Nerado se stavljam u ulogu Demirevićevog odvjetnika ali ovo i mene baš vuče za jezik. Better Man, da je Mujo kandidat opcije koju ti zagovaraš da li bi ovo predstavljao možda kao pozitivan primjer decentralizacije? (nastranu što selidba u MO tog ministarstva nema veze s Mujom)palermo wrote:Ne lupaj života ti, još davno (mnogo davno) je bilo odlučeno da pet federalnih Minstarstava budu smještena u Mostar, jedno od njih je i Federalno Ministarstvo obrazovanja. Šta fali Mostaru, je li Mostar u Bih i u federaciji Bosne i Hercegovine, je li Mostar ti proglasi samo hrvatskim gradom ?Better Man wrote:
Evo jednog primjera! Doveo je sa sobom u ministarstvo, tj. zaposlio odredjen broj ljudi koji su bili totalno nesposobni i svi su bili Bošnjaci, dakle ni jedan Hrvat ili neko drugi i zato nakon isteka mu mandata, Hrvati su tražili da se ministarstvo preseli u Mostar.
Inače o Muji nemam nikakvo mišljenje, niti znam mnogo šta, ali ideja da anonimus bez ikakva iskustva odjednom postane član predsjedništva je za mene i više nego bezvezna. Posebno ako se imaju u vidu mogućnosti koje mu daje uloga člana Predsjedništva
@palermo (o boldiranom): Nije riječ o Željku Komšiću i 2006. nego o Muji Demiroviću i 2010.