Skyfox wrote:test01 wrote:Skyfox wrote:ja sam ove godine ugostio Kanadjanku, jednog Portugalca i par iz Hrvatske koji nikad ranije nisu bili u BiH. Svi apsolutno odusevljeni, puni utisaka da sam se ja zapitao sta mi to promice...
btw
svi su se naputovali po svijetu i nagledali svega, opet su bili saglasni da ovdje ima nesto jedinstveno..

sta konkretno je to sto je jedinstveno??
Ma bas se i ja cudim sta oni to vide a mi ne???
Sto puta sam i ja razmišljao o tome...sve skupa stvarno ima nešto specifično u ovom gradu...
Dosta mojih prijatelja redovno dolaze , redovno se vraćaju i svaki put se oduševe...

Nekako ih uvijek zapadne super situacija,ljudi...Kad god izadjem sa njima sve je nekako opušteno,spontano,prijatno

a ovako...sto jada...
Prošle sedmice bile prijateljice iz hrvatske...mali hotel na čaršiji-super im,hrana-super im,ljudi-oduševljene...jedna hoće i da ostane
Sinoć prijateljica iz francuske,muž francuz...oduševljeni...
Prošlo ljeto vozam se na motoru po šumi...bjelašnica...čitav dan po šumi ,kanjonima...izgubio se,veze nemam gdje sam...srećom nadjem put za ljutu :lol:vidim auto,reko, pitaću za put prema sinanovićima

kad strane table...vukojebina stroga...bakica i dedo,belgijanci a na zadnjem sjedištu

stara prijateljica

vodala ih po lukomiru,popili kafu kod jedne nane,složila im nana i čarapa...i oni oduševljeni...
Ne znam ni sam šta je jedinstveno ali znam da gdje god odem poslije 7 dana jedva čekam da se vratim

a kada sam živio vani bukvalno smo venuli i ja i žena...Jebeno jeste...nakotilo se fašista i gamadi ali kome je do pljuvanja po ovom gradu...široko mu polje...ja ga VOLIM...