NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

veljaca

#26 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Suspenzija može trajati i 12 godina, a ne 12 mjeseci, ako se ne ispune oni uslovi koji su doveli do iste.

A sve ostalo je smiješno. Tražiti od njega da ostane selektor, iako je repka suspendovana, je isto kao da tražiš od Džeke i Spahića da u vrijeme kad ostale reprezentacije igraju svoje utakmice, oni dođu i sjede u hotelu na Ilidži, te da tako pokažu da su patriote. A ko ne dođe u hotel taj je pizda.
Stvarno si uporan - a to je dobra osobina :D ....

U branjenju Papeta , ponekada si kontradiktoran ....

Ali nisi shvatio poentu ( na zalost ) - On je to izjavio da pomogne reprezentaciji (da ne uvedu suspenziju - a ne ukidanje - jer kao sto ni Drzavu BiH niko ne moze UKINUTI - tako ni N/FSBIH se ne moze ukinuti i niko to ne trazi, vec samo PROMJENE ) ali pojedinci to nisu shvatili.
A gdje si vidio ( ja bogami ne ) da Dzeko i Spahic izjavise da napustaju Reprezentaciju - ako se suspenduje ????? Cak sta vise njihove izjave idu u kontra ( patriotskom ) smjeru - da ce se boriti da se ukine suspenzija - ako se eventualno uvede - pa cak i protiv NF/SBIH. Ja ih razumijem - jer oni ne dobijaju platu od N/FSBIH i ne moraju biti poslusnici ...

I na kraju da ne zamaramo vise - ti imas svoje vidjenje - ja svoje ..... a ako napises ponovo isto - ja cu po onoj ( valjda si je cuo ) " CERACEMO SE MI JOS ...."

Ostaj mi u zdravlju i veselju ( dodao bih jos nesto - sto se rimuje - ali ti to ne bi prihvatio - zato necu ) .... :D
BaileyS

#27 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by BaileyS »

hz__semir wrote:Suspenzija može trajati i 12 godina, a ne 12 mjeseci, ako se ne ispune oni uslovi koji su doveli do iste.

A sve ostalo je smiješno. Tražiti od njega da ostane selektor, iako je repka suspendovana, je isto kao da tražiš od Džeke i Spahića da u vrijeme kad ostale reprezentacije igraju svoje utakmice, oni dođu i sjede u hotelu na Ilidži, te da tako pokažu da su patriote. A ko ne dođe u hotel taj je pizda.
Naravno da je smijesno ali @veljaci je bitnije sta ce Safet izjaviti nego to sto on o svom trosku putuje kad gleda pojedine reprezentativce, ne ostaje u hotelu, ne nabija racune, putuje svojim Lexusom, stedi cak i na telefonu. @veljaci a i mnogim drugima vise godi kad Ciro klice preko medija o patriotizmu a onda uzme 30% od prijateljske sa Njemackom.

Sve ovo govori da je danas najbitniji PR, tj. ono sto pricas je vaznije od onog sto radis.

Safet mozda i nije kakav trener, motivator, strateg ali ne moze se reci da se prema reprezentaciji ne odnosi domacinski i patriotski od kako je selektor.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#28 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by 1946 »

veljaca wrote:A gdje si vidio ( ja bogami ne ) da Dzeko i Spahic izjavise da napustaju Reprezentaciju - ako se suspenduje ?????
Pa ne mogu napustiti kad oni nisu zaposlenici u reprezentaciji (odnosno savezu), dok Pape to jeste.
Last edited by 1946 on 23/09/2010 12:45, edited 1 time in total.
veljaca

#29 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

BaileyS wrote:

Naravno da je smijesno ali @veljaci je bitnije sta ce Safet izjaviti nego to sto on o svom trosku putuje kad gleda pojedine reprezentativce, ne ostaje u hotelu, ne nabija racune, putuje svojim Lexusom, stedi cak i na telefonu. @veljaci a i mnogim drugima vise godi kad Ciro klice preko medija o patriotizmu a onda uzme 30% od prijateljske sa Njemackom.

Sve ovo govori da je danas najbitniji PR, tj. ono sto pricas je vaznije od onog sto radis.

Safet mozda i nije kakav trener, motivator, strateg ali ne moze se reci da se prema reprezentaciji ne odnosi domacinski i patriotski od kako je selektor.
Izvini, ali morao sam - jer si me pogresno prozvao ....

Shvati - ja zelim reci da Pape nije trebao izjavljivati da ce napustiti Repku ako je suspenduju ( jer ocito mnogi nisu shvatili poentu te izjave ) ...
Treba li ( izgleda pojedinicima treba ) nacrtati - Lako je biti car kada je dobro, kada je lose - POKAZI se ....

a'jd vozdra ....
veljaca

#30 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

1946 wrote:
veljaca wrote:A gdje si vidio ( ja bogami ne ) da Dzeko i Spahic izjavise da napustaju Reprezentaciju - ako se suspenduje ?????
Pa ne mogu napustiti kad oni nisu zaposlenici u reprezentaciji (odnosno savezu), dok Pape to jeste. Kako će napustiti nešto što ne postoji?
Evo ga jos jedan :D

Upravo si naveo razloge koji neki koji mrze Papeta navode .... On je uposlenik i mora biti poslusan ... Ja ne mislim tako ....
A ovo za igrace - smijesno ti je ....
Oni igraju za Drzavu BiH iz najveceg patriotizma - jer kako si sam naveo nisu uposlenici . Igraju jer vole BiH .... ( pogotovo kapiten Spahic ) ...
BaileyS

#31 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by BaileyS »

veljaca wrote:
Izvini, ali morao sam - jer si me pogresno prozvao ....

Shvati - ja zelim reci da Pape nije trebao izjavljivati da ce napustiti Repku ako je suspenduju ( jer ocito mnogi nisu shvatili poentu te izjave ) ...
Treba li ( izgleda pojedinicima treba ) nacrtati - Lako je biti car kada je dobro, kada je lose - POKAZI se ....

a'jd vozdra ....
Pape je do sad pokazao da su mu izjave traljave i mogu se pogresno protumaciti kao na primjer ona u vezi Bilinog polja kada je htio napraviti pritisak da se Kosevo sredi. Tako je i sa ovom izjavom.

Ja ti pokusavam objasniti da je bitnije ono sto radi od onog sto govori.
veso

#32 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veso »

A šta mislite o Aleksandru Ristiću,ja volim nemačku školu.
nellington

#33 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by nellington »

veso wrote:A šta mislite o Aleksandru Ristiću,ja volim nemačku školu.
Ako ne kocka više, može :) Poslije Bake nam ne trebaju kockari u reprezentaciji :)
nihoniho

#34 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by nihoniho »

jeste li sigurni gda bi suspenzija donijela nesto dobro? kako mali djokica vidi svjetsku politiku?
kao, oni ce nas suspendovati, pa ce onda postaviti fudbalski "OHRR", pa cemo mo osnovati "patriotsi " savez, pa ce sve biti super !?
jest,kad u ovoj ddrzavi ne bi bilo politike ali onda do ovoga ne bi ni doslo.
bilo je tako i kod bojkota. vecina je mislila, pa i ja sam, da ce to velike promjene i sta se desilo? skoro pa nista, oni nastavili po svome bez igraca i navijaca.....
suspenduju li nas postoji realna opasnost da u narednih puno godina ne vidimo UEFA takmicenja. oni ne vuku radikalne poteze ali kada to urade onda budite sigurni da ce nas ostaviti u "jarku"e koprcamo dok ne rijesimo situaciju, a poznajuci nase ljude i situaciju i8u drzavi, i huso, i mirko, i slavko ce jedva docekati da dodaju ulje na vatru, a nista ne naprave.
Murat Sabanovic

#35 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Murat Sabanovic »

ovoga gospodina za selektora kada susic ode

Image
kokuz_sa

#36 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by kokuz_sa »

post nije uspio :roll:
Comrad

#37 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Comrad »

Ovaj bi rado dosao...

Image

i ne moramo ga placati u KM ili eurima...samo dobrog dilera nac'

:D
pirmin

#38 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by pirmin »

Krajnje suvisna tema pored zivog i zdravog selektora kao i milion boljih alternativa.
Aphex_

#39 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Aphex_ »

Necemo mi nigdje nikad otici, i ako odemo, obrukat cemo se. Jer nije stvar samo u treneru. Stvar je u nasoj psihi, mentalitetu.
Aphex_

#40 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Aphex_ »

veljaca wrote:

Stvarno si uporan - a to je dobra osobina :D ....

U branjenju Papeta , ponekada si kontradiktoran ....

Ali nisi shvatio poentu ( na zalost ) - On je to izjavio da pomogne reprezentaciji (da ne uvedu suspenziju - a ne ukidanje - jer kao sto ni Drzavu BiH niko ne moze UKINUTI - tako ni N/FSBIH se ne moze ukinuti i niko to ne trazi, vec samo PROMJENE ) ali pojedinci to nisu shvatili.
A gdje si vidio ( ja bogami ne ) da Dzeko i Spahic izjavise da napustaju Reprezentaciju - ako se suspenduje ????? Cak sta vise njihove izjave idu u kontra ( patriotskom ) smjeru - da ce se boriti da se ukine suspenzija - ako se eventualno uvede - pa cak i protiv NF/SBIH. Ja ih razumijem - jer oni ne dobijaju platu od N/FSBIH i ne moraju biti poslusnici ...

I na kraju da ne zamaramo vise - ti imas svoje vidjenje - ja svoje ..... a ako napises ponovo isto - ja cu po onoj ( valjda si je cuo ) " CERACEMO SE MI JOS ...."

Ostaj mi u zdravlju i veselju ( dodao bih jos nesto - sto se rimuje - ali ti to ne bi prihvatio - zato necu ) .... :D
Ma da ga hoce kako suspendovat.... :lol: :lol:
Stari

#41 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Stari »

Antic umjesto Susica - moze - al kad Susic ispuca svoju sansu ...jos uvijek covjek nije odradio poso....

dakle odgovor : Da, apsolotno. Antic poslije Susica ...vrlo rado ...razlog: Balansiranje nacionalne strukture u ekipi i strucnom stabu . DeficitARNI smo sa Anticima ...trebo bi nam jedan do dva komada ... zamotati sa lukom i jogurtom.
veso

#42 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veso »

objaviti konkurs za izbornika
veljaca

#43 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veljaca »

veso wrote:objaviti konkurs za izbornika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako bolan objaviti konkurs - kada imamo selektora .... Jedino ako nam ne bi bilo bolje sa dva selektora ....
Ustvari bilo bi najtibolje da imamo 3 selektora i jos jednog sa ostale ....

:lol: :lol: :lol: :lol:
veso

#44 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veso »

moža je vrijeme da srbin bude izbornik,još od miše smajlovića srbin nije bio izbornik,pardoks je u tome što se ovi iz rs ne trude da srbin bude izbornik,njima to ne odgovara jer bi se ljudi iz rs mogli vezati za bih repku
Obuca9

#45 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by Obuca9 »

Image
burek_in_space

#46 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by burek_in_space »

hz__semir wrote:Image
Nishta se ne zhali, juche si rekao da se popravlja. :mrgreen:
veso

#47 Re: NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE BiH - Radomir Antić

Post by veso »