Pa ti likovi uglavnom imaju dva izbora, ili SDA ili stranka kokuza tako da im nije los izbor.Suti i trpi wrote:Kaze mi drug da je juce na Kalmanu bila neka politicka emisija sa javljanjem uzivo... Apsolutna vecina ce glasati za Stranku kokuza. Kaze, tek po neki slusaoc pomeno neku drugu stranku
.
Ako se uzme u obzir da tu radio stanicu slusaju uglavnom krkani, ovo zvuci zaista obecavajuce.
Stranka "MLADIH"
- therrarrius
#26 Re: Stranka "MLADIH"
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#27 Re: Stranka "MLADIH"
Nikada, ni u snu ne bih rekao da Kalman slušaju krkani. Imaju emisije u kojima se mogu čuti najljepše bh. sevdalinke. Super im je ta emisija.Suti i trpi wrote:Kaze mi drug da je juce na Kalmanu bila neka politicka emisija sa javljanjem uzivo... Apsolutna vecina ce glasati za Stranku kokuza. Kaze, tek po neki slusaoc pomeno neku drugu stranku
.
Ako se uzme u obzir da tu radio stanicu slusaju uglavnom krkani, ovo zvuci zaista obecavajuce.
Bolje i Stranka kokuza, nego ovi sada kleptokratski nastrojeni vlastodršci!
- GoldenBoy89
#28 Re: Stranka "MLADIH"
kad gledam samo njegovu emisijui mislim da ja vise uradio nego svi politicari... treba njega za presjednika, ne dvoumim se ni 1 posto jer se stranka prvenstveno fokusira na mlade ljude i da žele spriječiti njihov odlazak iz Bosne i Hercegovine, kao i da je to stranka svih kokuza, dvonacionalna stranka - svih Bosanaca i Hercegovaca koji su obespravljeni u zaposlenju, stambenim pitanjima, zdravstvu, nacionalnom opredjeljenju i drugom... pa zasto ne ?