Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

supervizor

#26 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by supervizor »

nosara wrote:
supervizor wrote:Bilo bi bolje da smo izvozili kompjutere a ne struju. Sve dok Lagumdžija ne smisli bh komjuter, podržavam izvoz struje, čelika, aluminija i ostalih sirovina...Šta je alternativa?
Alernativa pljacki...? Vidjeces u oktobru...

To je politička floskula koju upotrebljavaju Kratki i Zlatousti u namjeri da pošto-poto demoniziraju Silajdžića. Rezultate će vidjeti u oktobru!
supervizor

#27 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by supervizor »

nosara wrote:
supervizor wrote:Bilo bi bolje da smo izvozili kompjutere a ne struju. Sve dok Lagumdžija ne smisli bh komjuter, podržavam izvoz struje, čelika, aluminija i ostalih sirovina...Šta je alternativa?

Vidjećeš u oktobru da će narod kazniti zločinačku organizaciju koja je spriječila razvoj BiH.
MrMaliJoe

#28 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by MrMaliJoe »

supervizor wrote:
nosara wrote:

Vidjećeš u oktobru da će narod kazniti zločinačku organizaciju koja je spriječila razvoj BiH.

Pa nisam ni da će Fahro imati svoj fijasko. Nego Fahrin reci ti meni da li će to biti kraj za našeg Fahra, hoće li se konačno vratiti u zavičaj. Čujem da ne može vraćati kredite pa će Hvaz uskoro na bubanj ! i još jedno pitanje jel onaj tvoj klon tablod radi u fahrinom expresu. :D
Santasa

#29 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by Santasa »

komeba wrote:@pipi...
Kome govoris o vjetrenjacama itd.? Mi nismo relevantni sagovornici...u gornjem toku Neretve uskoro pocinje izgradnja HE i mi se tu nista ne pitamo.Nakon sto Dodik sagradi branu,postoje dvije opcije:
1.Pustiti Neretvu nizvodno od te brane da zjapi prazna
2.Iskoristiti potencijal,izgraditi jos jednu-dvije brane,znatno povecati budzet opstine,kantona,entiteta..
Huh 'bem ga jesi ti neka mustra @komeba. Vidiš što ti je genij, što ti je dedukcija i visok IQ - mi se obićni smrtnici nikad ne bi sjetili da tako rezonujemo. Čovječe, ja sam potpuno promjenio pogled na problematiku, meni dosta, ubjedio si me - al' u hurcu mom.
Kome ba - ti prodaješ tu šuplju ?
Santasa

#30 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by Santasa »

supervizor wrote:
nosara wrote:

To je politička floskula koju upotrebljavaju Kratki i Zlatousti u namjeri da pošto-poto demoniziraju Silajdžića. Rezultate će vidjeti u oktobru!

Ne znam za kompjutere, al' bosancima i hercegovcima se ne sviđa prodaja "muda za bubrege" (odnosno države i državnih dobara u koje spada i Neretva i prirodni resursi uopšte) jer, eto, nemamo konpjutera za prodaju !

Evo odavno su "nabijeni i bačeni preko planine" banditi iz (S)Lobija za BiH, ovaj put će se vratiti al' u knjige savremene istorije BiH - zašto ? Da nismo dizajnirali neki super kompjuter u međuvremenu ?

Evo rezultat - huh čovječe - uđbenici istorije za 8 razred osnovne, tu su sebi osigurali mjesto .... :bih:
feral.tribune

#31 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by feral.tribune »

Nikako i nikada ne dozvoliti gradnju HE . Hecu i Silajdzica izvesti pred sud . To su zlocinci . Korist od tih HE je u negdje drugdje ( Heco , Silajdzic , srbijanski tajkuni , Englezi , Austrijanci koji upiru preko Ante Markovica ) a steta je tu kod nas . Mulj , blato , ekoloska i prirodna katastrofa . Heco je zlikovac i bandit kosmickih razmjera . To majka ne radja vise . Prije ce se Hitler jos jednom roditi ali neko kao Heco nece . Mozes misliti sta bi Heco napravio Finskoj kada je u stanju za 1000 KM unistiti Bosnu zemlju u kojoj se rodio .Boze me sacuvaj sta je bosanski narod Bogu skrivio da mu kosulju kroji Heco , Silajdzic , Dodik i slicni . Ljepote nasih rijeka su blago koje nasi dusmani gledaju sa ljubomorom i zaviscu . Unistiti Bosnske ljepote i na tome jos zaraditi san je svakog bosanskog dusmana a ima ih na milione plus Silajdzic i Heco .
Santasa

#32 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by Santasa »

PipiDugaDevetka wrote:Podržavam tvoje zahtjeve @Santasa,...Ne želim da djeca moje djece idu na Soču kao turisti da vide divlju planinsku vodu,...Protivnik sam bentova i brana na svim bh. rijekama. Šta mi vrijedi struja koju će EP prodavati u moje ime, a mene tu nigdje neće biti.

No, ko sam ja? Pojedinac ništa ne može učiniti. Tek, hiljade pojedinaca prilikom glasanja mogu učiniti nešto.

Koja stranka/partija ima, po tebi, najbolje planove i najbolje namjere u vezi sa strujom, energetikom, rijekama, zaštitom okoline...?

Ja sam se namjerio da moji ukućani i ja glasamo za SDP.
Nisam član SDP.

Je li to ispravna opcija, prema tvojim stavovima, a u vezi sa tvojim uvodnim postom?
Izvini prijatelju što ti se nisam javio i dao odgovor na pitanje koje si mi postavio - nisam imao živaca da učestvujem u debati sa aktivistima SBiH koji su zaposjedali ovaj i druge forume u vrijeme kada sam postavio ovu temu (vrijeme pred izbore). Nadam se uz neku drugu temu se čujemo, sad više nema (S)Lobija za BiH unaokolo, do tada pozdrav :thumbup:
Santasa

#33 Re: Haris Silajdžić i "Nikad nije kasno za bolji život" obmana!

Post by Santasa »

feral.tribune wrote:Nikako i nikada ne dozvoliti gradnju HE . Hecu i Silajdzica izvesti pred sud . To su zlocinci . Korist od tih HE je u negdje drugdje ( Heco , Silajdzic , srbijanski tajkuni , Englezi , Austrijanci koji upiru preko Ante Markovica ) a steta je tu kod nas . Mulj , blato , ekoloska i prirodna katastrofa . Heco je zlikovac i bandit kosmickih razmjera . To majka ne radja vise . Prije ce se Hitler jos jednom roditi ali neko kao Heco nece . Mozes misliti sta bi Heco napravio Finskoj kada je u stanju za 1000 KM unistiti Bosnu zemlju u kojoj se rodio .Boze me sacuvaj sta je bosanski narod Bogu skrivio da mu kosulju kroji Heco , Silajdzic , Dodik i slicni . Ljepote nasih rijeka su blago koje nasi dusmani gledaju sa ljubomorom i zaviscu . Unistiti Bosnske ljepote i na tome jos zaraditi san je svakog bosanskog dusmana a ima ih na milione plus Silajdzic i Heco .

POTPISUJEM :thumbup:
Post Reply