Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Omerovim_Koracima
#26 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Nalozeni muskarac i zhena. Sta je bitnije od toga?
-
CiCk0
#27 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Da znaju ????Omerovim_Koracima wrote:Nalozeni muskarac i zhena. Sta je bitnije od toga?
-
Omerovim_Koracima
#28 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Jarane to se podrazumjevaCiCk0 wrote:Da znaju ????Omerovim_Koracima wrote:Nalozeni muskarac i zhena. Sta je bitnije od toga?vishe je monotono postalo...ja stavio..2 min kasnije....ja moram ga izvadit
-
CiCk0
#29 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Slazem se al i mr.cunnig....je bitanOmerovim_Koracima wrote:Jarane to se podrazumjevaCiCk0 wrote:Da znaju ????Omerovim_Koracima wrote:Nalozeni muskarac i zhena. Sta je bitnije od toga?vishe je monotono postalo...ja stavio..2 min kasnije....ja moram ga izvadit
Oral je bitna stvar,ako ne zna,nek se zdavi u lavabao dok bude kuhala kafu
-
Omerovim_Koracima
#30 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Ma jarane ko ti je tajCiCk0 wrote: Slazem se al i mr.cunnig....je bitan![]()
![]()
-
CiCk0
#31 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Kemin sinOmerovim_Koracima wrote:Ma jarane ko ti je tajCiCk0 wrote: Slazem se al i mr.cunnig....je bitan![]()
![]()
![]()
-
Omerovim_Koracima
#33 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Kemo je sterilanCiCk0 wrote:Kemin sinOmerovim_Koracima wrote:Ma jarane ko ti je tajCiCk0 wrote: Slazem se al i mr.cunnig....je bitan![]()
![]()
![]()
-
CiCk0
#34 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Omerovim_Koracima wrote:Ma jarane ko ti je tajOmerovim_Koracima wrote: Slazem se al i mr.cunnig....je bitan![]()
![]()
![]()
Kemo je sterilan
A tebe jesi katil...
-
Gospoda Ministarka
#35 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
CiCk0 wrote:Slazem se al i mr.cunnig....je bitanOmerovim_Koracima wrote:Jarane to se podrazumjevaCiCk0 wrote:Da znaju ????vishe je monotono postalo...ja stavio..2 min kasnije....ja moram ga izvadit
Oral je bitna stvar,ako ne zna,nek se zdavi u lavabao dok bude kuhala kafu
![]()
![]()
Cicko je imam osjecaj onaj Smajli sto nikad nije gukhmzio.
-
Gospoda Ministarka
#36 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Da je Smajli ili da nikad nije...?
- xsk
#38 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
ljubav NE MORA da ima veze s dobrim sexom - ali je puno bolje ako dobijes citav paket!zateznistub wrote:brale , nikakve veze nema ljubav sa dobrim sehom. Jednu volim k'o mater al' s drugom je raaaaaaaaaaaaaaajToto wrote:U svakoj vezi ljubav je na prvom mjestu
a sex - negdje na nekom drugom mjestu
posto je po mom misljenju dobar sex TACNO 50% dobre veze mislim da se mora saznati na vrijeme jel' doticni upotrebljiv materijal za vise, ili mi nije zanimljiv. jednom sam se zeznula i izlazila s likom 3 mjeseca bez iceg konkretnog, svidio mi se JAKO, primila se pravo na njega, on nije insistirao, meni imponovalo sto je tako pazljiv, itd, da bi se naravno ispostavilo da je sex bio uzasan. 5 minuta in & out. nikad necu zaboraviti
da ne bi ispalo da je svo silno iscekivanje unistilo citav stvar - dobio je i drugu sansu, pod relaksiranijim okolnostima. nula bodova. isto.
elem, da kratko odgovorim na pitanje iz naslova - za dobar sex je inicijalno (a i kasnije) potrebna dobra hemija izmedju dvoje ljudi! ako se ta hemija pretvori u konkretnija osjecajna - bravo! to vec vodi ka JAKO DOBROM sexu.
najbolji sex u zivotu mi je bio s nekim u koga sam bila zaljubljena. ali mi se desio i jako jako dobar sex s nekim u koga nisam. ovo zadnje se brzo raspalo, posto nije imalo tu kicmu kojoj nas vecina tezi, ali je bilo jako dobro, na svoj nacin.
-
callmethebreeeze
#39 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
apropos price o vaznosti sexa, mislim da je dr phil to rekao (a ja ponovio jedno sto puta
) da je dobar sex 10 posto jedne veze, a los moze biti 90 posto. ja sam dugo u vezi i mogu reci da je bolje sto se covjek duze zna i vise prica. kao i u svemu drugo, komunikacija je bitna.
-
Gospoda Ministarka
#40 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
A ja cula od tebe i ja ponovila 100 putacallmethebreeeze wrote:apropos price o vaznosti sexa, mislim da je dr phil to rekao (a ja ponovio jedno sto puta) da je dobar sex 10 posto jedne veze, a los moze biti 90 posto. ja sam dugo u vezi i mogu reci da je bolje sto se covjek duze zna i vise prica. kao i u svemu drugo, komunikacija je bitna.
Takoder, nesto sto je rekla Jelena Karleusa a novinari docekali na noz i napravili od toga komediju: "Najbitniji zenski spolni organ je mozak" ko ne konta ne bi trebao ni da gukhmzi.
-
callmethebreeeze
#41 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
svaka joj je njegoseva.Gospoda Ministarka wrote:A ja cula od tebe i ja ponovila 100 putacallmethebreeeze wrote:apropos price o vaznosti sexa, mislim da je dr phil to rekao (a ja ponovio jedno sto puta) da je dobar sex 10 posto jedne veze, a los moze biti 90 posto. ja sam dugo u vezi i mogu reci da je bolje sto se covjek duze zna i vise prica. kao i u svemu drugo, komunikacija je bitna.
![]()
Takoder, nesto sto je rekla Jelena Karleusa a novinari docekali na noz i napravili od toga komediju: "Najbitniji zenski spolni organ je mozak" ko ne konta ne bi trebao ni da gukhmzi.
"sex je u glavi, svi ga slave kao totem".
- SsTtEeLlAa
#42 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
callmethebreeeze wrote:mogu reci da je bolje sto se covjek duze zna i vise prica. kao i u svemu drugo, komunikacija je bitna.
-
CiCk0
#43 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Gospoda Ministarka wrote: Slazem se al i mr.cunnig....je bitan![]()
![]()
Cicko je imam osjecaj onaj Smajli sto nikad nije gukhmzio.
E bas ti hvala
- xsk
#44 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
jeste.SsTtEeLlAa wrote:callmethebreeeze wrote:mogu reci da je bolje sto se covjek duze zna i vise prica. kao i u svemu drugo, komunikacija je bitna.
-
lalanje
#45 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Cist tepih 
- Bluemore
#46 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
vidim ja odmah da je ovo prava tema za mene
.... sta je potrebno za š t a 
-
CiCk0
#47 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Bluemore wrote:vidim ja odmah da je ovo prava tema za mene.... sta je potrebno za š t a
- Irelevantan
#48 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Poimanje kvalitetnog sexa varira od osobe do osobe
Ima žena koje bez minimalno par sati sexa i par peškira natopljenih znojem, ne računaju da je išta i bilo ...
A ima ih koje uopšte ne vole maratonski sex..završe jednom i gotovo ...
Tako da je sve to individualno, jbg moraš reći partneru šta ti odgovara a šta ne da bi sex bio kvalitetan...
Lično mislim da je potrebno malo više vremena da se partneri upoznaju i uoče šta ima odgovara a šta ne ... iz prvog puta slabo to ide bar u većini slučajeva... kažu da se uvijek prvi mačići u vodu bacaju
I kvalitetan sex definitivno nije recept za uspješnu vezu..ipak se najmanje vremena provede u krevetu guzeći se..
Ima žena koje bez minimalno par sati sexa i par peškira natopljenih znojem, ne računaju da je išta i bilo ...
Tako da je sve to individualno, jbg moraš reći partneru šta ti odgovara a šta ne da bi sex bio kvalitetan...
Lično mislim da je potrebno malo više vremena da se partneri upoznaju i uoče šta ima odgovara a šta ne ... iz prvog puta slabo to ide bar u većini slučajeva... kažu da se uvijek prvi mačići u vodu bacaju
I kvalitetan sex definitivno nije recept za uspješnu vezu..ipak se najmanje vremena provede u krevetu guzeći se..
-
CiCk0
#49 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
PotpisIrelevantan wrote:Poimanje kvalitetnog sexa varira od osobe do osobe![]()
Lično mislim da je potrebno malo više vremena da se partneri upoznaju i uoče šta ima odgovara a šta ne ... iz prvog puta slabo to ide bar u većini slučajeva... kažu da se uvijek prvi mačići u vodu bacaju![]()
- Bluemore
#50 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
CiCk0 wrote:Bluemore wrote:vidim ja odmah da je ovo prava tema za mene.... sta je potrebno za š t a
![]()
![]()
![]()
nemoj reci nam samo da si ko kaubojska tava?
![]()
![]()
o to se vi meni obracate