nisam rekao da nece dobiti nista, nego da nece postici mnogo bolji zvuk, jer mu HU ne valjarespo wrote:upravljanje kod volana podrzava svaki veci proizvodjas alpine sony kenwood uz odgovarajuci adapter
a to da nece dobiti nista ako promijeni samo zvucnike varas se dottore
skini zvucnik pa ces vidjeti da je jacina zvucnika 14w vjerovao ili ne bar je takav kod mene bio
a staviti bilo kakav od 50 je velika razlika
"Aftermarket" Cd/mp3 player kod vozila sa board comp
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- dottore
#26 Re: "Aftermarket" Cd/mp3 player kod vozila sa board comp
- psiho
#27 Re: "Aftermarket" Cd/mp3 player kod vozila sa board comp
moralo bi bar malo dobiti na kvalitetu što se tiče zvuka, ako bi ugradio jače zvučnikedottore wrote:nisam rekao da nece dobiti nista, nego da nece postici mnogo bolji zvuk, jer mu HU ne valjarespo wrote:upravljanje kod volana podrzava svaki veci proizvodjas alpine sony kenwood uz odgovarajuci adapter
skini zvucnik pa ces vidjeti da je jacina zvucnika 14w vjerovao ili ne bar je takav kod mene bio
-
emko1234
#28 Re: "Aftermarket" Cd/mp3 player kod vozila sa board comp
plejer ko plejer ti ne znaci puno ako su zvucnici karina..dakle ja bi izmjenjao zvucnike i to ne visokotonce nego one u vratima i naprijed i nazad..stavio neke 2 sistemske recimo od DLS-a..ove marke sto svi djiberi imaju u autima izbjegavaj..sony explode je najvece smece..pioneer jest bolji al opet ako hoces nesto pravo pripremi malo vise para i nadji cd changer koji ti je kompatibilan s tvojom plejerom..u svakom slucaju vise ces paznje lopova privuc nefabrickim nego fabrickim uredjajem..psiho wrote:moralo bi bar malo dobiti na kvalitetu što se tiče zvuka, ako bi ugradio jače zvučnikedottore wrote:nisam rekao da nece dobiti nista, nego da nece postici mnogo bolji zvuk, jer mu HU ne valjarespo wrote:upravljanje kod volana podrzava svaki veci proizvodjas alpine sony kenwood uz odgovarajuci adapter
kod mene je ovakav plejer i nema boljeg od fabrickog nit bi ga promjenio ikad..
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... 76&bih=638