Glasam,dakle,LEVAT nisam!

Post Reply
escobar__

#26 Re: Plakati Levat??

Post by escobar__ »

Anjaaa wrote:Vec para dana sirom Sarajeva vidim plakate s natpisima Levat?? Jel zna itko o cemu se radi?? :)
Kakav levatski način promovisanja... :roll:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#27 Re: Plakati Levat??

Post by PipiDugaDevetka »

escobar__ wrote:
Anjaaa wrote:Vec para dana sirom Sarajeva vidim plakate s natpisima Levat?? Jel zna itko o cemu se radi?? :)
Kakav levatski način promovisanja... :roll:
Jes' vala, ogrezli smo u LEVATLUKU!
Naročito ova @Anjaaa je najLEVATKINJA!
:D
escobar__

#28 Re: Plakati Levat??

Post by escobar__ »

Anja (na drugim forumima also known as NinaRose) me podsjeća na onu dječicu što su se skoro tako širili Internet prostranstvima registrujući se po forumima i ostavljajući glupe poruke tipa "5/19/13 EXPECT US".

A onda se kao slučajno na iste forume registruje neko drugi i slučajno spomene taj natpis koji je, opet slučajno, vidio/la negdje na ulici.

Tako i ova. :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#29 Re: Plakati Levat??

VerSaće, samo što nije, saće doći ANJA LEVATKINJA,...oho se tebi kad je proglašavaš nezrelom djevojčicom!
samo malo

#30 Re: Plakati Levat??

Post by samo malo »

maxell_sarajevo wrote:

:lol: :lol: :bih:
tanki su

jedan je majstor :D

maxell_sarajevo

#31 Re: Plakati Levat??

Post by maxell_sarajevo »

@samo malo

Hehe nema dalje :D Cartman je legenda :D
shin

#32 Re: Plakati Levat??

Post by shin »

maxell_sarajevo wrote:

:lol: :lol: :bih:

Nisam skontao, ako glasam imat cu dvije marke za kafu?
Neelix

#33 Re: Plakati Levat??

Post by Neelix »

PipiDugaDevetka wrote:
Neelix wrote:ja levata ovdje :D
Kao da tebe, komšija, @Neelix nikada niko nije IZLEVATIO?

Haj' ti priznaj da si i ti LEVAT.
:lol: jes nakav lik prije 5-6 god za cvaju, trebalo mu za goriva sta li, donijet ce mi mobitel za 5 min, pa se ne pojavi nikad :lol:
IcedFlame

#34 Re: Plakati Levat??

Post by IcedFlame »

Neelix wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Neelix wrote:ja levata ovdje :D
Kao da tebe, komšija, @Neelix nikada niko nije IZLEVATIO?

Haj' ti priznaj da si i ti LEVAT.
:lol: jes nakav lik prije 5-6 god za cvaju, trebalo mu za goriva sta li, donijet ce mi mobitel za 5 min, pa se ne pojavi nikad :lol:
Ima negdje tema o tom liku. Ja se sazalio pa nam bratski cenera podijelio :lol:
Ovaj put cu da glasam, pa valjda necu ispasti levat sljedeci put :D
Anjaaa

#35 Re: Plakati Levat??

Post by Anjaaa »

escobar__ wrote:Anja (na drugim forumima also known as NinaRose) me podsjeća na onu dječicu što su se skoro tako širili Internet prostranstvima registrujući se po forumima i ostavljajući glupe poruke tipa "5/19/13 EXPECT US".

A onda se kao slučajno na iste forume registruje neko drugi i slučajno spomene taj natpis koji je, opet slučajno, vidio/la negdje na ulici.

Anjaaa nije poznata kao Nina Rose. Niti siri ikakve glupe poruke. Mozda se jednostavno ljudima svida Levat. U svako slucaju hvala na ovom opsirnom otkrivanju teorije zavjere :D
escobar__

#36 Re: Plakati Levat??

Post by escobar__ »

Anjaaa wrote:
escobar__ wrote:Anja (na drugim forumima also known as NinaRose) me podsjeća na onu dječicu što su se skoro tako širili Internet prostranstvima registrujući se po forumima i ostavljajući glupe poruke tipa "5/19/13 EXPECT US".

Anjaaa nije poznata kao Nina Rose. Niti siri ikakve glupe poruke. Mozda se jednostavno ljudima svida Levat. U svako slucaju hvala na ovom opsirnom otkrivanju teorije zavjere :D
Ma naravno da nije. :thumbup:
Sarayman

#37 Re: Plakati Levat??

Post by Sarayman »

O cemu god da se radi, kad cujem dzingl na radiju, povraca mi se od gluposti.
PipiDugaDevetka

#38 Re: Plakati Levat??

Sarayman wrote:O cemu god da se radi, kad cujem dzingl na radiju, povraca mi se od gluposti.
Jah, i meni se gadi ona glupost u kojoj pozivaju Rome da prijave rođenu djecu i izvade im rodne listove. Totalno sterilno, a debelo plaćeno.
Bolje da su angažovali Hamuša i DŽasimina za iste pare da pozovu Rome da prijavljuju djecu u opštinama rođenja.
Anjaaa

#39 Re: Plakati Levat??

Post by Anjaaa »

Mislim da sama pjesma i nije toliko bitna...ona je tu cisto da se covjek zapita o cemu se radi. Na neke mnogo vaznije stvari treba obratiti paznju :)
MoonG

#40 Re: Plakati Levat??

Post by MoonG »

Mislim da je krajnje vrijeme da se nesto poduzme u ovoj drzavi. I naravno da smo svi levati ukoliko dopustimo da se situacija ne promijeni. Trebamo glasati i NE biti LEVATI! :)
Ateista

#41 Re: Plakati Levat??

Post by Ateista »

PipiDugaDevetka wrote:Po tome se poznaju lideri, koliko i kako uspijevaju ubijediti druge!

Ma, kada bi samo znali ovi ''što nemaju za koga glasati'' da su već deponovali svoj glas za prošloizborne pobjednike samim vađenjem CIPS lične karte,...Svi bi došli 3.oktobra da povuku taj svoj glas, pa taman iza izborne niše crtali 4 čiča Gliše!
Jesi se i ti upalila oko ovih izbora? :D :-)
PipiDugaDevetka

#42 Re: Plakati Levat??

Ateista wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Po tome se poznaju lideri, koliko i kako uspijevaju ubijediti druge!

Ma, kada bi samo znali ovi ''što nemaju za koga glasati'' da su već deponovali svoj glas za prošloizborne pobjednike samim vađenjem CIPS lične karte,...Svi bi došli 3.oktobra da povuku taj svoj glas, pa taman iza izborne niše crtali 4 čiča Gliše!
Jesi se i ti upalila oko ovih izbora? :D :-)
Pogledaj moj profil stoji tamo Đuturum / penzioner. Muški rod.

Već sam izjavio da mi život zavisi od ovih izbora, pa pošto sam sebi ''kupio internet za kod kuće'' još 2002.godine, mislim da ga maksimalno iskorištavam.

@Ateisto, hajde bolan, nacrtaj čiča Glišu 3. oktobra ili dadni glasove za neku malu stranku, recimo GDS+liberali, da ih KULURNO SRUŠIMO!
I ja sam munafik=otpadnik od vjere.

Hajde, kad te molim, ponizno evo, kleknuo sam na koljena koliko te molim. (Molim, bez primisli u vezi sa klecanjem na koljena)
Boom71

#43 Re: Plakati Levat??

Post by Boom71 »

Ja cu glasati :-D !

Drgarski pozdrav ;-) .
PipiDugaDevetka

#44 Re: Plakati Levat??

@Boom71, živ mi ti !

Kako ono kažu,

zrno po zrno pogača,
kamen po kamen palača,
glas po glas, eto sreće za sve nas!
Boom71

#45 Re: Plakati Levat??

Post by Boom71 »

:thumbup:
PipiDugaDevetka

#46 Re: Plakati Levat??

Boom71 wrote:Ja cu glasati :-D !

Drgarski pozdrav ;-) .
Kakav ti je ovo drgarski pozdrav? :-)
Mislio si otipkati drUgarski pozdrav, zar ne?
Jeste, ja sam za povratak bratstva i jedinstva.
Šta fali toj ideji koja i nije originalno smišljena od strane druga Starog.

Ja sam mu bio body-guard, pa me jednom na Brionima, sada Brijunima, zaganjala jedna kamila, poklon drgu Starom od predsjednika bratske Libijske socijalističke džamahirije (džamahirije=republike, isporedi:džamahirija srpska). Jedva sam se otarasio opasne zvjeri.
:-D :D :-D
ratata

#47 Re: Plakati Levat??

Post by ratata »

Sarayman wrote:O cemu god da se radi, kad cujem dzingl na radiju, povraca mi se od gluposti.
pa sto slushas rsg, to su najveci levati
Anjaaa

#48 Re: Plakati Levat??

Post by Anjaaa »

PipiDugaDevetka wrote:@Boom71, živ mi ti !

Kako ono kažu,

zrno po zrno pogača,
kamen po kamen palača,
glas po glas, eto sreće za sve nas!

Pa ti si Pipi duga Devetka pravi stihoklepac :) i naravno da se treba glasati jer kako kazu KO NE GLASA LEVAT JE!
Boom71

#49 Re: Plakati Levat??

Post by Boom71 »

Anjaaa wrote:... KO NE GLASA LEVAT JE!
Ma nije,nego je Levatina.

Dugo sam zivio Vani i zbog Sarajeva,sarajevske Raje,sarajevskog Duha sam se vratio prije 5-6 godina.
Vratio sam se dobrovoljno,a otisao Ne dobrovoljno.Gore srecu nisam nasao!

Ako se ne desi promjena ja Odlazim !
Otici su ovaj put Dobovoljno,a srecu...Sad znam i zasto srecu nisam nasao.
Nisam je ni trazio!
Anjaaa

#50 Re: Plakati Levat??

Post by Anjaaa »

Gledam vijesti iz Australije i neka zena govori kako je glasala jer iako nije znala za koga i oba kandidata joj nisu bas najbolja izasla je na izbore jer je to njeno pravo, jer ako ne glasa mora platiti kaznu i na kraju jer misli da je bitno uvijek glasati pa makar i kad nemamo za koga. I naravno da je onaj ko ne glasa levatina. Glasanje je nase pravo i trevamo ga iskoriti. :)
Post Reply