LEGALNO vs. LEGITIMNO
- felipe kajetano
#26 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO
Bogami koliko treba vode da se ovo iscisti nece biti dovoljno posipat, za ovo treba hidrant 
- essex
#27 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO
hebi ga jarane, muka se skuplja 20 godina...nego poleti pa prikljuci na hidrant, evo dolazi jos...i nadji peskiric da posusis poslije...felipe kajetano wrote:Bogami koliko treba vode da se ovo iscisti nece biti dovoljno posipat, za ovo treba hidrant
- essex
#28 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO
felipe, gdje je ta voda sa hidranta i peskiric?
mislis li ti sta raditi po ovom pitanju, nemogu ja vasvjek cucati...
- felipe kajetano
#29 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO
Jedna od karakteristika Bosanaca je razvijen smisao za humor...bice da se nesto pravo zbrkalo
...paradoksalno bash u slucaju najveceg "bosanca" na forumu

- essex
#30 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO
vidis, legalno gledano, ti imas pravo kao gradjanin da to kazes, medjutim hebe te legitimitet jer ocito da ne poznajes ni humor a ni bosance, inace ne bi mene nazvao najvecim bosancem...da si rekao najbezobrazniji, hm...tu bi se jos i mogao sloziti ali mislim da ima i vecih od mene...eto, ako nista naucio si sta je legalitet i sta je legitimitet i po cemu se razlikuju...felipe kajetano wrote: Jedna od karakteristika Bosanaca je razvijen smisao za humor...bice da se nesto pravo zbrkalo...paradoksalno bash u slucaju najveceg "bosanca" na forumu
![]()
nego, evo nadjoh jednog slicnog tebi, jos uvijek umjesto tebe radi ono sto si obecao...nije fer, zbog istog vam sela...