Dječiji rođendani??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

karanana

#26 Re: Dječiji rođendani??

Post by karanana »

imas onu eco futuru na hreshi i dita tuzla drugu kucu u faleticima
hadzinicasa

#27 Re: Dječiji rođendani??

Post by hadzinicasa »

Izletiste se zove Zovik, skretanje pored table Lokve, preko mostica pa cestom i sa desne strane. Cijene su jako povoljne (mislim sok 1,5 KM, pita ispod saca 15 Km - 1kg), mozes donijeti svoj rostilj ili meso pa da ti oni ispeku, okrenuti janje i sl. Ima livada za djecu, tobogan, trampolina, teren za odbojku, mali potocic (10 cm dubine) i sadrvani za odrasle. Divni ljudi, domacini, porodicno rade tu. Imala sam negdje i br telefona, pa cu postaviti.
van Basten

#28 Re: Dječiji rođendani??

Post by van Basten »

karanana wrote:imas onu eco futuru na hreshi i dita tuzla drugu kucu u faleticima
eko futura ne radi skoro ima i godina... a za tu drugu kuću - znaš neke detalje?
van Basten

#29 Re: Dječiji rođendani??

Post by van Basten »

hadzinicasa wrote:Izletiste se zove Zovik, skretanje pored table Lokve, preko mostica pa cestom i sa desne strane. Cijene su jako povoljne (mislim sok 1,5 KM, pita ispod saca 15 Km - 1kg), mozes donijeti svoj rostilj ili meso pa da ti oni ispeku, okrenuti janje i sl. Ima livada za djecu, tobogan, trampolina, teren za odbojku, mali potocic (10 cm dubine) i sadrvani za odrasle. Divni ljudi, domacini, porodicno rade tu. Imala sam negdje i br telefona, pa cu postaviti.
eh to... znao sam otprilike gdje je... po opisu moguće i da sam bio, samo u odraslom društvu nekada ranije... znači, može se fino nagoditi sa ljudima? telefon ili sl svakako bi dobro došao
hadzinicasa

#30 Re: Dječiji rođendani??

Post by hadzinicasa »

zaboravih sinoc, al' evo vezem cvor na maramici....
duboka_misao

#31 Re: Dječiji rođendani??

Post by duboka_misao »

hadzinicasa wrote:Izletiste se zove Zovik, skretanje pored table Lokve, preko mostica pa cestom i sa desne strane. Cijene su jako povoljne (mislim sok 1,5 KM, pita ispod saca 15 Km - 1kg), mozes donijeti svoj rostilj ili meso pa da ti oni ispeku, okrenuti janje i sl. Ima livada za djecu, tobogan, trampolina, teren za odbojku, mali potocic (10 cm dubine) i sadrvani za odrasle. Divni ljudi, domacini, porodicno rade tu. Imala sam negdje i br telefona, pa cu postaviti.
da potvrdim, bili par puta na rodjendanima sve za 10 :thumbup:
karanana

#32 Re: Dječiji rođendani??

Post by karanana »

van Basten wrote:
karanana wrote:imas onu eco futuru na hreshi i dita tuzla drugu kucu u faleticima
eko futura ne radi skoro ima i godina... a za tu drugu kuću - znaš neke detalje?
cuj ne radi eko futura? e nisam znao.
znam da druga kuca radi jer su mi prijatelji organizovali neki rodjendan za djecu prije par sedmica.
ne znam cijene ni sta nude, ali posto sam bio znam da ima unutrasnja soba za rodjendane, onda ima terasa za roditelje da sjede iznad moscanice i ima jedan dio bastice vani za djecu. nista posebno ali eto ima vani opcija. ovo u lokvama mi zvuci malo primamljivije i vise "u prirodi".
hadzinicasa

#33 Re: Dječiji rođendani??

Post by hadzinicasa »

radi Ginko!

Zijo - Lokve: 061 336 598
ovo je neki stari broj, nadam se da je ispravan.
van Basten

#34 Re: Dječiji rođendani??

Post by van Basten »

hadzinicasa wrote:radi Ginko!

Zijo - Lokve: 061 336 598
ovo je neki stari broj, nadam se da je ispravan.
hvala :)
Tesla10

#35 Re: Dječiji rođendani??

Post by Tesla10 »

I jedna i druga varijanta su odlične.
otherside

#36 Re: Dječiji rođendani??

Post by otherside »

zamrla tema :D
rodjendani za djecu uzrasta oko 10 godina?
ove klasicne igraonice su prerasli.
escape room su interesantne ali key room vrti iste dvije sobe koje su prekucali a fox in the box su bezobrazno skupi za ono sto nude.
ima li jos kakvih soba po sarajevu?
neka druga ideja?
hvala :-D
bingov buraz

#37 Re: Dječiji rođendani??

Post by bingov buraz »

Da je malo mlađe dijete mogla bi uvaliti vruć krompir tetama u vrtiću,to je sad moderno :mrgreen:
Ne isprljaš ni tanjira kući,imaju kuharice i da operu tete da animiraju i sve za 10.
Moderne mame znaju :mrgreen:
Zoya

#38 Re: Dječiji rođendani??

Post by Zoya »

otherside wrote: 14/11/2019 15:56 zamrla tema :D
rodjendani za djecu uzrasta oko 10 godina?
ove klasicne igraonice su prerasli.
escape room su interesantne ali key room vrti iste dvije sobe koje su prekucali a fox in the box su bezobrazno skupi za ono sto nude.
ima li jos kakvih soba po sarajevu?
neka druga ideja?
hvala :-D
Disko u garaži (ako imate garažu) :-D
Ne znam je li djevojčica ili dječak u pitanju ali svakako kada im je 10+ godina vjerovatno ne žele one klasične dječije rođendane već nešto što je približno onim pravim, što si na početku i sama napisala.
tap3ah75

#39 Re: Dječiji rođendani??

Post by tap3ah75 »

10 godina ..... možeš ga poslati u neki kafić/slastičarnu neka djeca jedu i piju.
Samo ceh platiš poslije.
Post Reply