XXS wrote:Topalovici, Topalovici...zajebali smo i njih.
...iskopace nas Billy.
Ova se recenica moze upotrijebiti za ove kretene. Gluho bilo, da covjek ne povjeruje
XXS wrote:Topalovici, Topalovici...zajebali smo i njih.
...iskopace nas Billy.
NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.velaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno. Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi
) i na vrhuncu dolazi do masovne tuce. Jedna osoba je cak upotrijebila i noz. Tukli su se onim daskama sa mezara (one daske na kojima pise ime umrlih), kamenjem, na kraju je sijevnuo i noz...ja sam bio nekih sto metara udaljen i malo sam zakasnio sa snimkom, ipak se moze vidjeti dio dogadjaja. Bilo je krvi po cesti, ali na svu srecu niko nije teze povrijedjen (dosta raje je smirivalo situaciju ukljucujuci i hodze). Murija je dosla nakon 15 minuta, kao i obicno...
http://www.youtube.com/watch?v=rP6lhswFZXU
Chmoljo wrote:tebi svaka čast na snimku ali ovo boldirano... trebale su jake policijske snage obezbjeđivati ukopvelaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno. Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi
) i na vrhuncu dolazi do masovne tuce. Jedna osoba je cak upotrijebila i noz. Tukli su se onim daskama sa mezara (one daske na kojima pise ime umrlih), kamenjem, na kraju je sijevnuo i noz...ja sam bio nekih sto metara udaljen i malo sam zakasnio sa snimkom, ipak se moze vidjeti dio dogadjaja. Bilo je krvi po cesti, ali na svu srecu niko nije teze povrijedjen (dosta raje je smirivalo situaciju ukljucujuci i hodze). Murija je dosla nakon 15 minuta, kao i obicno...
http://www.youtube.com/watch?v=rP6lhswFZXU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam ljudi, hoćemo li policiju zvati kad djecu šaljemo prvi dan u školu, ili da angažujemo zaštitare da ih prate na trening... a mislim da bi policija trebala početi i džumu obezbjeđivati... iftare da ne govorim...![]()
kad će vam više doći u glavu da smo upravo ono što si napisao na početku: dno od naroda...
policija nije glava, nego rep.BSn wrote: upravo zato sto smo taki kaki smo kao drustvo, policija treba da radi strogo, a ne da ne radi ni u granicama onoga sto bi trebala raditi.
da nije policija takva kakva je, ne bi bilo nocnih trkaca (bar ne u ovoj mjeri), ne bi bilo parkiranja gdje ko stigne, divljanja ovog ili onog, dzeparenja, nasilnickog ponasanja u ogromnim kolicinama, pljacki i ostalih klinaca.
dragan vikic, je na upit novinara, tacnije na njegovu konstataciju, kako policija nema dovoljno ovlasti i sl., jasno rekao da je to ubleha i da policija ima sasvim dovoljno ovlasti, nego je jedini problem sto ne zeli da radi. sto bi rekli u onom filmu "upali rotaciju, ubaci u rikverc i punim gasom nazad".
nije svabo organiziran narod, daleko od toga (u nekim segmentima smo mi daleko poslovniji od njihovih velikih kompanija), ali njeg ciko u zelenom udara po dzepu i kad vozi 61, ali i kad vozi 221 km/h.
ovi nasi te druge samo isprate pogledom.
naravno, ne treba trpati sve u isti kos, pa to pravilo vrijedi i za policiju, ali riba uvijek smrdi od glave. nakaradni sistem u kojem ne rade nista, nikog nema da ih kontrolise, itd. i je doveo do anarhije u ovoj mjeri, a more to gurat jos i dalje.
kako ces nesto pod tepih gurnuti,kad je tepih kratak i nemoze prekriti sramotu.Dile wrote:a sto ne bi murate stavljao snimak... da se sakrije sramota, pod tepih gurni sve sto se desava, sve sta je bagra odgojila, pa cemo misliti da se ni ne dogadja i zivjeti sretno do kraja zivota
Chmoljo wrote:
policija nije glava, nego rep.
da, ali kad se kaže policija misli se na njih. niko ne kaže MUP ili Himzo SelimovićBSn wrote:Chmoljo wrote:
policija nije glava, nego rep.
ima i policija glavu, a ta glava stvara neradnicko okruzenje. oni sto ih vidis na cesti rade samo kako im se kaze da rade, oni nemaju veze s tom problematikom.
nauci Murate, valjace ti... ne moze tebe niko osramotiti nego ti sam sebe. Tako i ove tokmake na ovom snimku. Sami su sebe osramotili, nije ih postavljac teme osramotio, niti ih postavljac teme moze osramotiti.Murat Sabanovic wrote:NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.velaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno. Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi
nevjerovatno da neko misli da je to moguceMurat Sabanovic wrote:NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.velaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno. Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi
jeste vala ovako kad si klip stavio ispade sramota potuci se na dzenazisaso mange wrote:nevjerovatno da neko misli da je to moguceMurat Sabanovic wrote:NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.velaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno. Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi
novi vid zabave medju mladjima. samo cekam da na nekom forumu osvane tema "top pet najlooodjih djenaza"JThomas wrote:sjo ocam kako sam razbijo levata na dženazi
Ma hodza ih razoruzao.... I onda nam cudo sto nam ne daju u EU. A ne mogu ni da se na dzenazi "kulturno ponasaju"...Kad god pomislim da smo dotakli dno par "dzoha" se potrudi da mi dokazu suprotno.... Sljedece predpostavljam tuca na Bajram namazu uz direktan prenos BHRT-a.madner wrote:2 in 1 dzenaza, pokopas jednog pripremis drugog.
Nego mi nije jasno kakve su to balije da niko nema pistolja, a ne ova improvizacija.