da ce dobiti izbore na osnovu plakata i predizbornih skupova, zeznuo se.
-
Nezbilj
#35 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
face to face prva debata. Po meni je Bakir bio uvjerljiviji iako sam do tada sumnjao da će ikada biti sposoban za takvo nešto._A_ wrote:Podsjeti me, kada je to Bakir "poder'o Harisa" u nekoj TV debati?
-
_A_
#36 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Ne bih da ispadnem neko ko brani Silajdžića, a li negdje sam pročitao da je Haris u UN-u, zbog toga ga nema.clav wrote:silajdzicevo nepojavljivanje veceras je jednostavno sramotno i ako misli da ce dobiti izbore na osnovu plakata i predizbornih skupova, zeznuo se.
Nisam stigao od početka gledati emisiju, pa ne znam šta su novinari rekli zbog čega ga nema.
- clav
#37 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
u un-u je bio prosle sedmice. otkazano je ucesce u emisiji nekoliko sati prije, nesto na taj fazon su rekli._A_ wrote:Ne bih da ispadnem neko ko brani Silajdžića, a li negdje sam pročitao da je Haris u UN-u, zbog toga ga nema.clav wrote:silajdzicevo nepojavljivanje veceras je jednostavno sramotno i ako misli da ce dobiti izbore na osnovu plakata i predizbornih skupova, zeznuo se.
Nisam stigao od početka gledati emisiju, pa ne znam šta su novinari rekli zbog čega ga nema.
- Suti i trpi
#38 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Ovo je zakljucak Haretove dosadasnje kampanje. Trebamo glasati za njega jer je on 100% u svakom pogledu. Ko mu postavi pitanje taj radi protiv Bosne i Hercegovine.Ridjobrki wrote:Nismo mi dostojni da ga gledamo! Šta hoćete, zar vam nije dosta što diše isti zrak sa nama i što hoda istom planetom? Stoka nezahvalna... Glasaj i ne postavljaj glupa pitanja! Šta vas briga što on ne dolazi na debate, hoćete da ovo pročita i da nas ostavi? Jel to hoćete? Pa da nekom drugom bude onako lijep i bogomdan...
-
Blobi
#39 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Kao sto rekoh, Hare se pojavljuje tamo gdje moze ujedno biti domacin, ostali sagovornici i gost 
-
Povjerenje
#40 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Možda je njegova kampanja upravo to nepojavljivanje. Možda misli da će narod reći ''Hare radi dok drugi pričaju''clav wrote:silajdzicevo nepojavljivanje veceras je jednostavno sramotno i ako misli da ce dobiti izbore na osnovu plakata i predizbornih skupova, zeznuo se.
-
Vernes_AMG
#41 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Hare bio sinoc u opcini Novi Grad , oko 20h , do kad je bio dole stvarno ne znam 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#42 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Haris i dalje uspjesno potvrdjuje svoj pickasti karakter. Sve i jedno suceljenje svjesno izbjegava,sem onoga na njegovoj tv1 sa Bakirom a i tu je drzao predavanja bas onako demagoska sto je ujedno jedino sto zapravo i zna
-
Povjerenje
#43 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
-LIBERO- wrote:Haris i dalje uspjesno potvrdjuje svoj pickasti karakter. Sve i jedno suceljenje svjesno izbjegava,sem onoga na njegovoj tv1 sa Bakirom a i tu je drzao predavanja bas onako demagoska sto je ujedno jedino sto zapravo i zna
-
JBL
#44 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Za cca relevatno suocavanje trebas konkretnog sagovornika. Suocavanje Harisa i ove trojke je nesto kao suocavanje Obame i delegacije iz neke manje MZ. Cuj, debata Silajdzic VS Đedovic-LIBERO- wrote:Haris i dalje uspjesno potvrdjuje svoj pickasti karakter. Sve i jedno suceljenje svjesno izbjegava,sem onoga na njegovoj tv1 sa Bakirom a i tu je drzao predavanja bas onako demagoska sto je ujedno jedino sto zapravo i zna
-
SA 071
#45 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Mi onda nismo gledali istu emisiju. Bakir je u jednom momentu i zanijemio. Hvala Bogu, pa covjeku to nije ostalo trajno stanje, progovorio je opet.Nezbilj wrote:Takav kakav je Bakir je podero Harisa na TV1 i od tada je ovaj skonto da mu je bolje da se više ne pojavljuje ni na kakvim debatama jer ko valjda ako ga je Bakir mogo poderat na njegovom terenu šta bi mu tek Lagi napravio u 60 minuta ili Fahro bilo gdje. Haris je toliko pun sebe da uopšte ne želi da se spušta na taj nivo da sa bilo kim diskutuje. Šta on ima i skim diskutovati nakon što je ukino RS, napravio koridor 5c i doveo Pacolija sa 10 milijardi uloženih u elektroenergetiku![]()
![]()
Silajdzic ocito nece da se pojavljuje na stanicama na kojima nece imati ravnopravan tretman. Na TV 1 se pojavio jer je imao isti tretman kao i Bakir, tj. Bakir je imao isti tretman kao on. I nema Hadziomerovica da, kada mu pulen zasere k'o kakav grmalj sa Romanije (na zalost), moli reziju da puste dzingl da ljudi ne vide nivo i kulturu komunikacije SDP-ove perjanice. I to NEUTRALNI jedan dzingl (jer je onaj SDP-ov bio spreman odmah po zavrsetku emisije da ide).
Zanimljivo je da svi najvise pljuju po Silajdzicu. Sto li? Pa svi najvecu opasnost vide u njemu.
Eh, kada se samo sjete ovi Zlatkovi puleni vremena kada je Silajdzic kao predsjedavajuci i kao clan predsjednistva mogao gostovati samo na RTV Vogosca i TVSA. A svi ga ostali bojkotovali (BHT, FTV, Slobodna Bosna, BH Dani, Oslobodjenje, Avaz...). Samo u pljuvanju po njemu ga nisu bojkotovali, to je bila konstanta. Eh sto su to lijepa vremena bila. A gle danas djavla, jos neki poceli i afirmativno o njemu pisati i govoriti.
-
Vernes_AMG
#46 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
SA 071 wrote:Mi onda nismo gledali istu emisiju. Bakir je u jednom momentu i zanijemio. Hvala Bogu, pa covjeku to nije ostalo trajno stanje, progovorio je opet.Nezbilj wrote:Takav kakav je Bakir je podero Harisa na TV1 i od tada je ovaj skonto da mu je bolje da se više ne pojavljuje ni na kakvim debatama jer ko valjda ako ga je Bakir mogo poderat na njegovom terenu šta bi mu tek Lagi napravio u 60 minuta ili Fahro bilo gdje. Haris je toliko pun sebe da uopšte ne želi da se spušta na taj nivo da sa bilo kim diskutuje. Šta on ima i skim diskutovati nakon što je ukino RS, napravio koridor 5c i doveo Pacolija sa 10 milijardi uloženih u elektroenergetiku![]()
![]()
Silajdzic ocito nece da se pojavljuje na stanicama na kojima nece imati ravnopravan tretman. Na TV 1 se pojavio jer je imao isti tretman kao i Bakir, tj. Bakir je imao isti tretman kao on. I nema Hadziomerovica da, kada mu pulen zasere k'o kakav grmalj sa Romanije (na zalost), moli reziju da puste dzingl da ljudi ne vide nivo i kulturu komunikacije SDP-ove perjanice. I to NEUTRALNI jedan dzingl (jer je onaj SDP-ov bio spreman odmah po zavrsetku emisije da ide).
Zanimljivo je da svi najvise pljuju po Silajdzicu. Sto li? Pa svi najvecu opasnost vide u njemu.
Eh, kada se samo sjete ovi Zlatkovi puleni vremena kada je Silajdzic kao predsjedavajuci i kao clan predsjednistva mogao gostovati samo na RTV Vogosca i TVSA. A svi ga ostali bojkotovali (BHT, FTV, Slobodna Bosna, BH Dani, Oslobodjenje, Avaz...). Samo u pljuvanju po njemu ga nisu bojkotovali, to je bila konstanta. Eh sto su to lijepa vremena bila. A gle danas djavla, jos neki poceli i afirmativno o njemu pisati i govoriti.
-
CAUS-VISOKO
#47 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
ReKni nam ti oci pametne. I jos k tome koliko ih je ne/podrzalo embargo? I bolje mu je sto ne zna._A_ wrote:Izetbegović je jedan politički impotentan lik!
Na kraju emisije nije znao koliko je zemalja stalnih članica Vijeća sigurnosti.
- Been
#48 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Hareta bi čak i Đedović ( ne potcijenjujući nikoga ) progutao ko siroče napolitanku...JBL wrote:Za cca relevatno suocavanje trebas konkretnog sagovornika. Suocavanje Harisa i ove trojke je nesto kao suocavanje Obame i delegacije iz neke manje MZ. Cuj, debata Silajdzic VS Đedovic-LIBERO- wrote:Haris i dalje uspjesno potvrdjuje svoj pickasti karakter. Sve i jedno suceljenje svjesno izbjegava,sem onoga na njegovoj tv1 sa Bakirom a i tu je drzao predavanja bas onako demagoska sto je ujedno jedino sto zapravo i zna![]()
![]()
-
juan
#49 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Jel to fakat Hare nije bio na BHT? nisam stigao gledat
a sta je sa 100% BiH ovo ono, jel Hare?
BHT JEDINA DRZAVNA televizija i kolega ipak se nije pojavio?? A mogao je na lokalnoj TV1 i to uredno i tacno ko shvicarski sat, ta lokalna TV-stanica moze jel hare?
to znaci 100% BiH za tebe: od carsije do Villa park, ha Hare??? e Bogme tako nece moci!!
a sta je sa 100% BiH ovo ono, jel Hare?
BHT JEDINA DRZAVNA televizija i kolega ipak se nije pojavio?? A mogao je na lokalnoj TV1 i to uredno i tacno ko shvicarski sat, ta lokalna TV-stanica moze jel hare?
to znaci 100% BiH za tebe: od carsije do Villa park, ha Hare??? e Bogme tako nece moci!!
-
_A_
#50 Re: Izetbegović, Silajdžić, Radončić i Đedović večeras na BHT1
Evo večeras se ni Željko Komšić nije pojavio na BHT-u.