Uploaded with ImageShack.us
Ispiši u cjelosti ime i prezime svih igrača potpisanih na slici iznad, pa me eto opet sa materijalima za temu.Dobru temu...
Moderators: Charuga, Tomahawk11

jel moguće da je prodanović potpisano ćirilicom, do radeljašahz__semir wrote:Evo koje sam ja uspio prepoznati:
Nenad Vidaković
Faruk Hadžibegić
Predrag Pašić
Ferid Radeljaš
Nijaz Ferhatović
Vahid Avdić
Senad Merdanović
Husref Musemić
Davor Jozić
Agim Nikolić
Mehmed Janjoš
Nihad Milak
Ante Rajković
Mirza Kapetanović
Ove nezaokružene nisam uspio dešifrovati, jedino možda uz pomoć starog bi uspioMada je i ovo uspjeh, obzirom da mi je stari bio mlađi par godina nego ja sad, a mene ni u planu nije bilo, u trenutku kad su gore pomenuti ovo šarali
a kad je ovo nastalo, u kojim okolnostimahz__semir wrote:Jeste, eto onda i Boško Prodanović, mada on nije bio igrač u tom trenutku, ali nema veze
vozač wrote:a kad je ovo nastalo, u kojim okolnostimahz__semir wrote:Jeste, eto onda i Boško Prodanović, mada on nije bio igrač u tom trenutku, ali nema veze

a ja svo vrijeme čobu čitam kao janjoš pa nikako ne mogu da skontam o kome je riječ, mislim da fale još ova dva potpisa u gornjem desnom uglu, možda je ono potpis vidović ćirilicom, a ono iznad, tačno ispod grba, ne može mi na um pasti ko je sa švicious wrote:Evo da i ja pripomognem, jer sam i sam imao ove potpise u nekoj sveskici (hm, trebao bih to potražiti)...
Onaj u donjem desnom uglu je Čobo (Slobodan Janjuš)
iznad njega, onaj kratki je Zoran Lukić
desno od njega, jedan jedini: Pape
onaj u sredini između Merdanovića i Jozića: Irfan Handžić
A Prodanović je vjerovatno tad bio trener.
Jesmo li sve dešifrovali?
Edit: nismo, evo vidim fali još onaj jedan desno, ispod Musemića...
A dobro si, fali i taj... ma ja sve kontam da je to Musemić, nisam vidio da ima ispodvozač wrote:a ja svo vrijeme čobu čitam kao janjoš pa nikako ne mogu da skontam o kome je riječ, mislim da fale još ova dva potpisa u gornjem desnom uglu, možda je ono potpis vidović ćirilicom, a ono iznad, tačno ispod grba, ne može mi na um pasti ko je sa švicious wrote:Evo da i ja pripomognem, jer sam i sam imao ove potpise u nekoj sveskici (hm, trebao bih to potražiti)...
Onaj u donjem desnom uglu je Čobo (Slobodan Janjuš)
iznad njega, onaj kratki je Zoran Lukić
desno od njega, jedan jedini: Pape
onaj u sredini između Merdanovića i Jozića: Irfan Handžić
A Prodanović je vjerovatno tad bio trener.
Jesmo li sve dešifrovali?
Edit: nismo, evo vidim fali još onaj jedan desno, ispod Musemića...

Ma Zoran Lukić, 100%Nekako s proljeća wrote:![]()
Meni je ovaj potpis enigma.Stalno se vraćam na pokojnog Vidovića i mislim da je njegov skr potpis.
Uploaded with ImageShack.us
Šljivo je otišo iz kluba 1978. godine, a ovo je bilo 1980. godinefosil wrote:Da nije Edhem Sljivo?
moguće, ono bi moglo biti f, a ne š, a u potpisu nema a, e, možda je fakat onvicious wrote:A da nije ono Fuko Muzurović?? Čini mi se da je on tad bio trener, a Prodanović je isto bio u stručnom štabu...
Ma nema ni z ni o na mapi u onom potpisu.vozač wrote:moguće, ono bi moglo biti f, a ne š, a u potpisu nema a, e, možda je fakat onvicious wrote:A da nije ono Fuko Muzurović?? Čini mi se da je on tad bio trener, a Prodanović je isto bio u stručnom štabu...