Kako je SDA trgovala teritorijama

NightSkyWalker

#26 Re: Kako je SDA trgovala teritorijama

Post by NightSkyWalker »

Ala je danas svako pametan. Sve sve znaju i imaju neke ideje.
A kad je grmilo, druga se pjesma pjevala... :-?
vinja

#27 Re: Kako je SDA trgovala teritorijama

Post by vinja »

neretvanac wrote:Lahko je iz Sarajeva djeliti i dodjeljivati Mostar.
Jednom se pokazalo da nasi ljudi na to ne pristaju, pa ako treba ne pitaju nista ni Sarajevo, a kamoli da pristanu sad.
Ko sto rece moj komsija neki dan :" Da je bilo po njihovom iz Bosne, rampa bi im bila u Vrapcicima kad idu na more" :D
Pretjerano, al jasno sta se hoce reci.
S druge strane, Mostarci sami sebi su djelimicno skuhali ovo danas sto imaju, ne desi se ovom gradu vece zlo od SDA i HDZ.

Slazem se. A za rampu me nasmija :lol:
Nego, ja ne mogu shvatiti da i sada postoje ljudi koji ce te popljuvati ako pricas o tome... Kao - ne mrze oni nas sto su nas zaignorisali, nego sad mi mrzimo kad o tome progovorimo...
A danasnja situacija je naravno - do nas samih. O tome nisam ni pricala... Jedino sto me opravdava da zugam na situaciju to je da nikada nisam glasala ni za jedne ni za druge. A i sto svaki put izadjem na izbore, pa se trudim glasati za neke trece... A pitanje je i sta bi bilo da dodju ti neki treci... :?
Pozdrav tebi iz satranog, ali slobodnog MO
neretvanac

#28 Re: Kako je SDA trgovala teritorijama

Post by neretvanac »

vinja wrote:
neretvanac wrote:Lahko je iz Sarajeva djeliti i dodjeljivati Mostar.
Jednom se pokazalo da nasi ljudi na to ne pristaju, pa ako treba ne pitaju nista ni Sarajevo, a kamoli da pristanu sad.
Ko sto rece moj komsija neki dan :" Da je bilo po njihovom iz Bosne, rampa bi im bila u Vrapcicima kad idu na more" :D
Pretjerano, al jasno sta se hoce reci.
S druge strane, Mostarci sami sebi su djelimicno skuhali ovo danas sto imaju, ne desi se ovom gradu vece zlo od SDA i HDZ.

Slazem se. A za rampu me nasmija :lol:
Nego, ja ne mogu shvatiti da i sada postoje ljudi koji ce te popljuvati ako pricas o tome... Kao - ne mrze oni nas sto su nas zaignorisali, nego sad mi mrzimo kad o tome progovorimo...
A danasnja situacija je naravno - do nas samih. O tome nisam ni pricala... Jedino sto me opravdava da zugam na situaciju to je da nikada nisam glasala ni za jedne ni za druge. A i sto svaki put izadjem na izbore, pa se trudim glasati za neke trece... A pitanje je i sta bi bilo da dodju ti neki treci... :?
Pozdrav tebi iz satranog, ali slobodnog MO
Otprilike. Uglavnom treba biti svjestan da sami sebi moramo krojiti sudbinu, sto se prije okrenemo sami sebi umjesto Sarajevu, to bolje po nas.

Opet je najljepsi.Ne moze 100 sumornih, sivih bosanskih magli zamjeniti nase sunce i Neretvu :)
Pozdrav ;-)
NightSkyWalker

#29 Re: Kako je SDA trgovala teritorijama

Post by NightSkyWalker »

Sve junak do junaka....

Image
Post Reply