kokuz_sa wrote:za listove ti je najbolje da vozas bicikloCyber-harambashica wrote:najgore kad dobijem grceve u listovima, prilikom poze br. 36
(on lezi, ja chuchim na njemu)
ma jako su misicavi, bas zbog bicikla koje sam 10 godina vozila dan-noc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kokuz_sa wrote:za listove ti je najbolje da vozas bicikloCyber-harambashica wrote:najgore kad dobijem grceve u listovima, prilikom poze br. 36
(on lezi, ja chuchim na njemu)
dođe mi da ga iscupam (zvono), telefon ionako udunem na vakatBosanaC100/100 wrote:Jedino sto vise nervira od zvona bilo na vratima ili telefonu,jeste kada se ona javi na tlf/otvori vrata...cccccc
To ubija
bez_ideje wrote:Sad bi rekli:ako te cese uho i poceses se.....kome je bolje ,prstu ili uhu?Zox wrote:Jel se meni cini ili se muskarci vise zale na prakticne probleme prilikom seksa, a zene uglavnom kazu da im nista ne smeta ako je seks dobar. Da li to znaci da smo napokon otkrili ono sto je mucilo filozofe vijekovima: zenama je IPAK BOLJE tokom seksa nego muskarcima![]()
![]()
The Nightwatchman wrote:evo, na primjer, mene muci sto najcesce prakticiram seks na koznom kaucu i onda mi u misionarskoj pozi uvijek skliznu koljena usred posla kad sam bas ono 1000 rpm-ova. onda se moram vracat nazad, a to bas ubi merak.
isto mi smeta kad mi kosa od male upada u oci i skakilja me po licu kad je ona gore (i bas mi je to problem, ubi me, a nikako joj dokazat...). kakve vi praktične probleme imate prilikom seksa?
mislim, ovdje na ovom podforumu vecinom ljudi imaju emotivne probleme, a mene zanimaju ovi prakticni.![]()
zajebavam*mima* wrote:The Nightwatchman wrote:evo, na primjer, mene muci sto najcesce prakticiram seks na koznom kaucu i onda mi u misionarskoj pozi uvijek skliznu koljena usred posla kad sam bas ono 1000 rpm-ova. onda se moram vracat nazad, a to bas ubi merak.
isto mi smeta kad mi kosa od male upada u oci i skakilja me po licu kad je ona gore (i bas mi je to problem, ubi me, a nikako joj dokazat...). kakve vi praktične probleme imate prilikom seksa?
mislim, ovdje na ovom podforumu vecinom ljudi imaju emotivne probleme, a mene zanimaju ovi prakticni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
reci da se zejebavas............
meni je moja baba govorila: sine kad ti ništa ne smeta, ti stavi kamenčić u cipelu.kecher II wrote:ni prakticnih a ni teoretskih problema nemam,
to je nesto do tebe, prostri kak'u ponjavu i ganjaj cure s kratkom kosom, et nadam se da sam pomog'o.
The Nightwatchman wrote:meni je moja baba govorila: sine kad ti ništa ne smeta, ti stavi kamenčić u cipelu.kecher II wrote:ni prakticnih a ni teoretskih problema nemam,
to je nesto do tebe, prostri kak'u ponjavu i ganjaj cure s kratkom kosom, et nadam se da sam pomog'o.
čim ti kažeš da nemaš nikakvih problema to ne valja. ko ne ide glavom na nogu u šesnestercu, taj isto nema nikakvih problema u igri, samo što ne zabija golove...
Ma to mi je prvo palo na pamet, ali mi bilo neugodno da napišem. Ipak sam ja žena u godinama.pape wrote:"Rdjavom q.... i dlake smetaju".
Generacijo, slobodno ti njima prenesi iskustva.MajcinaDusica wrote:Ma to mi je prvo palo na pamet, ali mi bilo neugodno da napišem. Ipak sam ja žena u godinama.pape wrote:"Rdjavom q.... i dlake smetaju".
Pa naravno da je tako, ...Sa_dy wrote: tacno tako
pape wrote:Bode ga njena kosa u oci, ...Oshishaj je na celavo.
![]()
pape wrote: Eto, ... a siguran sam da ovo cita desetine onih kojima nista, kao i meni ne bi smetalo, samo da im je prilika da ga negdje zakucaju, ili da im se zakuca, ....![]()
Za tebe i one koji shvataju sta je jednostavnost , .....zelenashica wrote:pape wrote: Eto, ... a siguran sam da ovo cita desetine onih kojima nista, kao i meni ne bi smetalo, samo da im je prilika da ga negdje zakucaju, ili da im se zakuca, ....![]()
![]()
![]()
![]()
vala pape ti ga vazda u sredu
Hvala papepape wrote: Za tebe i one koji shvataju sta je jednostavnost , .....![]()
zelenashica wrote:Vala meni ti praktični problemi nisu ni na kraj pameti u pola posla.![]()
Ono tek kasnije mi nadođe da je nešto ko fol bilo problem,malo o tome lupam glavom do sljedećeg puta i sljedeći put mi opet taj problem nije ni na kraju pameti
ja mislio mi o kojekakvim problemima u sexu a ti odluta skroz, al' brate dragi kad se zadam u nju ma ni kamenolom mi ne bi zasmeto a pogotov sto ne zabijam u sesnetercu, al' zato zabijam i na kaucu, krevetu, stolu, kadi, stolici, na podu, uz zid, preko naslonjaca ma svakoraznih situacija za olaksat kese i izbjec tvoje probleme,The Nightwatchman wrote:meni je moja baba govorila: sine kad ti ništa ne smeta, ti stavi kamenčić u cipelu.kecher II wrote:ni prakticnih a ni teoretskih problema nemam,
čim ti kažeš da nemaš nikakvih problema to ne valja. ko ne ide glavom na nogu u šesnestercu, taj isto nema nikakvih problema u igri, samo što ne zabija golove...
Što ti je iskustvoMajcinaDusica wrote:Ovome što kliže sa sofe: pređi, brate, na pod. Ili na tabure. Ili na veš mašinu (bonus doživljaj kad je uključena). Gdje ti je mašta?