glas u Kantonu Sarajevo?

za koju stranku glasate u Kantonu Sarajeva? naznacene su strane i nosioci lista za KS.

Poll ended at 24/09/2010 13:04

SDA - Amor Mašović
9
9%
SBiH - Besim Mehmedić
3
3%
SDP - Fikret Musić
45
44%
BPS - Zaim Backović
6
6%
NS
25
24%
SBB
8
8%
SDU
7
7%

Total votes: 103

cyprus

#26 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by cyprus »

-LIBERO- wrote:Mada,kad' skontam,trebali su nam uvaliti u kanton i Olovo ,Vares,Brezu,Visoko...pa da se ne sekiramo vise,da budemo svjesni da ih nikada necemo sa vlasti skinuti :lol: :lol:
:lol: :thumbup:
dzeno123

#27 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by dzeno123 »

Ne bih otpisao ovdje ni koaliciju LDS - E5, iskljucivo zbog toga posto je LDS-u prije 4 godine bukvalno falilo par glasova da prodje na kantonalnoj listi a nije se bilo u koaliciji ni sa jednom strankom. Sto je najzanimljivije Tarik Potogija je u prvom brojanju prosao ali drugo brojanje i mobilne ekipe su presudile, cudno? Ne bih rekao...
avdo

#28 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by avdo »

cyprus wrote:
-LIBERO- wrote:Mada,kad' skontam,trebali su nam uvaliti u kanton i Olovo ,Vares,Brezu,Visoko...pa da se ne sekiramo vise,da budemo svjesni da ih nikada necemo sa vlasti skinuti :lol: :lol:
:lol: :thumbup:
Zagi je legenda i mislim da zaslužuje kao patriota zaslužuje sa svojom ekipom voditi KS
and

#29 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by and »

Vlada KS
Slobodanu Trniniću treći mandat direktora Doma zdravlja
Vlada Kantona Sarajevo je na danas održanom nastavku sjednice, započete jučer, dala saglasnost upravnim odborima za imenovanje direktora pet zdravstvenih ustanova.
Slobodan Trininić po treći put imenovan je za generalnog direktora Javne ustanove Dom zdravlja Kantona Sarajevo.
leo karan

#30 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by leo karan »

Ko je ovaj fikret music
vidim pravo popularan, a ja nikad cuo za njega?
mada to meni ide na dusu, al sta cu..fakat nikad cuo
inace se ne vodim tim da glasam za stranku, nego za covjeka
playerX

#31 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by playerX »

Evo jako mi se svidio ovaj plakat, letak ili šta je već. Inače sam veliki simpatizer NS. Naprijed Danise! :bih:

Image
veleno

#32 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by veleno »

playerX wrote:Evo jako mi se svidio ovaj plakat, letak ili šta je već. Inače sam veliki simpatizer NS. Naprijed Danise! :bih:

Image
:thumbup:
NKVD

#33 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by NKVD »

Lično i personalno za NS a pozdravljam one koji su se namjerili zaokružiti SDP!

Preporučujem svim apstinentima, ldp-ovcima i ostalim spahićima da svoj glas daju jednoj od ove dvije gorespomenute partije.

Jedini spas za ozdravljenje (kadrovsko i ideološko) ideje socijaldemokratije i njene liberalne varijante je da SDP, kao najjača partija u državi (okej, barem federaciji, kantonu) dobije partnera i korektivni faktor u vlasti. Na Zlatku će biti da nam vrati vjeru u stranku a ne da mrlja sitnosopstenički sa raznim seferima, fahrama i ostalim nus-proizvodima ove nesretne tranzicije iz lošeg u još gore. Ostvari li se ova bolja varijanta garantujem skoro gašenje NS-a koji bi mogao funkcionisati kao frakcija SDP. Hvala, toliko od mene.
edinbug

#34 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by edinbug »

NKVD wrote:Lično i personalno za NS a pozdravljam one koji su se namjerili zaokružiti SDP!

Preporučujem svim apstinentima, ldp-ovcima i ostalim spahićima da svoj glas daju jednoj od ove dvije gorespomenute partije.

Jedini spas za ozdravljenje (kadrovsko i ideološko) ideje socijaldemokratije i njene liberalne varijante je da SDP, kao najjača partija u državi (okej, barem federaciji, kantonu) dobije partnera i korektivni faktor u vlasti. Na Zlatku će biti da nam vrati vjeru u stranku a ne da mrlja sitnosopstenički sa raznim seferima, fahrama i ostalim nus-proizvodima ove nesretne tranzicije iz lošeg u još gore. Ostvari li se ova bolja varijanta garantujem skoro gašenje NS-a koji bi mogao funkcionisati kao frakcija SDP. Hvala, toliko od mene.

E, ovako bi trebao da razmislja jedan glasac ili clan Nase stranke, a ne da pljuje po SDP-u, jer najprirodniji saveznici bi po svim mjerilima trebali biti upravo ove dvije stranke. :thumbup:
ja.neron

#35 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by ja.neron »

playerX wrote:Evo jako mi se svidio ovaj plakat, letak ili šta je već. Inače sam veliki simpatizer NS. Naprijed Danise! :bih:
Image

jer nismo razočarani ni klonovi drugih stranaka
playerX

#36 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by playerX »

Evo malo predizbornih klipova Naše stranke, meni se sviđaju.

cyprus

#37 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by cyprus »

Image
Ideja nije loša, al nekako previše slova :D I oni što nisu nepismeni, mrsko će im bit čitat :D
Irm@

#38 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by Irm@ »

playerX wrote:Evo malo predizbornih klipova Naše stranke, meni se sviđaju.

i meni se svidjaju..pokazuju da Danis i dalje treba ostati u reziserskim vodama :-D
forza milan

#39 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by forza milan »

playerX wrote:Evo malo predizbornih klipova Naše stranke, meni se sviđaju.

pa ne rjesava se problem praznjnjem case, vec se fino zovne vodoinstalater da popravi pipu :mrgreen:

to sigurno NAROD ZNA!
Armadaa

#40 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by Armadaa »

dajte si otvoriti temu najbolji predizborni plakat ili slicno i pocnite samoreklamu
Control panel

#41 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by Control panel »

Najbolja lista u Kantonu je ona SDP-ova.
Pored poznatih aktivista SDP-a ima i poznatih javnih licnosti, izuzetnih strucnjaka i u svojim oblastima, zatim ima dosta mladih, zena (i jos lijepih 8-) ) a sto je najbitnije jedini koji nude pravu multietnicku listu. (ovo naciJonalistima bas puno i ne znaci)

zato moj glas ide kantonalnoj listi Sarajevskog kantona SDP-a
rahmanjin

#42 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by rahmanjin »

edinbug wrote:
NKVD wrote:Lično i personalno za NS a pozdravljam one koji su se namjerili zaokružiti SDP!

E, ovako bi trebao da razmislja jedan glasac ili clan Nase stranke, a ne da pljuje po SDP-u, jer najprirodniji saveznici bi po svim mjerilima trebali biti upravo ove dvije stranke. :thumbup:
I ja sam simpatizer Nase stranke i apsolutno podrzavam da trebaju ici zajedno sa SDP-om. Ali mislim da glasaci SDP-a pljuju Nasu stranku, a ne da je obratno. Pogledaj temu na forumu o Nasoj stranci i tema o SDP-ovoj kampanji pa se uvjeri. A i Zlatko Lagumdzija je rekao da ce u koaliciju sa Sulejmanom, Harisom ili Fahrom. Dakle, to je njegova izjava i njegov izbor, a pogledaj sta izjavljuju celnici Nase stranke o koalciji sa SDP-om. Pa na kraju bili su zajedno u gradu Sarajevu na vlasti pa je Nasa stranka izasla iz te koalicije iz principijelnih razloga i tu su me "kupili".
tetakk

#43 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by tetakk »

cyprus wrote:
nuraH wrote:ova anketa bi bila realna al da u Kantonu Sarajevo nema Vogošće, Ilijaša, Ilidže, Hadžića i pojedinih naselja kao što je Buća Potok i sl.
Buća Potok je mila majka, naspram Dobroševića, Nahoreva, Mrkovića itd. :D koji također ulijevaju nadu u bolje sutra :D :oops:
U Buca Potoku ima i "crvenih" ulica :mrgreen: 8-)
Better Man

#44 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by Better Man »

Gledam listu SBB za KS i kad sam vidio spadala od nekadasnjeg asistenta profesora Duvnjaka na ustavnom pravu Sukriju Baksica, zapitao sam se gdje njega jadnika nadjose.
BSn

#45 Re: glas u Kantonu Sarajevo?

Post by BSn »

cyprus wrote:

Image
Ideja nije loša, al nekako previše slova :D I oni što nisu nepismeni, mrsko će im bit čitat :D

kazu da su izbori aMonimni, a vazda kad se glasa kazu da se metne iks u onaj cetverokut. sto bih se ja potpisivao kad glasam?
Post Reply