nadam se,Hvala!!Dedo Hikmet wrote:U redu hvala ti na odgovorima. To mi nije baš najjasnije ali evo Doktor Burek i ima ovde još ljekara vidim daRajvosa26 wrote:
Koliko ja znam, nema takvih problema.
se javljaju pa će ti dati neki dobrar savjet. Sa srećom onda.
Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Rajvosa26
#26 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
- Pikaboo
#27 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
prezimenko wrote:Imao isti problem.
1. mozda je ukocena prilikom seksa pa boli. Probaj predigrom - rukom/ bez kondoma on dodatno zeza (ne preporucno al eto
2. Neka svakako ode dermatologu i opise problem (da je boli) moze i nesto drugo biti
Potpuno u pravu,nemora da boli zbog velicine.Moze da ima neku manju upalu pa da je zbog toga boli,ali bi trebala ginekologu,ne dermatologu
- ciacco
#28 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Bgm podebeo je onda
... Ko u slona... Kolko me znanje sluzi promjer vagine kod spolnog odnosa se poveca do 6.5cm
-
Rajvosa26
#29 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Ok, predlozicu joj to. Ali ne moze biti da vec 3 mjeseca ima upalu. ili?Pikaboo wrote:prezimenko wrote:Imao isti problem.
1. mozda je ukocena prilikom seksa pa boli. Probaj predigrom - rukom/ bez kondoma on dodatno zeza (ne preporucno al eto
2. Neka svakako ode dermatologu i opise problem (da je boli) moze i nesto drugo biti
Potpuno u pravu,nemora da boli zbog velicine.Moze da ima neku manju upalu pa da je zbog toga boli,ali bi trebala ginekologu,ne dermatologu![]()
-
djana h
#30 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sasvim moguce,ake nezna za upalu i ne lijeci je to moze potrajati.Mada ja mislim da je kod nje vise psihicki strah ili neka druga kocnica nego ista fizicke prirode.Mislim,kad je muskarcev polni ud malo prevelik ili presirok moze doci do malo neugode ispocetka,ali da stalno izaziva bol tokom odnosa,to ne moze biti fizicke prirode.Neka psihicka barijera postoji.Rajvosa26 wrote:Ok, predlozicu joj to. Ali ne moze biti da vec 3 mjeseca ima upalu. ili?Pikaboo wrote:prezimenko wrote:Imao isti problem.
Potpuno u pravu,nemora da boli zbog velicine.Moze da ima neku manju upalu pa da je zbog toga boli,ali bi trebala ginekologu,ne dermatologu![]()
-
Officer Crabtree
#31 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Ubaci na dvaput.
- statix
#32 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Namazi ga maslinovim uljem i mora uci. 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#33 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
ako su ti 22 godine ovo 26 iz nicka ti je vjerojatno kucna numera???Rajvosa26 wrote:Meni je 22, a njoj isto.Dedo Hikmet wrote:Čekajte malo ne postavljate ona najvažnija pitanja. Onaj gore napisa je li se žena koči.
Da li ti je Rajvosa partnerica već u menopauzi i ima li kakvih hroničnih bolesti kostiju i mišića?
mada ne bi da se kofrcis po forumu
- citroen
#34 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sad mi je mnogo lakse kad procitah pocetak "teme"

- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#35 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Poslije dermatologaRajvosa26 wrote:Ok, predlozicu joj to. Ali ne moze biti da vec 3 mjeseca ima upalu. ili?Pikaboo wrote:prezimenko wrote:Imao isti problem.
- Trasimaco
#36 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Haj ti legendo radije provjeri gdje se ona krece i s kim se druzi. Predugo to nju nesto boli. Vala bi ga dosad primila da ti je ne znam koliki. Pi... nikad niko dno nije nasao. Ja bih prije rekao da je ona nasla nekog ko ima jos veci.Rajvosa26 wrote:Ok, predlozicu joj to. Ali ne moze biti da vec 3 mjeseca ima upalu.
- Mis mekinjas
#37 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
NAĐI DRUGU CURU, NEKU, KOJOJ ĆE BITI TAMAN....Rajvosa26 wrote:Pozdrav svima.
Imam jedan problem. Znam da ce sada vjerovatno biti dosta vas koji ce mi se smijati, praviti sale na moj racun, itd, ali molim vas za jedan realan savjet. Naime, sa djevojkom sam skupa vec skoro pola godine, zaista mi je stalo do nje, a mislim i njoj do mene. Sve je super dok ne dodje do sexa. Moj spolni organ je, nazalost, malo prevelik ( svi bi sad rekli sta se bunis, blago se tebi, ali zaista nije tako) i svaki put kada dodje do penetracije, tj pokusamo, onda nju to strasno boli, i jednostavno ne mozemo nikako uzivati u vodjenju ljubavi. Iako mi ona govori da se mozemo zabaviti i na druge nacine, meni to totalno udara u psihu i u samopouzdanje opcenito u vezi.
Ima li ko kakav pametan savjet?
Hvala
- Loulou
#38 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
To jeste ozbiljan problem @Rajvosa26 i da, dešava se. Uzrok mogu biti upalni procesi, anatomski (rjeđe), a najčešće su psihološke prirode. Ako jedan ili više ginekologa/inja potvrdi da problem nisu niti upale niti anatomija, onda je ovo:
Inače, kao što postoji fama da muškarac treba/mora težiti da mu je što veći, postoji i fama da sve cure "umiru" za velikim komadima.
jedino rješenje. A, sigurna sam, mogu se i na internetu pronaći relevantni materijali koji se bave tom problematikom.plejka2 wrote:Pokusajte potraziti van foruma neki strucan savjet za vas problem
Inače, kao što postoji fama da muškarac treba/mora težiti da mu je što veći, postoji i fama da sve cure "umiru" za velikim komadima.
- citroen
#39 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
nemoj da umiru zbog toga,nek im bude lijepoLoulou wrote:To jeste ozbiljan problem @Rajvosa26 i da, dešava se. Uzrok mogu biti upalni procesi, anatomski (rjeđe), a najčešće su psihološke prirode. Ako jedan ili više ginekologa/inja potvrdi da problem nisu niti upale niti anatomija, onda je ovo:jedino rješenje. A, sigurna sam, mogu se i na internetu pronaći relevantni materijali koji se bave tom problematikom.plejka2 wrote:Pokusajte potraziti van foruma neki strucan savjet za vas problem
- Loulou
#40 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Zbog te "želje", "umiru" i jeste pod navodnicima.
EDIT: Mislim da je bolje da je tema na pdf-u Zdravlje. Bila bi koliko-toliko ozbiljnije shvaćena.
EDIT: Mislim da je bolje da je tema na pdf-u Zdravlje. Bila bi koliko-toliko ozbiljnije shvaćena.
-
Desert Wind
#41 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Pristavi ga podmazanog spustenog pa uzivajte.
Ako se zaljepite jebi ga - ono sto Bog sastavi ne bi ljudi trebali da rastave...
Ako se zaljepite jebi ga - ono sto Bog sastavi ne bi ljudi trebali da rastave...
-
power
#42 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
na ovom forumu ces naci rasne khm khm kojim koliki god da je nikad nije problem, sve su ti ovde megalomanke i megalomani ... mislim cisto informativno da znas ako budes htio mjenjat djevojku 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#43 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Odlican primjer kako se tema preba postaviti i voditi.
Rasplakashe se nad momkovim "problemom", ... te `vako, te `nako ti to, a ..... momcini PP-box zatrpan, ...
Aferim!
- citroen
- Loulou
#45 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Bez obzira na temu kao temu na sax forumu i (eventualno) "dječakov" inbox, ovo je još jedna od onih taboo tema, ĐŽEŠ to...pape wrote:Ko ne poznaje taktiku, ... zavrsi u nizerazrednom Vratniku.
Odlican primjer kako se tema preba postaviti i voditi.
Rasplakashe se nad momkovim "problemom", ... te `vako, te `nako ti to, a ..... momcini PP-box zatrpan, ...![]()
Aferim!
- kmirsad
#46 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Meči ga prije neg ti se digne...nek se digne unutra... 
-
ssmmiilleeyy
#47 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Sve mi nešto govori da je ovo Zajeb Tema
Mislim tek registrovan korisnik + tema o Hašim AGi
Al eto ukoliko ja griješim.........
Pa koliko je rodi ga majka
Mislim tek registrovan korisnik + tema o Hašim AGi
Al eto ukoliko ja griješim.........
Pa koliko je rodi ga majka
- ecstase
#48 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
to mora dr.karanana da pogleda il nju da pregleda
- Cholina_Lokica
#49 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
odrezi vishak...
- Suti i trpi
#50 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.
Kao prvo, nemoj biti ljut na svoj penis, budi ponosan, jer ti pozamasna velicina i debljina moze biti samo plus kod vecine zena. Da bi taj plus iskoristio, moras znati rukovat sa njim, a ne gurat ko sivonja.
Moje je misljenje da velicina muskog penisa nema direktan uticaj na visoki nivo sladostrasca kod zene prilikom snosaja... Vjerujem da veliki penis ima puno veci uticaj na mozak zene nego na samo zensko spolovilo. Kada zena vidi veliki penis vjerovatno pomisli 'al ce me ovaj rasturit, mmmm, sta ce da mi radi...', a kada vidi mali penis vjerovatno pomisli 'sta ce on sa ovim smokijem, ne moze mi nista'. Prvi primjer zenu dodatno napali, dok drugi vjerovatno smanji nivo uzbudjenja. Sve zavisi od talenta muskarca, koliko on umije i kakve ima metode da napali zenu. Dakle, po meni je kljucno uzbudjenje koje muskarac prenosi na zenu, a velicina penisa moze biti olaksavajuca ili otezavajuca okolnost. Svejedno, ko je dobar ljubavnik i sa malim penisom moze biti bolji u krevetu nego mnoge neke sivonje koje imaju veliki penis. Naravno, ovo je moje laicko misljenje, zene najbolje znaju kako im je.
Kod tebe je sasvim obrnuta situacija. Kada je vidila koliki ti je penis vjerovatno je pomislila 'mama, tata, sada sam najebala'. Jos ako si je kod provg pokusaja povrjedio, to joj je moralo stvorit strah i zaziranje od snosaja. Sto ste vise pokusavali to je ona imala veci strah i sanse za uspjeh su postajale sve manje. Ne mozes zeni reci 'rasiri noge, stisni zube, sada cu ga zabit'. U samom pocetku moras unjeti malo osjecaja i suptilnosti, posebno ako imas monstruma u gacama. Kada povrjedis partnerku, poslije joj je tesko premostit strah. Tvoja djevojka sasvim sigurno ima psihicku barijeru, jer zna da ce je boliti svaki pokusaj snosaja. Zato ti preporucujem da vise ne pokusavas, jer je svaki pokusaj uzaludan i kontraproduktivan. Na svaki tvoj pokusaj ona ce reagovat instiktivno, zgrcit ce se i tako onemogucit prodiranje tvoga spolovila. (Ne mozes se provuci kroz zid koji je uzi od tvojih proporcija. Da je rupa tvoje velicine mozda bi i se i provuko uz dosta muke i ogrebotina. Rasirivanje je nesto duzi proces, moras izvaljivat ciglu po ciglu, a nikako rupu prosirivat jednim potezom, jer ces tada vjerovatno srusit zid i sve upropastit.)
Ja ti savjetujem da je pozoves kod sebe i napravis ugodnu atmosferu, gledajte film, slusajte muziku, cugnite casu dvi vina da se opustite... Onda je dobro napali i pocni dirati osjetljive djelove tijela... Postepeno pojacavaj tempo i postani konkretniji kada osjetis da se dobro napalila... Predji na stvar i pocni sa masiranjem njene vagine... Vazno je da ne navljaujes i da sve radis polako, da bi se djeovjka u potpunosti opustila i oslobodila straha.. Onda joj lagano stavis prst u vaginu i pocnes prodirat u nju. Vazno je da pored toga radis jos nesto da joj paznja nebi bila koncentrisana na tvoj prst. Kada osjetis da se vagina rasirila stavis i drugi prsta, pa treci... (Mislim da ce to biti dovoljno, jer ne vjerujem da ti je precnik penisa siri od 3 prsta.) Onda izvadis penis i pocnes joj lagano masirat vaginu uz neprestano ljubljenje, fatanje... (Ne smije pomislit da planiras snosaj, reci joj da ti to nije namjera, da samo zelis osjetit njenu vrucinu i vlaznost na svome penisu.) Onda joj ponovo gurnes jedan prst, pa poslije drugi, pa treci... Kada vidis da prolazi, lagano gurnes svoj penis i to je to. Polako, strpljivo i strastveno.
Ne moze tvoj penis biti debel koliko je njena vagina fleksibilna. E sad, druga je stvar ako je u pitanju neka bolest, to ne mogu komentarisat. (Nadam se da cura nema vaginitis, da se nebi desilo da se zalijepite... Ali, to je svakako rijetka ponova, tako da,..)
Samo opsuteno, polako i sa puno osjecaja. Niko se nije naucen rodio, jebo stid, vecina nas je prosla kroz to sto ti sada prolazis.
Jbt, kao da pisem erotsku pricu, ali mora se pomoc covjeku, ne moze se tako zivit
.
Moje je misljenje da velicina muskog penisa nema direktan uticaj na visoki nivo sladostrasca kod zene prilikom snosaja... Vjerujem da veliki penis ima puno veci uticaj na mozak zene nego na samo zensko spolovilo. Kada zena vidi veliki penis vjerovatno pomisli 'al ce me ovaj rasturit, mmmm, sta ce da mi radi...', a kada vidi mali penis vjerovatno pomisli 'sta ce on sa ovim smokijem, ne moze mi nista'. Prvi primjer zenu dodatno napali, dok drugi vjerovatno smanji nivo uzbudjenja. Sve zavisi od talenta muskarca, koliko on umije i kakve ima metode da napali zenu. Dakle, po meni je kljucno uzbudjenje koje muskarac prenosi na zenu, a velicina penisa moze biti olaksavajuca ili otezavajuca okolnost. Svejedno, ko je dobar ljubavnik i sa malim penisom moze biti bolji u krevetu nego mnoge neke sivonje koje imaju veliki penis. Naravno, ovo je moje laicko misljenje, zene najbolje znaju kako im je.
Kod tebe je sasvim obrnuta situacija. Kada je vidila koliki ti je penis vjerovatno je pomislila 'mama, tata, sada sam najebala'. Jos ako si je kod provg pokusaja povrjedio, to joj je moralo stvorit strah i zaziranje od snosaja. Sto ste vise pokusavali to je ona imala veci strah i sanse za uspjeh su postajale sve manje. Ne mozes zeni reci 'rasiri noge, stisni zube, sada cu ga zabit'. U samom pocetku moras unjeti malo osjecaja i suptilnosti, posebno ako imas monstruma u gacama. Kada povrjedis partnerku, poslije joj je tesko premostit strah. Tvoja djevojka sasvim sigurno ima psihicku barijeru, jer zna da ce je boliti svaki pokusaj snosaja. Zato ti preporucujem da vise ne pokusavas, jer je svaki pokusaj uzaludan i kontraproduktivan. Na svaki tvoj pokusaj ona ce reagovat instiktivno, zgrcit ce se i tako onemogucit prodiranje tvoga spolovila. (Ne mozes se provuci kroz zid koji je uzi od tvojih proporcija. Da je rupa tvoje velicine mozda bi i se i provuko uz dosta muke i ogrebotina. Rasirivanje je nesto duzi proces, moras izvaljivat ciglu po ciglu, a nikako rupu prosirivat jednim potezom, jer ces tada vjerovatno srusit zid i sve upropastit.)
Ja ti savjetujem da je pozoves kod sebe i napravis ugodnu atmosferu, gledajte film, slusajte muziku, cugnite casu dvi vina da se opustite... Onda je dobro napali i pocni dirati osjetljive djelove tijela... Postepeno pojacavaj tempo i postani konkretniji kada osjetis da se dobro napalila... Predji na stvar i pocni sa masiranjem njene vagine... Vazno je da ne navljaujes i da sve radis polako, da bi se djeovjka u potpunosti opustila i oslobodila straha.. Onda joj lagano stavis prst u vaginu i pocnes prodirat u nju. Vazno je da pored toga radis jos nesto da joj paznja nebi bila koncentrisana na tvoj prst. Kada osjetis da se vagina rasirila stavis i drugi prsta, pa treci... (Mislim da ce to biti dovoljno, jer ne vjerujem da ti je precnik penisa siri od 3 prsta.) Onda izvadis penis i pocnes joj lagano masirat vaginu uz neprestano ljubljenje, fatanje... (Ne smije pomislit da planiras snosaj, reci joj da ti to nije namjera, da samo zelis osjetit njenu vrucinu i vlaznost na svome penisu.) Onda joj ponovo gurnes jedan prst, pa poslije drugi, pa treci... Kada vidis da prolazi, lagano gurnes svoj penis i to je to. Polako, strpljivo i strastveno.
Ne moze tvoj penis biti debel koliko je njena vagina fleksibilna. E sad, druga je stvar ako je u pitanju neka bolest, to ne mogu komentarisat. (Nadam se da cura nema vaginitis, da se nebi desilo da se zalijepite... Ali, to je svakako rijetka ponova, tako da,..)
Samo opsuteno, polako i sa puno osjecaja. Niko se nije naucen rodio, jebo stid, vecina nas je prosla kroz to sto ti sada prolazis.
Jbt, kao da pisem erotsku pricu, ali mora se pomoc covjeku, ne moze se tako zivit