Ne valja vam zabih (naravno da ne valja) a svake godine na vlasti!! Zasto niste poslije prethodnih izbora otisli u opoziciju i rekli necemo u koaliciju sa zabih i ostalima jer su oni lopovi, sa njima se ne moze raditi?? Zasto?? Zato da biste mogli kontrolisati BH telecom, da biste mogli instalirati nedzada smrada brankovica da vam omoguci laksu pljacku ovoga sto je jos preostalo. Da bi princ bakir ostao najveci reketas u drzavi, eto zato. I sada nam palamuditeMANIGO wrote: Ja zaista ne znam u čemu je to pogriješila STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE. Branili smo Bosnu u ratu od agresora a danas se borimo protiv i istih plust domaćih izdajnika kakvi su Haris Silajdžić i sličnih. Što se tiče obećanja, tu mogu da zaključim da ste jako zlonamjerni. Kako će jedna snaga koja nema potpunu vlast u svojim rukama odvesti BIH na put eu intehracija i natoa. Mi smo jedina struja u BIH koja se realno nosi sa situacijom u BIH i skojom se moža dogovarati. Šta je to Silajdžić dogovorio. Najveći nešrijatelj ove Zemlje nije Dodik nego Haris Silajdžić i slični njemu. Moje povjerenje SDA nije izgubila jer su bili na prvoj fronti kada se trebala braniti BIH od agresora i dana su tu da sa istom željom brane BIH od agresora i domaćih izdajnika.
da vi hocete, da vi mozete ali vam ovi drugu ne daju. I niste vi branili zemlju od agresora nego narod BiH,
razlicitih politickih uvjerenja.