gdje za Novu?
Moderator: anex
-
centrotrans
memi su dosadile te kucne verzije i zato pokrenuh ovu temu...kuci se samo svi zapiju, svi se znaju vec sto godina i nista novo & drugacije &...se ne dogodi. SHIT!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma nema ba nista sai, sve isto. Hajd' ti sa mnom, obezbjediti cemo masu sadrzaja
:D
-
BigusDickus
O kakvoj se masi sadrzaja radi... 
-
Stari
Lace wrote:ma kakva privala...ja sam ga pitala da me povede..nije htio...kaze vec se organizovao s rajom
za H&D....e pa ovo ti i nije bas bilo u skladu sa redom....ja sam mislio da ti nikad ne odbijas ovakve ponude. Jel se to nesto u medjuvremenu promjenilo ili ...?
- horns&drums
Hajde ba Lace sta serkis, red je da jednu Novu godinu provedes s deckom. Sta cu ti ja?
:D:D:D
- horns&drums
Ama bona, nisam racunao vas zauzete
:D
-
centrotrans
da, SVARNO, ja vas pitah sta ce biti od nekih javnih desavanja po gradu Sarajevu za Novu i ne dobih niti jedan odgovor!
-
BigusDickus
Nisam Sai, no sikiriki...samo pazi da porez i doprinose platis, a trguj cim hoces...Saian wrote:pa one kapice, fuchkalice, sljokice sto svijetle, prskalice i te gluposti ja pitanja Biggy koje sadrzaje![]()
![]()
P.S. Biggie da ti nisi iz odjela za narkotike![]()
- horns&drums
Rumenko¢ro, vi fakat kao da vam je prvi put da slavite NG ovdje. Znate i sami da se pocetkom decembra objavljuju samo klasicni doceci, tek ce iduce sedmice ili eventualno one tamo gazde izaci sa ponudom. Tipa fis,sloga i ostalo. Danas vam je siguran samo Colpa i Akva i par restorancica
-
benzokain
U coloseumu je Mostar Sevdah Reunion, a dalje ne znam, mislim da ces imati one gluposti ispred Narodnog pozorista, naravno u taj paket je ukljucen i Faruk Caluk sa svojim salama i posalicama.
Mislim da bi moglo biti dobro u UNITIC-u, ali ne znam. Ja odoh u Sloveniju, Izola, Ambasada Gavioli, pa u Italiju na skijanje. A Vama sretno u Dubrovniku!!!!
Mislim da bi moglo biti dobro u UNITIC-u, ali ne znam. Ja odoh u Sloveniju, Izola, Ambasada Gavioli, pa u Italiju na skijanje. A Vama sretno u Dubrovniku!!!!
-
centrotrans
nije mi prvi put da slavim Novu, ali...shvatih da ce mi mozda ovaj put biti i prvi da Novu slavim u nekom javnom prostoru...Hmmm...Mostar Sevdah...nije to losa ideja! 
-
The_Fluid
eh i ti, deshava se "toliko toga", vidish da niko ne stizhecentrotrans wrote: da, SVARNO, ja vas pitah sta ce biti od nekih javnih desavanja po gradu Sarajevu za Novu i ne dobih niti jedan odgovor!
benzokain
eh Fare, ja budale od chovjeka, one nezhenje treba gledati samo zbog njegaFaruk Caluk sa svojim salama i posalicama
-
seas of cheese
#48 Re: gdje za Novu?
centrotrans wrote:posto trenutno nisam u SA, te ne znam sta ce se i gdje desavati za Novu, voljela da mi pomognete!![]()
sto je nova godina big deal? ljudi kojima je zivot dosadan nadaju se novoj jer im je to jedina sansa za dernek...
-
cowboy
#50 Re: gdje za Novu?
Prebrzo stvaras zakljucke, a ovaj ti je posebno negativan. Ljudi slave novu godinu otkad je "svijeta i vijeka" i u tome nema nista lose.seas of cheese wrote: sto je nova godina big deal? ljudi kojima je zivot dosadan nadaju se novoj jer im je to jedina sansa za dernek...