Može biti, iako im ja ne vjerujem, pogotovo Konzumu jer sam imao negativnih iskustava. Moj utisak je da se tu radi samo o utrci za lakom zaradom. Ali, eto, vjerujem ti za tu čokoladu a moguće je da imaju još kvalitetnih proizvoda.nova_korisnica wrote:vjeruj mi cokolada je ista! jer sam bila kupila jednu ovu jednu onu..tj jednu zvecevo cokoladu koja se zove "konzum" namjenjena je za kuhanje i jednu tu K ili kako se vec zove isto za kuhanje..ocekivala sam da ce ova biti manje kvaliteta zato sam uzela obje...helem, otovorim obje cokolade kad obje identicno..kod njih nisu one kockice bile, vec oni tanki redici i na cokoladi ima otisnuto ili zvecevo ili konzum (ne mogu sad da se sjetim) na obje cokolade isto!! ja se zijanila..i od tada kupujem tu njihovu...jer je istaAurea Mediocritas wrote:Ma jeste ona povoljnija što se tiče cijene, ali u toj čokoladi je manje kakaoa a više šećera i uopće kad bi se pravila cijena te čokolade ona bi trebala biti jeftinija 60% od neke kvalitetne sa manje šećera a više kakaoa.nova_korisnica wrote:ja kupujem njihovu cokoladu za kuhanjeto je ista cokolada za kuhanje koju radi zvecevo...meni je super...i mislim da je nekih 30% povoljnija nego ta "orginal"
Uglavnom, hocu da kazem da se trgovci ponašaju onako kako tržište traži. Na BH tržištu prolazi cijena a kvalitet je manje važan. I još jedna stvar: U BH možeš i slagati sastav i kvalitet proizvoda jer kontrole su slabe (ako ih i ima) a inspektori su potkupljivi.ako budem imala kuci, uslikacu pa cu postaviti
pakovanje jeste drugacije...to je koliko sam uocila jedina razlika...
btw..probala sam cokolade ovih nasih proizvodjaca...na tome (sta god to bilo) ne smije stajati cokolada uopste!! to je vise neka stvrdnuta krema :S
Robne marke u shopping centrima
Moderator: anex
- Aurea Mediocritas
#26 Re: Robne marke u shopping centrima
-
Savjetnik Premijera
#27 Re: Robne marke u shopping centrima
Samo da probam, uzela Kplus kajmak, od tada uzimam samo taj.
- Aurea Mediocritas
#28 Re: Robne marke u shopping centrima
Mislim da taj kajmak radi Poljorad Turbe.Savjetnik Premijera wrote:Samo da probam, uzela Kplus kajmak, od tada uzimam samo taj.
-
Gospoda Ministarka
#29 Re: Robne marke u shopping centrima
K plus cokolada sa ljesnjakom, zeleno pakovanje, je preukusna a kosta samo 90kf.
Proizvodi Zvečevo.
Proizvodi Zvečevo.
- dalmatinka
#30 Re: Robne marke u shopping centrima
Možete se pouzdati u čokolade, nisu ništa lošije od onih omotanih u Zvečevo omotnice. K+ čips proizvodi Franck, a Standard čips Kanaan, oba proizvođača vrhunska. Sirupe ovdje u staklenoj ambalaži proizvodi Maraska a u plastičnoj Renci, opet OK - kod vas su izgleda neki drugi proizvođači. Kikiriki nemojte kupovati, iz Kine je pa se svako malo povlače s polica kao zdravstveno neispravni. Fantastičan proizvod je K+univerzalno sredstvo za odmaščivanje-čišćenje. U neuglednoj ambalaži, žute boje ali čisti kao s reklama. Proizvođač je talijanski. K+ suha šljiva, ne da je prve klase, nego extra klase, proizvedena u Srbiji, u životu bolju nisam jela. Sušeno povrće K+ Fantazija, to se mora probati, mješavina nekoliko vrsta leće, graha i žitarica. Tuna je dobra, riža je dobra onom tko voli duguljasto zrno, ja ne spadam u takve, tjesteninu proizvodi Pasta Zara, potpuno je jednaka originalu, tu ne spada tjestenina Standard jer nije proizvedena od durum pšenice, mislim samo na K+ tjesteninu, zatim kekse uglavnom proizvodi Koestlin ili Mira, opet mogu proći, deterđente nisam probala, K+ proizvodi neka srpska firma, Standard Dita Tuzla, čula sam da su dobri samo za začepiti perilicuGospoda Ministarka wrote:K plus cokolada sa ljesnjakom, zeleno pakovanje, je preukusna a kosta samo 90kf.
Proizvodi Zvečevo.
- iceman ze
#31 Re: Robne marke u shopping centrima
ima li gdje zdrave hrane u K ambalazama, a da je kvalitet tako dobar, uzimam Sojino mlijeko, kesove od zitarica, diet dzemove i sl.
Sto se tice DM, vec duze uzimam Balea proizvode i prezadovoljan sam, kvalitetni su, a nisu skupi kao Keune, Nivea i sl.
Sto se tice DM, vec duze uzimam Balea proizvode i prezadovoljan sam, kvalitetni su, a nisu skupi kao Keune, Nivea i sl.
- Aurea Mediocritas
#32 Re: Robne marke u shopping centrima
Slazem se sto se tice Balea proizvoda, i ja ih kupujem i zadovoljan sam. Cini mi se da su ok.iceman ze wrote:ima li gdje zdrave hrane u K ambalazama, a da je kvalitet tako dobar, uzimam Sojino mlijeko, kesove od zitarica, diet dzemove i sl.![]()