Stvarno si uporan - a to je dobra osobinahz__semir wrote:Suspenzija može trajati i 12 godina, a ne 12 mjeseci, ako se ne ispune oni uslovi koji su doveli do iste.
A sve ostalo je smiješno. Tražiti od njega da ostane selektor, iako je repka suspendovana, je isto kao da tražiš od Džeke i Spahića da u vrijeme kad ostale reprezentacije igraju svoje utakmice, oni dođu i sjede u hotelu na Ilidži, te da tako pokažu da su patriote. A ko ne dođe u hotel taj je pizda.
U branjenju Papeta , ponekada si kontradiktoran ....
Ali nisi shvatio poentu ( na zalost ) - On je to izjavio da pomogne reprezentaciji (da ne uvedu suspenziju - a ne ukidanje - jer kao sto ni Drzavu BiH niko ne moze UKINUTI - tako ni N/FSBIH se ne moze ukinuti i niko to ne trazi, vec samo PROMJENE ) ali pojedinci to nisu shvatili.
A gdje si vidio ( ja bogami ne ) da Dzeko i Spahic izjavise da napustaju Reprezentaciju - ako se suspenduje ????? Cak sta vise njihove izjave idu u kontra ( patriotskom ) smjeru - da ce se boriti da se ukine suspenzija - ako se eventualno uvede - pa cak i protiv NF/SBIH. Ja ih razumijem - jer oni ne dobijaju platu od N/FSBIH i ne moraju biti poslusnici ...
I na kraju da ne zamaramo vise - ti imas svoje vidjenje - ja svoje ..... a ako napises ponovo isto - ja cu po onoj ( valjda si je cuo ) " CERACEMO SE MI JOS ...."
Ostaj mi u zdravlju i veselju ( dodao bih jos nesto - sto se rimuje - ali ti to ne bi prihvatio - zato necu ) ....