otisao momak da uslika...tako ste mu reklishlauf wrote:Izgleda da je poslušao @atko: pišanje .... pa na spavanje![]()
Aleeee aleeeeeeeeeeeee
ogrebao auto/blatobran :S
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kurty
#26 Re: ogrebao branik..
- Sunrise00
#27 Re: ogrebao branik..
Nemoj gubiti njegovo povjerenje bezveze. Priznaj. Bolje nego da kasnije sazna 
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#28 Re: ogrebao branik..
Ako ti je stari dovoljno ubaciizrazpozelji da ti da auto bez vozacke onda ces prezivjeti i tu ogrebotinu ili sta god da je...
Reci mu ja sam zagrebao auto...tako i tako uradio sam to to. Nemoj stvarati frku zelim da vidis da sam odgovoran i da sam spreman preuzeti to sve na sebe. (odustani od djeparca ovog ili onog)
I sto je najbitnije u cijeloj ovoj prici, ne vozaj bez papira...vidis da ne ide. Nego sa starim lagano na probne voznje sve sa P
Reci mu ja sam zagrebao auto...tako i tako uradio sam to to. Nemoj stvarati frku zelim da vidis da sam odgovoran i da sam spreman preuzeti to sve na sebe. (odustani od djeparca ovog ili onog)
I sto je najbitnije u cijeloj ovoj prici, ne vozaj bez papira...vidis da ne ide. Nego sa starim lagano na probne voznje sve sa P
-
peglinator
#29 Re: ogrebao branik..
vec su ti rekli sta da radis,
samo me interesuje da li ti je stari dao auto il si ga ti maznuo dok njega nije bilo??
pa si se zbog toga prepao sto on ne zna, ne kontam sto bi se tolika frka pravila ako ti je dao da napravis krug.
pocetnik si i naravno je da ces praviti greske, oprostit ce ti za ogrebotinu ako zna za voznju.
ne bi sad da nagadam al uglavnom sretno
samo me interesuje da li ti je stari dao auto il si ga ti maznuo dok njega nije bilo??
pa si se zbog toga prepao sto on ne zna, ne kontam sto bi se tolika frka pravila ako ti je dao da napravis krug.
pocetnik si i naravno je da ces praviti greske, oprostit ce ti za ogrebotinu ako zna za voznju.
- ismar92
#30 Re: ogrebao branik..
Seat Leon.. 2008 god..
ja sam vec zvao i trzio pomoc, gdje i kako i sta...
ali gledaj, sa 100km love u dzepu ne mogu nista jbt.. morao bi samo taj dio lakirati, nije dio, citav branik maltene..
ali onda se primjeti razlika, fora je onda, dodje stari, ili stara peru auto, sta je ovo ba. kakwa je ovo boja. pa jos gorih problema, a ako je manji dio hmm... kolko tolko.. neko zakacio i malo boje skino xD
Ma moji starci su takvi ba, joj... to je nevjerovatno... nebi nikad vise auto dobio xD
za koji dan odo u sarajevo na par dana, i nadam se da nece primjetiti do tada, a ako odem tamo, nisam tu, nek pricaju sta oce...
a auto nisam ukrao, vozim redovno, da se uvjezbam... eto kako mi ide vjezbanje... ccc...
samo se nadam sa tom forom, ej stari sta je ovo.. ono poslije parkinga nekog xD
reci mu defitivno ne smijem... ja sam u 3 razredu srednje skole, prosao sa 4, istjerali me iz kuce.. imam li vise sta za rec ??
ja sam vec zvao i trzio pomoc, gdje i kako i sta...
ali gledaj, sa 100km love u dzepu ne mogu nista jbt.. morao bi samo taj dio lakirati, nije dio, citav branik maltene..
ali onda se primjeti razlika, fora je onda, dodje stari, ili stara peru auto, sta je ovo ba. kakwa je ovo boja. pa jos gorih problema, a ako je manji dio hmm... kolko tolko.. neko zakacio i malo boje skino xD
Ma moji starci su takvi ba, joj... to je nevjerovatno... nebi nikad vise auto dobio xD
za koji dan odo u sarajevo na par dana, i nadam se da nece primjetiti do tada, a ako odem tamo, nisam tu, nek pricaju sta oce...
a auto nisam ukrao, vozim redovno, da se uvjezbam... eto kako mi ide vjezbanje... ccc...
samo se nadam sa tom forom, ej stari sta je ovo.. ono poslije parkinga nekog xD
reci mu defitivno ne smijem... ja sam u 3 razredu srednje skole, prosao sa 4, istjerali me iz kuce.. imam li vise sta za rec ??
bilo bi lepo da je tako, da samo zalakira, hja.. ali prije lakiranja sta ce sve da bude :S :S :Satko wrote:Ok ... tebi nije frka to reci starom zbog ogrebotine... tebi je frka priznati da si TI napravio gresku;) ... nepreboljiva boljka svih pocetnikaismar92 wrote:Ne mogu to, priznati...
Mene bi iz kuce istjerali.. 100% nije to za mene :S
Da ti sad ozbiljno kazem
ne budali i ne blamiraj se po forumu ... i taksistima koji predju po milion kilometara se desi pocetnicka greska
fino reci starom
on ce to zalakirati i kraj price
Pisanje... spavanje
Nije problem sto sam vozio bez vozacke, problem je sto je novo sta sam ja njegov sin xD sto znaci da smije raditi samnom sta oce, i on i stara... i problem je sto je novo xD ne znam ni dali je odplaceno xDljudozder wrote:jbg jarane probaj čime "zamrljat" nek se ne vidi, zapišaj
šalim se ba, teško je to uradit da se ne primijeti, predlažem ti da nešto slažeš originalno skroz, da nikad ne bi ni pomislio da mu lažeš, npr. jebo mater vidi šta mi uradi onaj papak s fiestom, a nema ni tablicaa ako nisi maštovit, onda bubni istinu i jebiga
U najgorem slučaju džaba ćeš otić po vozačku kad bude gotova, a u najboljem neće ti dat vozit samom
Znači, imaš više otežavajućih okolnosti, a nijednu olakotnuPrvo vozio si bez vozačke, drugo auto je novo, treće ogrebo si ga jer nisi pazio, tipično početničko neiskustvo
Al opet priznaj ba, ako je otac nije drakula (kod mene je drakula, al opet nije toliki)
Ja sam svog friško ofarbanog za manje od godinu dana ponovo moro farbat, ispravljat, polirat i sve te početničke sitnice sredit, samo eto što je kod mene auto staro preko 20 godina, a kod tebe novo
Otisao do trgovine.. dao mi je auto.. kada sam se vracao da parkiram u garazu.. [prvi izlazak pao parking, drugi iz drugog pokusaja uspeo] tako se lose parkiro, otisao previse u stranu, u sredini garaze ima stub jedan zeljezni.. a meni je desni cosak auta na to otislo, pa nije piscalo auto. odma iznad gume ono.. inace se cuje kad se necemu priblizava, ali sam previse bio u stranu otisao tako da nije moglo primjetiti da nesto ima iza..peglinator wrote:vec su ti rekli sta da radis,
Last edited by ismar92 on 27/08/2010 15:03, edited 5 times in total.
-
emko1234
#31 Re: ogrebao branik..
http://www.kud.hr/stariweb/adresar/hrabri-telefon.htm
http://www.kdb.hlz.hr/centar-za-zastitu ... -i-mladezi
tebe zlostavljaju prijatelju..prvo rijesi to pa onda nastavi zivit..jebo auto..da sam na tvom mjestu da ga moram vozit po toj cijeni..ne bi ga ni vozio vala...pa nisi ubio nikog ako si ogrebo branik..
http://www.kdb.hlz.hr/centar-za-zastitu ... -i-mladezi
tebe zlostavljaju prijatelju..prvo rijesi to pa onda nastavi zivit..jebo auto..da sam na tvom mjestu da ga moram vozit po toj cijeni..ne bi ga ni vozio vala...pa nisi ubio nikog ako si ogrebo branik..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#32 Re: ogrebao auto/blatobran :S
uzmi temperu i presaraj 
- holowey
#33 Re: ogrebao auto/blatobran :S
ogrebotina je bilo i bice, ako ga ne ogrebes ti, ogrebace ga neko drugi na parkingu... no sikiriki... ono ostecenje je na plastici sto znaci da nece korodirati cak i ako se ne popravi a i inace se jedva vidi...
u ovlastenom servisu bi te popravak kostao max 200km, preko tog mjesta se postavi neka termo folija koju oni zapeku i ne primjeti se nista...
u ovlastenom servisu bi te popravak kostao max 200km, preko tog mjesta se postavi neka termo folija koju oni zapeku i ne primjeti se nista...
-
Desert Wind
#34 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Jbote ja odlikasa i finih maminih i tatinih sinova na forumu / nikad nisu napravili gresku u zivotu - apsolutno bezgresna djecica svi bili u PM. Ja sam redovno krao kljuceve i vozao auto ko zuca i bez vozacke - samo se ljepio za ove ispred sebe i tako se provozao - jbga jace od mene.
Nego jaruga - ja bi ti savjetovo da malo strcnes pipsom te boje da se PRVI put ne primijeti - ako ti je stari toliki terorist - poslije kao sto neko gore rece fino se napravis zgembo i nek auto ostane takvo kakvo jest dok ne primijeti - i onda nek misli da ga je vjerovatno neko oces'o. I zdravo.
Nego jaruga - ja bi ti savjetovo da malo strcnes pipsom te boje da se PRVI put ne primijeti - ako ti je stari toliki terorist - poslije kao sto neko gore rece fino se napravis zgembo i nek auto ostane takvo kakvo jest dok ne primijeti - i onda nek misli da ga je vjerovatno neko oces'o. I zdravo.
Last edited by Desert Wind on 27/08/2010 08:48, edited 1 time in total.
- shlauf
#35 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Prijavi starce za nasilje u porodici, čuj istjerali ga iz kuće što je prošao sa čvrkom, svašta.
Aleeee aleeeeeeeeeeee
Aleeee aleeeeeeeeeeee
-
mmaanniijjaakk
#36 Re: ogrebao auto/blatobran :S
hajde ba nista strasno .... jos ako ti stari ima kasko lakse ce podnijet
i auto ti je sminka .-.....
i auto ti je sminka .-.....
- atko
#37 Re: ogrebao auto/blatobran :S
vala basashlauf wrote:Prijavi starce za nasilje u porodici, čuj istjerali ga iz kuće što je prošao sa čvrkom, svašta.![]()
Aleeee aleeeeeeeeeeee
- alcho
#38 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Bila je ona pricica kad je lik isto tako maznuo auto od starog...i vraca se iz kafica, kad zadnja karambolka razvaljena. Ufati ga panika, kuce, sta ce...ako stari primjeti gotov je. Zovne neke prijatelje, nadju nesto para, nekog majstora preko stele da im odradi posao odmah. I zavrsi majstor posao, mali sav sretan - nista se ne primjeti...
Sutra se stari vraca sa posla "je*o te, nevjerovatno...juce sam dok sam parkirao razvalio zadnju karamboku, a danas eno je, potpuno nova"

Sutra se stari vraca sa posla "je*o te, nevjerovatno...juce sam dok sam parkirao razvalio zadnju karamboku, a danas eno je, potpuno nova"
-
mmaanniijjaakk
#39 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Jel to prica Izet Fazlinovicalcho wrote:Bila je ona pricica kad je lik isto tako maznuo auto od starog...i vraca se iz kafica, kad zadnja karambolka razvaljena. Ufati ga panika, kuce, sta ce...ako stari primjeti gotov je. Zovne neke prijatelje, nadju nesto para, nekog majstora preko stele da im odradi posao odmah. I zavrsi majstor posao, mali sav sretan - nista se ne primjeti...
![]()
![]()
- alcho
#40 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Jok, to je jos starije...
- CharlesBukowski
#41 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Nemoj ga ni voziti ako ces tako kukati.
- zambaklija
#42 Re: ogrebao auto/blatobran :S
alcho wrote:Bila je ona pricica kad je lik isto tako maznuo auto od starog...i vraca se iz kafica, kad zadnja karambolka razvaljena. Ufati ga panika, kuce, sta ce...ako stari primjeti gotov je. Zovne neke prijatelje, nadju nesto para, nekog majstora preko stele da im odradi posao odmah. I zavrsi majstor posao, mali sav sretan - nista se ne primjeti...
![]()
![]()
-
Desert Wind
#43 Re: ogrebao auto/blatobran :S
zambaklija wrote:alcho wrote:Bila je ona pricica kad je lik isto tako maznuo auto od starog...i vraca se iz kafica, kad zadnja karambolka razvaljena. Ufati ga panika, kuce, sta ce...ako stari primjeti gotov je. Zovne neke prijatelje, nadju nesto para, nekog majstora preko stele da im odradi posao odmah. I zavrsi majstor posao, mali sav sretan - nista se ne primjeti...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ogreba se stari od dijete za servis
-
(ne)forumas
#44 Re: ogrebao branik..
o je po meni je itekako veci problem sto si vozio bez vozacke, a jos veci je problem ako te stari pusta da vozis bez vozacke jer je toliko neodgovoran roditelj da nema pravo bilo kakve zalbeismar92 wrote: Nije problem sto sam vozio bez vozacke, problem je sto je novo sta sam ja njegov sin xD sto znaci da smije raditi samnom sta oce, i on i stara... i problem je sto je novo xD ne znam ni dali je odplaceno xD
-
mig
- chelo
#46 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Ti ne znas da ti je stari registrovan ovdje...
Kupi gaze danas.
Kupi gaze danas.
-
s@mson
#47 Re: ogrebao auto/blatobran :S
materemi il' sam ja budala il' nas ovaj mali hebe u mozak..
sjeba se ja da vidim ogrebotinu ali jok, ima samo nesto crno zasarano u nekom od fotoshopova..
mislim da je i ovo jedna od onih tema da se raja malo ispuca sa komentarima a poslije "sve je bila laz"...
sjeba se ja da vidim ogrebotinu ali jok, ima samo nesto crno zasarano u nekom od fotoshopova..
mislim da je i ovo jedna od onih tema da se raja malo ispuca sa komentarima a poslije "sve je bila laz"...
- chelo
#48 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Mislim da u Sarajevu raja kuci starcima moze podvaliti auto bez haube. Toliko je cesanja, naguravanja, nabijanja, i sexa u saobracaju da suhih mosnji dodjem poslije spice.s@mson wrote:materemi il' sam ja budala il' nas ovaj mali hebe u mozak..
Ovo njegovo ni digitalac nije prepoznao, gdje zivis pa ste svi pazljivi u saobracaju???? Nacionalna drama kad se ruzin trn dotakne auta!
- chelo
#49 Re: ogrebao auto/blatobran :S
opet dupli.
- dottore
#50 Re: ogrebao auto/blatobran :S
moze se ovo uradit za 100 km....
30 KM materijala da se ofarba cijela karambolka, samo sto se velik keš diže za ruke....
ne moras farbat cijelu karambolku, vidi sa lakirerom, ofarbace ti samo okolo od fleke po 15cm, polira i gori hala...
30 KM materijala da se ofarba cijela karambolka, samo sto se velik keš diže za ruke....
ne moras farbat cijelu karambolku, vidi sa lakirerom, ofarbace ti samo okolo od fleke po 15cm, polira i gori hala...