Ubistvo u Zenici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Better Man

#26 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Better Man »

Ovo je primjer klasicnog ubistva s namjerom. Treba joj odrediti kaznu od 40 godina (sto je maksimum po nasem KZ-u) zatvora bez mogucnosti pomilovanja.
samo malo

#27 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo malo »

Samo idiot moze traziti rijeci opravdanja za ovo majmunsko ponasanje debila od vozacice.

Ovaj covjek je neciji otac, djed, muz, pa jebem ti majku neizivljenu, nekoga si u crno zavila jer ti se nadigla picka da vozis 200 na sat. Stoko neizviljena, ne smijete u Svicarskoj divljati zbog kazni, pa doslo u Zenicu razradjivat ventile.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#28 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

kurty wrote:
JThomas wrote:jebeno je kad ljudi utripuju da su f.alonso i da mogu sigurno voziti duplo više od ograničenja. češće puno kod muškaraca, al' evo ima i takvih žena...
u sred bijela dana, u naseljenom mjestu... ona i otac u autu...

evo kontam prije pola godina na autoputu izmedju visokog i podlugova, vozio sam covjek iz bolnice i umro mi u autu... jurco do Breze u bolnicu... upalio sve cetri... al semafor u Brezi...crveno...i stao sam... nisam proljetao... stao i sacekao zeleno...al jok...daj da ona provoza svoga audija :x
A bio i babo u autu :shock:
Sigurno neki guzonja zenički, garant joj je govorio "Samo nagazi, šćeri, tako sam i ja nekad".
Je li i on zdušio sa šćerom sa mjesta nesreće?
minjonja

#29 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

jesu li ih uhvatili, jesu li u pritvoru?
kurty

#30 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kurty »

Pera Trta wrote: A bio i babo u autu :shock:
Sigurno neki guzonja zenički, garant joj je govorio "Samo nagazi, šćeri, tako sam i ja nekad".
Je li i on zdušio sa šćerom sa mjesta nesreće?

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100831120

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100901013

evo malo ces vise ovdje sazanti o ovom ubistvu
samo malo

#31 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo malo »

Koliko sam ja cuo, nakon sto su ih uhvatili, objavljeno je da je otac sjedio u autu sa kcerkom, kojoj je dao da malo provoza Audija po zenickim ulicama.

I jos pobjegli sa lica mjesta, jebote, to je fakat ubistvo. Ako se desi, izgubio vozac kontrolu, ubio nekoga slucajno, takvi pocine samoubistvo kasnije od griznje savjesti. Ova stoka je pobjegla sa lica mjesta. Ma fuj.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#32 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

Još se ne zna koga su ubili? :shock:
A ko je taj govnar, Adisin babo?
Haj'mo Zeničani...
kurty

#33 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kurty »

Image

evo negdje dalje od raskrsnice, gdje se auto zaustavilo...oni su poceli bjezati onda...

p.s. rucke od bicikla

Image

:(
Last edited by kurty on 01/09/2010 22:22, edited 1 time in total.
minjonja

#34 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

nesrece se desavaju. ne daj Boze da ja nekog zgazim, odmah bi zakocila i izletila da pomognem, kao i svako normalan sto bi uradio, a oni jos pokusali pobjeci... gledali previse filmova. koliko godina ima vozacica, zna li se? ja se nadam se covjek nije patio, da ga je sami udar ubio... ne da je letio kroz zrak i gledati kako mu se udovi kidaju...
Pera Trta

#35 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

E samo zbog ovakvih majmuna poželim ponekad da se vrati malo Titino vrijeme.
U toj su državi strijeljali skretničara koji je skrivio sudar vozova.
Da, dobro ste pročitali, strijeljali.
Nisu provjeravali je li bio zlostavljan u djetinjstvu, nije ih interesovalo ima li ženu i djecu, nije ih zanimalo ZAŠTO se napio na takvom radnom mjestu...
Samo:jesi li znao da se pijan ne smije dolaziti na posao, da možeš izazvati nesreću ako zaspeš i zaboraviš prebaciti skretnicu? Jesi? Onda, ko te jebe...vozdra!
I tako i treba sa ovakvima!
Cholina_Lokica

#36 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

gledam i ne mogu da vjerujem :-)
kretenusa sekunde jedne nije usporila ni prije udara, a poslije pogotovo... ovaj covjek u clio (bar mislim da je clio) na sredini raskrsnice, mozete mislit shoka kad mu je doletio covjek pred auto :shock:

dalje... koji jebeni idioti od naroda okolo, gleda i apsolutno nikakve reakcije, pa ni da provjere da je eto mozda ziv.. jak udar i sve to stoji, ali prva reakcija mi je da priletim i vidim je li neko ziv :x
djes_ba

#37 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by djes_ba »

Kako su sretni oni ljudi na raskrsnici sto su prelazili 2 seknude ih spasilo
2 sekudne da su sporije isli
Boze sacuvaj
minjonja

#38 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

jos se iznervirah kad je covjek raskomadan pao na sred raskrnice, neki kombi (sta li vec, necu ponovo da gledam video) prolazi tik pored lesa i bicilka. pa kad je policajac dosao da zaustavi saobracaj, neki bolidi ne obracaju paznju nego ono kao neofirno, nece vidjeti ako samo ja proletim tuda, pa zuri mi se... sta ti je bosnjo...
Dioda

#39 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dioda »

samo malo wrote:Koliko sam ja cuo, nakon sto su ih uhvatili, objavljeno je da je otac sjedio u autu sa kcerkom, kojoj je dao da malo provoza Audija po zenickim ulicama.

I jos pobjegli sa lica mjesta, jebote, to je fakat ubistvo. Ako se desi, izgubio vozac kontrolu, ubio nekoga slucajno, takvi pocine samoubistvo kasnije od griznje savjesti. Ova stoka je pobjegla sa lica mjesta. Ma fuj.
Ja bih joj i babu u muriju :x
Snimak nisam pogledala :-? Po vasim reakcijama, ne treba ni da gledam :(

Jos nisu identifikovali covjeka kojeg je ubila?
samo malo

#40 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samo malo »

Nema boljeg zakljucka od onog Ivanisevica iz SOS-a, "ovo je bolesno drustvo".
MAN-lion's coach

#41 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by MAN-lion's coach »

Narka na svom FB profilu (ak je njen jel) napisala da je izgubila 4 djece i da uzima drogu.Drolja.Daboga je droga na rate ubijala.
atko

#42 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by atko »

Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc :x

nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta :x :x :x pa ljudi moji onolikom briznom prec u drugu traku, proc korz crveno, pjesaci na zebri su u par koraka izbjegli smrt ... bozije davanje pa nije jos koje auto zakacila ... broj zrtava je mogo biti dvocifren :x

Nesretnom covjeku rahmet/mir boziji :( :( :(
ultima_palabra

#43 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

atko wrote:Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc :x

nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta :x :x :x pa ljudi moji onolikom briznom prec u drugu traku, proc korz crveno, pjesaci na zebri su u par koraka izbjegli smrt ... bozije davanje pa nije jos koje auto zakacila ... broj zrtava je mogo biti dvocifren :x

Nesretnom covjeku rahmet/mir boziji :( :( :(
Dok nisam vidio snimak, nisam mogao ni pojmiti da se ovako desilo...kontam nesretan slučaj, prepala se pa nije stala... ovo je ubistvo za 40 godina zatvora :x
Pera Trta

#44 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Pera Trta »

Stvarno, ovakvi prizori tjeraju čovjeka da se zamisli...koliko smo svi svaki dan blizu smrti, a nismo ni svjesni.
Voziš biciklo svojom trakom...prelaziš ulicu na pješačkom prelazu kada je vozilima crveno...voziš auto svojom trakom, normalnom brzinom. Poštuješ sva pravila, i očekuješ da svi tako rade...ni na kraj pameti ti nije da se nešto može desiti, sve dok radiš kako treba. Kad odjednom naleti tako neka budala, i u slijedećoj sekundi te više nema.
SAAdnan

#45 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by SAAdnan »

I onda neko za ove divljake kada zavrse u banderi, drvetu ili necem trecem jureci kroz gradove... kaze ...ma bio je fin momak ili cura. NEKA SVI KOJI KOJI OVAKO VOZE PO GRADU NEK SE PREPOZNAJU ZELIM IM BANDERU...i to neku cvrstu ...zao mi je rasvjete poslije.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#46 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Admir_1984 »

Pera Trta wrote:Stvarno, ovakvi prizori tjeraju čovjeka da se zamisli...koliko smo svi svaki dan blizu smrti, a nismo ni svjesni.
Voziš biciklo svojom trakom...prelaziš ulicu na pješačkom prelazu kada je vozilima crveno...voziš auto svojom trakom, normalnom brzinom. Poštuješ sva pravila, i očekuješ da svi tako rade...ni na kraj pameti ti nije da se nešto može desiti, sve dok radiš kako treba. Kad odjednom naleti tako neka budala, i u slijedećoj sekundi te više nema.
Ja se bukvalno tresem kad stojim na tramvajskoj stanici, al fakat
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#47 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

kratko i jasno: da je ovo neko moj, bolje bi ovim ubicama bilo u zatvoru.

pu jebem ti kralja šta ti je život... :(
krusty

#48 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by krusty »

sta li je nju i babu spasilo pa se nisu zabili u neki stub ili u ovaj kanal dole... sto li ih ostavi na zivotu onaj gore da mi je znat
Joey Tribbiani

#49 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Joey Tribbiani »

Admir_1984 wrote:
Pera Trta wrote:Stvarno, ovakvi prizori tjeraju čovjeka da se zamisli...koliko smo svi svaki dan blizu smrti, a nismo ni svjesni.
Ja se bukvalno tresem kad stojim na tramvajskoj stanici, al fakat

često se nalazim s nekim baš po tramvajskim stanicama. Desi se da dodjem ranije, ili kasne i sjednem na sami početak ograde, pored pješačkog. Poslije par sekundi mi kroz glavu prolete slike iskrivljenih ograda, ustanem i odmaknem se :-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#50 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 1946 »

Zakopat i nju i ćaću joj u zemlju do glave, pa kamenovati... Bože dragi...
Locked