LEGALNO vs. LEGITIMNO

felipe kajetano

#26 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO

Post by felipe kajetano »

Bogami koliko treba vode da se ovo iscisti nece biti dovoljno posipat, za ovo treba hidrant :)
essex

#27 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO

Post by essex »

felipe kajetano wrote:Bogami koliko treba vode da se ovo iscisti nece biti dovoljno posipat, za ovo treba hidrant :)
hebi ga jarane, muka se skuplja 20 godina...nego poleti pa prikljuci na hidrant, evo dolazi jos...i nadji peskiric da posusis poslije...
essex

#28 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO

Post by essex »

felipe, gdje je ta voda sa hidranta i peskiric? :D mislis li ti sta raditi po ovom pitanju, nemogu ja vasvjek cucati...
felipe kajetano

#29 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO

Post by felipe kajetano »

Jedna od karakteristika Bosanaca je razvijen smisao za humor...bice da se nesto pravo zbrkalo :-) ...paradoksalno bash u slucaju najveceg "bosanca" na forumu :-? :)
essex

#30 Re: LEGALNO vs. LEGITIMNO

Post by essex »

felipe kajetano wrote: Jedna od karakteristika Bosanaca je razvijen smisao za humor...bice da se nesto pravo zbrkalo :-) ...paradoksalno bash u slucaju najveceg "bosanca" na forumu :-? :)
vidis, legalno gledano, ti imas pravo kao gradjanin da to kazes, medjutim hebe te legitimitet jer ocito da ne poznajes ni humor a ni bosance, inace ne bi mene nazvao najvecim bosancem...da si rekao najbezobrazniji, hm...tu bi se jos i mogao sloziti ali mislim da ima i vecih od mene...eto, ako nista naucio si sta je legalitet i sta je legitimitet i po cemu se razlikuju...
nego, evo nadjoh jednog slicnog tebi, jos uvijek umjesto tebe radi ono sto si obecao...nije fer, zbog istog vam sela... :D Image
Post Reply