p.s. "Jebo navijače koji ni San Siro ne mogu napunit
NK Dinamo Zagreb
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
_studio54
#26 Re: NK Dinamo Zagreb
Kako izgleda San Siro kada dođu Bad Blue Boysi:
"
- Manijakus
#27 Re: NK Dinamo Zagreb
Osoba koja ne ide na svaku utakmicu svoga tima bez obzira bilo to sa timom kojeg ce razvalit 50:0 ili od kojeg ce izgubit ne moze sebe nazvat navijacem..neko je vec reko ..dakle ti si simpatizer kluba ... i ne mozes rec da VI (ko god vi bili) idete samo na europske utakmice kad se europske utakmice igraju mozda nekih 3-4 mjeseca maximalno na nasim prostorima ..a liga se igra 9 mjeseci ...Ti znaci odes na mozda nekih 9 utakmica svog kluba od mogucih 50.ak i vise ... ti nemas pojma kako "tvoj"tim uopste igra !
-
_studio54
#28 Re: NK Dinamo Zagreb
E, pošto sam ja prilično zaposlen čovjek i rijetko sam na forumu, ne mogu svakom ponaosob odgovarat na pitanja i želje.Manijakus wrote:Osoba koja ne ide na svaku utakmicu svoga tima bez obzira bilo to sa timom kojeg ce razvalit 50:0 ili od kojeg ce izgubit ne moze sebe nazvat navijacem..neko je vec reko ..dakle ti si simpatizer kluba ... i ne mozes rec da VI (ko god vi bili) idete samo na europske utakmice kad se europske utakmice igraju mozda nekih 3-4 mjeseca maximalno na nasim prostorima ..a liga se igra 9 mjeseci ...Ti znaci odes na mozda nekih 9 utakmica svog kluba od mogucih 50.ak i vise ... ti nemas pojma kako "tvoj"tim uopste igra !
Ali evo još tebi: Ovo nije intervju sa mnom, ja sam ovdje sasvim nebitan, tema je o Dinamu. Ta nezrela ljigavo-patetična sranja o simpatizerima i navijačima zajebi, nije mi 17 godina.
Inače, sasvim je nevažno idem li na tekme ili ne. Fora je u tome da me ZANIMAJU samo one europske. Sve i da želim, ne bih mogo pogledat više od par tekmi godišnje, jer ne živim u ZG-u, a posao mi ne dozvoljava baš da idem svakih pet dana na put.
-
Corola
#29 Re: NK Dinamo Zagreb
Zato Mamic, sve pare trpa u svoj djep.
A ovakvi internet satro navijaci i prestupno godisnji ''ultrasi''i nemaju problema .Hoce li ih koja cigla ili plocica strefiti sa polusrusenog Maksimira.Problema nemaju jer i ne idu na utakmice.A Evropskih bude vrlo malo.Kratko i jasno vec desetljece kako bi oni rekli,proljeca u Evropi vidjeli nisu.Niti ce ga jos dugo vidjeti,kako stvari stoje.
Ova ce tema otici u onu stvar.Iz vrlo kratkog razloga.Kad ih postavi navijac Dinama koji u stvari to i nije.
Po njegovom razmisljanju,moras imati 17 godina ili manje.Da bi cesce otisao na utakmicu.I jos ne smijes biti zaposlen kao i to da navijaci pravi ne budu samo u gradu odakle taj klub dolazi.Ako je iz Zagreba,ima manje od sedamnaest godina i nema posla.Napunit ce taj stadion svake prestupne zajedno sa onima suprotnog razmislanja,radnog statusa,dobi i boravka.
A ovakvi internet satro navijaci i prestupno godisnji ''ultrasi''i nemaju problema .Hoce li ih koja cigla ili plocica strefiti sa polusrusenog Maksimira.Problema nemaju jer i ne idu na utakmice.A Evropskih bude vrlo malo.Kratko i jasno vec desetljece kako bi oni rekli,proljeca u Evropi vidjeli nisu.Niti ce ga jos dugo vidjeti,kako stvari stoje.
Ova ce tema otici u onu stvar.Iz vrlo kratkog razloga.Kad ih postavi navijac Dinama koji u stvari to i nije.
Po njegovom razmisljanju,moras imati 17 godina ili manje.Da bi cesce otisao na utakmicu.I jos ne smijes biti zaposlen kao i to da navijaci pravi ne budu samo u gradu odakle taj klub dolazi.Ako je iz Zagreba,ima manje od sedamnaest godina i nema posla.Napunit ce taj stadion svake prestupne zajedno sa onima suprotnog razmislanja,radnog statusa,dobi i boravka.
Last edited by Corola on 25/07/2010 02:27, edited 1 time in total.
-
_studio54
#30 Re: NK Dinamo Zagreb
Po čemu si ti veći navijač Dinama od mene? Jebeš takve navijače kao ti koji kukaju ko tetke o nekim ciglama i trpanjima para u džep. Nek trpa, jebote, trpam i ja i uživam u životu. Zalibo mene racku koliko si često na stadionu, tvoja privatna stvar.Corola wrote:Zato Mamic, sve pare trpa u svoj djep.
Corola, prijatelju, nemojmo se prepirati, Dinamo je važniji i od tebe i od mene i od naših nesuglasica!
-
Corola
#31 Re: NK Dinamo Zagreb
Prije bih za Brotnju ili pomorac navijao nego za Dinamo.
Pa njih cestito ni takvi ''navijaci'' ne cjene a kamoli neko drugi.
Necemo se prepirati jer me boli ona stvar za Dinamo.
Ali mi je zao pravih navijaca Dinama,koji je u biti vrlo malo.
-
_studio54
#32 Re: NK Dinamo Zagreb
Tebi je prvo žao pa te onda 'boli ona stvar', ti kukaš, dijeliš pridike, strahuješ od cigli, tebe kradu, ti bi prvo za brotnjo a onda za Pomorac... Pa navijaj za Brotnjo, jebote. Otvori temu, tko ti brani. Samo nemoj više kukat i moralizirat, molim te!Corola wrote:Prije bih za Brotnju ili pomorac navijao nego za Dinamo.
-
Corola
#33 Re: NK Dinamo Zagreb
Boli me ona stvar za Dinamom a zao mi je pravih navijaca.Dva ocito razlicita pojma._studio54 wrote:Tebi je prvo žao pa te onda 'boli ona stvar', ti kukaš, dijeliš pridike, strahuješ od cigli, tebe kradu, ti bi prvo za brotnjo a onda za Pomorac... Pa navijaj za Brotnjo, jebote. Otvori temu, tko ti brani. Samo nemoj više kukat i moralizirat, molim te!Corola wrote:Prije bih za Brotnju ili pomorac navijao nego za Dinamo.
Pogotovo kad se nadju takvi kao ti.
Gdje ti vidis kukanje,ako je tom stalo do kluba kao do lanjskog snijega.
Sad cu ja ''otvoriti'' temu o Brotnji i ljudima koji idu da prate klub samo kad ovi odu u Evropu.
-
_studio54
#34 Re: NK Dinamo Zagreb
Haha, čuj ona stvar...najjači si! Imaš baš fine manireCorola wrote: Boli me ona stvar za Dinamom a zao mi je pravih navijaca.Dva ocito razlicita pojma.
Pogotovo kad se nadju takvi kao ti.
Gdje ti vidis kukanje,ako je tom stalo do kluba kao do lanjskog snijega.
Sad cu ja ''otvoriti'' temu o Brotnji i ljudima koji idu da prate klub samo kad ovi odu u Evropu.
Ajde više, otvori tu temu o Brotnju/Brotnji/kako se već zove... želim ti puno ugodnih postova
-
samo malo
#35 Re: NK Dinamo Zagreb
Jedino sto je gore od susjednih mitomana, su ove komsije (ne racunajuci nas same)
Moze li ovdje jedna tema proci bez mjerenja kurca, ko da ste djeca (mnogi i jesu, na zalost danas svakom tata kupi kompjuter)
Moze li ovdje jedna tema proci bez mjerenja kurca, ko da ste djeca (mnogi i jesu, na zalost danas svakom tata kupi kompjuter)
- Baltazar_khan
#36 Re: NK Dinamo Zagreb
Kad god neko spomene Dinamo Zagreb, ja nju zamislim

-
_studio54
#37 Re: NK Dinamo Zagreb
Evo, kad sam već tu, da šibnem i dva videa koji će nas podsjetiti na jedan lijepi dan 2000. Vrijeme baš leti...
- limeni
#38 Re: NK Dinamo Zagreb
i sta ima dinamo od toga sto je lopov mamic prodao igrace (modric,corluka,eduardo,vukojevic,mandzukic...) za vise od 50 miliona eura, kada dinamo ne ulaze te pare u nove igrace a te pare zavrsavaju sve u mamicevom dzepu?
kada je dinamo docekao zadnji put evropsko proljece, kada je bio zadnji put u ligi prvaka?
evo ja ti kazem provjereno da sarajevski metro (sa ist. sarajevom) ima otprilike 650000-700000 stanovnika.
kada je dinamo docekao zadnji put evropsko proljece, kada je bio zadnji put u ligi prvaka?
evo ja ti kazem provjereno da sarajevski metro (sa ist. sarajevom) ima otprilike 650000-700000 stanovnika.
-
samo malo
#39 Re: NK Dinamo Zagreb
A imamo i najveci gradski park na svijetu, i Njujork nam zavidilimeni wrote: evo ja ti kazem provjereno da sarajevski metro (sa ist. sarajevom) ima otprilike 650000-700000 stanovnika.

- Murat Sabanovic
#40 Re: NK Dinamo Zagreb
meni je dinamo najsmijesniji bio kad ga preko noci prekrstise u HASK GRADJANSKI.
danas je najorganizovaniji fudbalski klub na prostoru ex-yu.ocekujem ga za 2-3 godine u LIGI SAMPIONA..
nastavi odrzavati temu, pusti ove ljubomorne duse...ne mogu,a oni bi da njihov klub lici na DINAMO...
danas je najorganizovaniji fudbalski klub na prostoru ex-yu.ocekujem ga za 2-3 godine u LIGI SAMPIONA..
nastavi odrzavati temu, pusti ove ljubomorne duse...ne mogu,a oni bi da njihov klub lici na DINAMO...
-
_studio54
#41 Re: NK Dinamo Zagreb
limeni wrote:i sta ima dinamo od toga sto je lopov mamic prodao igrace (modric,corluka,eduardo,vukojevic,mandzukic...) za vise od 50 miliona eura, kada dinamo ne ulaze te pare u nove igrace a te pare zavrsavaju sve u mamicevom dzepu?
Ne ulaže kurac pare. Pusti te bapske priče. Ne volim Mamića, al trenutno nema boljeg od njega. Kad Dinamo napravi dobar rezultat svi će stajat u redu da mu ga glabaju, prvi će bit ovi hrvatski mediji što ga najviše pljuju.
Vezano za sarajevski metro - jesi ti lud ba? Kakvih crnih 600-700 milja, pa u mom haustoru na Grbavici od preko 35 stanova njih 15 zjapi prazno. Pitanje je ima li i 400000 s okolicom. A i ne znam koji će mu kurac više od 400 kad je i to iznad svih kapaciteta ove kotline, ali to je dobra građa za temu "Koliko SA ima stanovnika", jer nije izvršen popis. Predlažem ti da otvoriš tu temu, a da na ovoj nastavimo o Dinamu
- limeni
#42 Re: NK Dinamo Zagreb
@studio 54
navedi mi gdje ulaze,koga je doveo osim propaliteta koji kostaju plafon 1mio?
zar ti mislis da cirkuzanti poput sammira,carlosa,chagoa...mogu igrati u nekom ozbiljnom klubu?
ulaze li u stadion koji se raspada i za kojeg je ovakvo kosevo wembley?
kada ode mamic nece biti ni jedne kune u klubu!
mozda zjapi prazan tvoj haustor, ali zato je nakon rata izgradjeno vise od 20000-30000 (neke i bespravno) novih kuca u kantonu sarajevo, novih zgrada je izgradjeno, ist. sarajevo ima danas vise stanovnika nego prije rata..ali to nije tema...
zar ti mislis da cirkuzanti poput sammira,carlosa,chagoa...mogu igrati u nekom ozbiljnom klubu?
mozda zjapi prazan tvoj haustor, ali zato je nakon rata izgradjeno vise od 20000-30000 (neke i bespravno) novih kuca u kantonu sarajevo, novih zgrada je izgradjeno, ist. sarajevo ima danas vise stanovnika nego prije rata..ali to nije tema...
-
_studio54
#43 Re: NK Dinamo Zagreb
Burazeru, hvala ti na objektivnom komentaru, nadam se da nije bio ironičanMurat Sabanovic wrote:meni je dinamo najsmijesniji bio kad ga preko noci prekrstise u HASK GRADJANSKI.
Obično se Dinamo veže uz hrvatski nacionalizam; ne bih htio da me neko tako doživi (između ostalog sam i lojalan građanin Bosne i Hercegovine koju sigurno više volim od separatista iz Zvornika ili Širokog). Ja volim taj klub (iz nekih starih, starih razloga
-
emirchata
#44 Re: NK Dinamo Zagreb
ti studioXY se ponasas kao da je dinamo tvoj klub,a ti jos nisi ni navijac nego simpatizer..smiri se,udahni..polako..
a sto se tice ex-yu ide Partizan,pa Zvezda,pa tek onda Dinamo i to mozda..
a sto se tice ex-yu ide Partizan,pa Zvezda,pa tek onda Dinamo i to mozda..
- Baltazar_khan
#45 Re: NK Dinamo Zagreb
Nisi ni ti ništa bolji na temi o man.utdemirchata wrote:ti studioXY se ponasas kao da je dinamo tvoj klub,a ti jos nisi ni navijac nego simpatizer..smiri se,udahni..polako..![]()
-
_studio54
#46 Re: NK Dinamo Zagreb
Dobit ćemo mi zajeban stadion, u to nema sumnje! Na kraju krajeva, nek se raspada - ima tu neke poetike, čistog nogometa, srušenih tribina, povijesti, nečeg posebnog... Nije valjda da očekuješ da odustanem od pisanja na temi zato što je stadion u ruševnom stanju?limeni wrote:@studio 54
E pa vidiš, meni je Chago jedan od boljih igrača Dinama i siguran sam da će eksplodirat pod Zekinim vodstvom. Carlos jeste promašaj, ali Eduardo, Ćorluka, Modrić, Vukojević, Mandžukić, Etto i hrpa drugih igrača koja je prodefilirala Maksimirom nisu, a to ipak govori da se radi dobra selekcija igrača.
Podsjeća me ovo pomalo na priče o Interu; godinama se pljuvalo i ismijavalo taj klub. Ljudi su ulagali (naravno na puno većoj razini) ali jednostavno nije išlo. I, kao što vidiš, odjednom je eksplodiralo. Ne postoje 'prokleti' klubovi, sreća ti nekad okrene leđa, ali sve dođe na svoje. Baš kao i u životu.
Ipak, više od svega mi ide na kurac kad mi neko šatro dobronamjerno sere o Dinamu, a zapravo boga moli da se stadion sruši i da Chago igra što gore
- Baltazar_khan
#47 Re: NK Dinamo Zagreb
jest, samo što na kraju ostade gorak okus poslije titule u obliku velike crvene petardeemirchata wrote: pozdrav od NAVIJACA zelje ,navijaca koji je u prosloj sezoni okusio titulu![]()
Vratimo se mi temi. Dinamo Zagreb je jedan organizovan klub koji prodaje svoje igrače direktno u lige petice. Naši klubovi mogu samo da sanjaju o tome nažalost
- burek_in_space
#48 Re: NK Dinamo Zagreb
_studio54, opomena zbog rjechnika
Ostali, manje off topica
Ostali, manje off topica
- Murat Sabanovic
#49 Re: NK Dinamo Zagreb
@studio54
pusti zvornicanina...on je navijac drine,novog premijerligasa, a kad drina igra sa partizaom,on navija za partizan.
to sve govori o njegovov vjernosti prema svom klubu.
dinamo ,trenutno, jeste najbolji i najorganizovaniji klub ,isto kao sto je partizan najbolji u kosarci.na drugom mjestu je partizan,pa zvezda.dok bih na cetvrto stavio hajduk i vojvodinu. u bosni je trenutno najbolji siroki,pa nek sarajevski navijaci sviraju kurcu koliko hoce.
pusti zvornicanina...on je navijac drine,novog premijerligasa, a kad drina igra sa partizaom,on navija za partizan.
to sve govori o njegovov vjernosti prema svom klubu.
dinamo ,trenutno, jeste najbolji i najorganizovaniji klub ,isto kao sto je partizan najbolji u kosarci.na drugom mjestu je partizan,pa zvezda.dok bih na cetvrto stavio hajduk i vojvodinu. u bosni je trenutno najbolji siroki,pa nek sarajevski navijaci sviraju kurcu koliko hoce.
-
El_comadante
#50 Re: NK Dinamo Zagreb
Dinamo prodaje igrače za velike pare i to je dobra stvar i dobra stvar je i to što imaju skaute po svijetu pa traže mlade igrače. a negativni ima više: npr. kad več obrču te pare red je da poprave stadion, pa s obuirom na buđet ipak je sramotno da se neigra LP češče bar jednom u 3 godine, pa onda nemože Dinamo da prezimi u Evropi dugo dugo vremena što je također nesujeh kad več pričamo o Dinamu jel treba i to reći. a to za Partizan i on sa mnjim buđet postiže slične rezultate odnosno nije Dinamo mnogo bolji ali jeste bolji plus Partizan je igrao LP zadnji u smilu više Dinamo apstinira od LP od Partizana a po UEFA-inim kritetijama Partizan je bolji po koeficijentu.