Ubistvo u Zenici
- Better Man
#26 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovo je primjer klasicnog ubistva s namjerom. Treba joj odrediti kaznu od 40 godina (sto je maksimum po nasem KZ-u) zatvora bez mogucnosti pomilovanja.
-
samo malo
#27 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo idiot moze traziti rijeci opravdanja za ovo majmunsko ponasanje debila od vozacice.
Ovaj covjek je neciji otac, djed, muz, pa jebem ti majku neizivljenu, nekoga si u crno zavila jer ti se nadigla picka da vozis 200 na sat. Stoko neizviljena, ne smijete u Svicarskoj divljati zbog kazni, pa doslo u Zenicu razradjivat ventile.
Ovaj covjek je neciji otac, djed, muz, pa jebem ti majku neizivljenu, nekoga si u crno zavila jer ti se nadigla picka da vozis 200 na sat. Stoko neizviljena, ne smijete u Svicarskoj divljati zbog kazni, pa doslo u Zenicu razradjivat ventile.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#28 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A bio i babo u autukurty wrote:u sred bijela dana, u naseljenom mjestu... ona i otac u autu...JThomas wrote:jebeno je kad ljudi utripuju da su f.alonso i da mogu sigurno voziti duplo više od ograničenja. češće puno kod muškaraca, al' evo ima i takvih žena...
evo kontam prije pola godina na autoputu izmedju visokog i podlugova, vozio sam covjek iz bolnice i umro mi u autu... jurco do Breze u bolnicu... upalio sve cetri... al semafor u Brezi...crveno...i stao sam... nisam proljetao... stao i sacekao zeleno...al jok...daj da ona provoza svoga audija
Sigurno neki guzonja zenički, garant joj je govorio "Samo nagazi, šćeri, tako sam i ja nekad".
Je li i on zdušio sa šćerom sa mjesta nesreće?
- minjonja
#29 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jesu li ih uhvatili, jesu li u pritvoru?
- kurty
#30 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pera Trta wrote: A bio i babo u autu![]()
Sigurno neki guzonja zenički, garant joj je govorio "Samo nagazi, šćeri, tako sam i ja nekad".
Je li i on zdušio sa šćerom sa mjesta nesreće?
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100831120
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100901013
evo malo ces vise ovdje sazanti o ovom ubistvu
-
samo malo
#31 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Koliko sam ja cuo, nakon sto su ih uhvatili, objavljeno je da je otac sjedio u autu sa kcerkom, kojoj je dao da malo provoza Audija po zenickim ulicama.
I jos pobjegli sa lica mjesta, jebote, to je fakat ubistvo. Ako se desi, izgubio vozac kontrolu, ubio nekoga slucajno, takvi pocine samoubistvo kasnije od griznje savjesti. Ova stoka je pobjegla sa lica mjesta. Ma fuj.
I jos pobjegli sa lica mjesta, jebote, to je fakat ubistvo. Ako se desi, izgubio vozac kontrolu, ubio nekoga slucajno, takvi pocine samoubistvo kasnije od griznje savjesti. Ova stoka je pobjegla sa lica mjesta. Ma fuj.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#32 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Još se ne zna koga su ubili?
A ko je taj govnar, Adisin babo?
Haj'mo Zeničani...
A ko je taj govnar, Adisin babo?
Haj'mo Zeničani...
- kurty
#33 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

evo negdje dalje od raskrsnice, gdje se auto zaustavilo...oni su poceli bjezati onda...
p.s. rucke od bicikla

Last edited by kurty on 01/09/2010 22:22, edited 1 time in total.
- minjonja
#34 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nesrece se desavaju. ne daj Boze da ja nekog zgazim, odmah bi zakocila i izletila da pomognem, kao i svako normalan sto bi uradio, a oni jos pokusali pobjeci... gledali previse filmova. koliko godina ima vozacica, zna li se? ja se nadam se covjek nije patio, da ga je sami udar ubio... ne da je letio kroz zrak i gledati kako mu se udovi kidaju...
-
Pera Trta
#35 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
E samo zbog ovakvih majmuna poželim ponekad da se vrati malo Titino vrijeme.
U toj su državi strijeljali skretničara koji je skrivio sudar vozova.
Da, dobro ste pročitali, strijeljali.
Nisu provjeravali je li bio zlostavljan u djetinjstvu, nije ih interesovalo ima li ženu i djecu, nije ih zanimalo ZAŠTO se napio na takvom radnom mjestu...
Samo:jesi li znao da se pijan ne smije dolaziti na posao, da možeš izazvati nesreću ako zaspeš i zaboraviš prebaciti skretnicu? Jesi? Onda, ko te jebe...vozdra!
I tako i treba sa ovakvima!
U toj su državi strijeljali skretničara koji je skrivio sudar vozova.
Da, dobro ste pročitali, strijeljali.
Nisu provjeravali je li bio zlostavljan u djetinjstvu, nije ih interesovalo ima li ženu i djecu, nije ih zanimalo ZAŠTO se napio na takvom radnom mjestu...
Samo:jesi li znao da se pijan ne smije dolaziti na posao, da možeš izazvati nesreću ako zaspeš i zaboraviš prebaciti skretnicu? Jesi? Onda, ko te jebe...vozdra!
I tako i treba sa ovakvima!
- Cholina_Lokica
#36 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
gledam i ne mogu da vjerujem
kretenusa sekunde jedne nije usporila ni prije udara, a poslije pogotovo... ovaj covjek u clio (bar mislim da je clio) na sredini raskrsnice, mozete mislit shoka kad mu je doletio covjek pred auto
dalje... koji jebeni idioti od naroda okolo, gleda i apsolutno nikakve reakcije, pa ni da provjere da je eto mozda ziv.. jak udar i sve to stoji, ali prva reakcija mi je da priletim i vidim je li neko ziv
kretenusa sekunde jedne nije usporila ni prije udara, a poslije pogotovo... ovaj covjek u clio (bar mislim da je clio) na sredini raskrsnice, mozete mislit shoka kad mu je doletio covjek pred auto
dalje... koji jebeni idioti od naroda okolo, gleda i apsolutno nikakve reakcije, pa ni da provjere da je eto mozda ziv.. jak udar i sve to stoji, ali prva reakcija mi je da priletim i vidim je li neko ziv
-
djes_ba
#37 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kako su sretni oni ljudi na raskrsnici sto su prelazili 2 seknude ih spasilo
2 sekudne da su sporije isli
Boze sacuvaj
2 sekudne da su sporije isli
Boze sacuvaj
- minjonja
#38 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jos se iznervirah kad je covjek raskomadan pao na sred raskrnice, neki kombi (sta li vec, necu ponovo da gledam video) prolazi tik pored lesa i bicilka. pa kad je policajac dosao da zaustavi saobracaj, neki bolidi ne obracaju paznju nego ono kao neofirno, nece vidjeti ako samo ja proletim tuda, pa zuri mi se... sta ti je bosnjo...
- Dioda
#39 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja bih joj i babu u murijusamo malo wrote:Koliko sam ja cuo, nakon sto su ih uhvatili, objavljeno je da je otac sjedio u autu sa kcerkom, kojoj je dao da malo provoza Audija po zenickim ulicama.
Snimak nisam pogledala
Jos nisu identifikovali covjeka kojeg je ubila?
-
samo malo
#40 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nema boljeg zakljucka od onog Ivanisevica iz SOS-a, "ovo je bolesno drustvo".
-
MAN-lion's coach
#41 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Narka na svom FB profilu (ak je njen jel) napisala da je izgubila 4 djece i da uzima drogu.Drolja.Daboga je droga na rate ubijala.
- atko
#42 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc
nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta
pa ljudi moji onolikom briznom prec u drugu traku, proc korz crveno, pjesaci na zebri su u par koraka izbjegli smrt ... bozije davanje pa nije jos koje auto zakacila ... broj zrtava je mogo biti dvocifren
Nesretnom covjeku rahmet/mir boziji

nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta
Nesretnom covjeku rahmet/mir boziji
- ultima_palabra
#43 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dok nisam vidio snimak, nisam mogao ni pojmiti da se ovako desilo...kontam nesretan slučaj, prepala se pa nije stala... ovo je ubistvo za 40 godina zatvoraatko wrote:Samo nek mi dodju ovdje moralisti sad palamuditt kako smo mi bolesnici koji pozivaju na linc![]()
nimalo se ne salim ... ovo govno ubilacko sto je bilo za volanom je za metka na licu mjesta![]()
![]()
pa ljudi moji onolikom briznom prec u drugu traku, proc korz crveno, pjesaci na zebri su u par koraka izbjegli smrt ... bozije davanje pa nije jos koje auto zakacila ... broj zrtava je mogo biti dvocifren
![]()
Nesretnom covjeku rahmet/mir boziji![]()
![]()
-
Pera Trta
#44 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Stvarno, ovakvi prizori tjeraju čovjeka da se zamisli...koliko smo svi svaki dan blizu smrti, a nismo ni svjesni.
Voziš biciklo svojom trakom...prelaziš ulicu na pješačkom prelazu kada je vozilima crveno...voziš auto svojom trakom, normalnom brzinom. Poštuješ sva pravila, i očekuješ da svi tako rade...ni na kraj pameti ti nije da se nešto može desiti, sve dok radiš kako treba. Kad odjednom naleti tako neka budala, i u slijedećoj sekundi te više nema.

Voziš biciklo svojom trakom...prelaziš ulicu na pješačkom prelazu kada je vozilima crveno...voziš auto svojom trakom, normalnom brzinom. Poštuješ sva pravila, i očekuješ da svi tako rade...ni na kraj pameti ti nije da se nešto može desiti, sve dok radiš kako treba. Kad odjednom naleti tako neka budala, i u slijedećoj sekundi te više nema.
-
SAAdnan
#45 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I onda neko za ove divljake kada zavrse u banderi, drvetu ili necem trecem jureci kroz gradove... kaze ...ma bio je fin momak ili cura. NEKA SVI KOJI KOJI OVAKO VOZE PO GRADU NEK SE PREPOZNAJU ZELIM IM BANDERU...i to neku cvrstu ...zao mi je rasvjete poslije.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#46 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja se bukvalno tresem kad stojim na tramvajskoj stanici, al fakatPera Trta wrote:Stvarno, ovakvi prizori tjeraju čovjeka da se zamisli...koliko smo svi svaki dan blizu smrti, a nismo ni svjesni.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#47 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kratko i jasno: da je ovo neko moj, bolje bi ovim ubicama bilo u zatvoru.
pu jebem ti kralja šta ti je život...
pu jebem ti kralja šta ti je život...
-
krusty
#48 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta li je nju i babu spasilo pa se nisu zabili u neki stub ili u ovaj kanal dole... sto li ih ostavi na zivotu onaj gore da mi je znat
- Joey Tribbiani
#49 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Admir_1984 wrote:Ja se bukvalno tresem kad stojim na tramvajskoj stanici, al fakatPera Trta wrote:Stvarno, ovakvi prizori tjeraju čovjeka da se zamisli...koliko smo svi svaki dan blizu smrti, a nismo ni svjesni.
često se nalazim s nekim baš po tramvajskim stanicama. Desi se da dodjem ranije, ili kasne i sjednem na sami početak ograde, pored pješačkog. Poslije par sekundi mi kroz glavu prolete slike iskrivljenih ograda, ustanem i odmaknem se
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#50 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zakopat i nju i ćaću joj u zemlju do glave, pa kamenovati... Bože dragi...