LEXUS VS. BMW

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
erlman

#26 Re: LEXUS VS. BMW

Post by erlman »

Najpouzdaniji (po sposobnosti i najbolji za održavanje):

1. Daihatsu 86.8
2. Honda 85.3
3. Toyota 84.6
4. Mazda 83.7
5. Lexus 83.0
6. Suzuki 82.0
7. Subaru 81.7
8. Hyundai 81.6
9. Mitsubishi 81.2
10. Kia 81.0
11. Mercedes-Benz 80.0
12. Škoda 79.0
13. BMW 78.9
14. Mini 78.6
15. Chevrolet 78.5
16. Ford 78.4
17. Nissan 78.3
18. Porsche 77.8
19. Citroen 77.2
20. Volkswagen 77.2
21. Vauxhall 76.8
22. Volvo 76.8
23. Audi 76.6
24. Jaguar 76.0
25. Smart 75.9
26. Seat 75.7
27. Fiat 75.5
28. Peugeot 75.1
29. Saab 73.8
30. Renault 71.4
31. Jeep 70.5
32. Alfa Romeo 69.1
33. Chrysler 67.7
34. Land Rover 67.5

skinuto sa sa-x.
ado-šampion

#27 Re: LEXUS VS. BMW

Post by ado-šampion »

erlman wrote:Najpouzdaniji (po sposobnosti i najbolji za održavanje):

1. Daihatsu 86.8
2. Honda 85.3
3. Toyota 84.6
4. Mazda 83.7
5. Lexus 83.0
6. Suzuki 82.0
7. Subaru 81.7
8. Hyundai 81.6
9. Mitsubishi 81.2
10. Kia 81.0
11. Mercedes-Benz 80.0
12. Škoda 79.0
13. BMW 78.9
14. Mini 78.6
15. Chevrolet 78.5
16. Ford 78.4
17. Nissan 78.3
18. Porsche 77.8
19. Citroen 77.2
20. Volkswagen 77.2
21. Vauxhall 76.8
22. Volvo 76.8
23. Audi 76.6
24. Jaguar 76.0
25. Smart 75.9
26. Seat 75.7
27. Fiat 75.5
28. Peugeot 75.1
29. Saab 73.8
30. Renault 71.4
31. Jeep 70.5
32. Alfa Romeo 69.1
33. Chrysler 67.7
34. Land Rover 67.5

skinuto sa sa-x.
Jel gorim ili gorim :-)
chelo

#28 Re: LEXUS VS. BMW

Post by chelo »

ado-šampion wrote: Jel gorim ili gorim :-)
Mnogo su ruzni ti dai-hacu. Ja tebe pitam, jesil ga ti kupio sebi?
edoze

#29 Re: LEXUS VS. BMW

Post by edoze »

a svi prethodni postovi se temelje iskljucivo na iskustvima prethodnih vlasnika :dance: :mrgreen:
ne kuzim ove teme,svako od nas moze sanjat o nekom autu iskljucivo na osnovu izgleda i deklarisane motorizacije
kad sjednes u neko auto,onda mozes pricat o komforu,voznim osobinama i ostalim utiscima o konkretnom autu...ii opet,bmw i lexus su opsirni pojmovi,jer nisu navedeni modeli...
i da,neko napisa da bmw voze samo kockaste glave...upravo,ja nisam vidio da izlazi normalan lik iz bmwa 5, 6, X5 ili x6,sve u potkosuljama,nabildaTo,lanci i katanci oko vrata,trenerka i cipele...
ostali modeli ne spadaju u njihov domen izgleda,pa ih voza malo drukcija populacija
chelo

#30 Re: LEXUS VS. BMW

Post by chelo »

edoze wrote:ja nisam vidio da izlazi normalan lik iz bmwa 5, 6, X5 ili x6,sve u potkosuljama,nabildaTo,lanci i katanci oko vrata,trenerka i cipele...
Meni je bmw onako prištinska fora neka, ja kad ga vidim sladoljed mi naumpadne.
Audi je gay furka, iskompleksirani metrosi mahom ga voze :-)
Mecki dobrih nema, sem par ML-ova iz Ljubuskog i Sirokog, i fosilnih taksija. :thumbup:
Voli nas covjek sto vise sjaja za sto manje para u klasi, pa sve svi srozaju na audi :mrgreen:

ssam gadan

edit: lexus do groba. znao je pukanic sta valja.
peace
citroen

#31 Re: LEXUS VS. BMW

Post by citroen »

Ma ja bih Alfu prije ovih svih nabrojanih :D :D
emko1234

#32 Re: LEXUS VS. BMW

Post by emko1234 »

hahahahahaah..audi vozi gay populacija?iskompleksirani metrosi? :-) :-) :-) ..ja bi prije rekao da ga vozi onaj ko ima para za njega isto ko i za bmw,lex il mercedes ..smijesno mi je razmisljanje da je bmw neko gengsta auto..to je mozda kod nas jer ga vecinom voze takvi likovi..al kad otputujes iz nase vukojebine tesko da ces vidjet lika u trenerci da vozi x6..mozda nedjeljom kad direktor banke ide na pijacu..
tema:lexus nije ni do muda bmw-u nit ce ikad bit..jako dobar auto kad pogledas ostale,amerikance pogotovo al tu se sve zavrsava..
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#33 Re: LEXUS VS. BMW

Post by corolla02 »

*emko ma ti si gay :lol:
jefferson

#34 Re: LEXUS VS. BMW

Post by jefferson »

emko1234 wrote:hahahahahaah..audi vozi gay populacija?iskompleksirani metrosi? :-) :-) :-) ..ja bi prije rekao da ga vozi onaj ko ima para za njega isto ko i za bmw,lex il mercedes ..smijesno mi je razmisljanje da je bmw neko gengsta auto..to je mozda kod nas jer ga vecinom voze takvi likovi..al kad otputujes iz nase vukojebine tesko da ces vidjet lika u trenerci da vozi x6..mozda nedjeljom kad direktor banke ide na pijacu..
tema:lexus nije ni do muda bmw-u nit ce ikad bit..jako dobar auto kad pogledas ostale,amerikance pogotovo al tu se sve zavrsava..
Pa ta auta definitivno nisu pravljena sa Balkanom u mislima!
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!

#35 Re: LEXUS VS. BMW

Post by corolla02 »

BMW Balkan Motor Wagen :mrgreen:
jefferson

#36 Re: LEXUS VS. BMW

Post by jefferson »

corolla02 wrote:BMW Balkan Motor Wagen :mrgreen:
Pa ima i tog.
Opet, ipak nije kopija drugog auta kao neki!
Vernes_AMG

#37 Re: LEXUS VS. BMW

Post by Vernes_AMG »

ne ne , Budalo Mercedesa Wozi :mrgreen:

i da , morace Lexus jos pure da se najede da dodje na nivo na kojem je sad Njemacko sveto trojstvo :thumbup:
corolla02

#38 Re: LEXUS VS. BMW

Post by corolla02 »

Vernes_AMG wrote:
ne ne , Budalo Mercedesa Wozi
OK, now I understand, samo Budale Mercedese Woze :oops: :mrgreen:
chelo

#39 Re: LEXUS VS. BMW

Post by chelo »

emko1234 wrote:hahahahahaah..audi vozi gay populacija?iskompleksirani metrosi? :-) :-) :-) ..ja bi prije rekao da ga vozi onaj ko ima para za njega isto ko i za bmw,lex il mercedes ..smijesno mi je razmisljanje da je bmw neko gengsta auto..to je mozda kod nas jer ga vecinom voze takvi likovi..al kad otputujes iz nase vukojebine tesko da ces vidjet lika u trenerci da vozi x6..mozda nedjeljom kad direktor banke ide na pijacu..
Ma vidi nesto, ja nisam vidio da iz Audija izlazi neko u opustenoj lacoste varijanti i kaki bermudama recimo, a da je ljudina uz to. Uvijek neki fashion gurui, friski ispod haube kod Elvira, zure na cijedjenu narandzu u Loru.
Njemacka je drugo. Gore ces to sve vidjeti. Nase koke ni u granap bez viklera itd i jos se zabavljaju s ovima sto vozaju audije. E pa u nasoj konstalaciji prilika, vidi se da je to tek jedna neuhodana imitacija stilova zivota. Jos gore, rijetko je ko skolovan ko ga voza :lol: Cast starijim vozacima audija. NEgdje sam jednom procitao: Izlazak do Taleta na pljesku uz pricu kolko moze povuc drugom :D Mslm, jasno mi je kad divim te face na semaforima. :lol: Satro 28 godina i 28 milja auta, pa sta to moze da znaci onda...Idi si zivot sredi za 28 milja, a ne lomi se da dokazes kako si ga jos usput kupio...itd
peace (p.s.nista tebi direktno)
ronhill

#40 Re: LEXUS VS. BMW

Post by ronhill »

opet rasprava ko ima vecu chunu i ciji je tata jaci
chelo

#41 Re: LEXUS VS. BMW

Post by chelo »

ronhill wrote:opet rasprava ko ima vecu chunu i ciji je tata jaci
Popilo se malo :D
jefferson

#42 Re: LEXUS VS. BMW

Post by jefferson »

chelo wrote:
Ma vidi nesto, ja nisam vidio da iz Audija izlazi neko u opustenoj lacoste varijanti i kaki bermudama recimo, a da je ljudina uz to. Uvijek neki fashion gurui, friski ispod haube kod Elvira, zure na cijedjenu narandzu u Loru.
Njemacka je drugo. Gore ces to sve vidjeti. Nase koke ni u granap bez viklera itd i jos se zabavljaju s ovima sto vozaju audije. E pa u nasoj konstalaciji prilika, vidi se da je to tek jedna neuhodana imitacija stilova zivota. Jos gore, rijetko je ko skolovan ko ga voza :lol: Cast starijim vozacima audija. NEgdje sam jednom procitao: Izlazak do Taleta na pljesku uz pricu kolko moze povuc drugom :D Mslm, jasno mi je kad divim te face na semaforima. :lol: Satro 28 godina i 28 milja auta, pa sta to moze da znaci onda...Idi si zivot sredi za 28 milja, a ne lomi se da dokazes kako si ga jos usput kupio...itd
Nista, to je samo odraz staja u kojem zivimo!
Kada sam zadnji put bio u BiH prije nekoliko mjeseci vidio sam par Lexusa IS sa istim takvim facama.
Nije to do toga kakva su auta, nego kakve vrijednosti vladaju u nasem drustvu, tj. kako funkcionise pravna drzava.
Takva auta bi trebao npr. vozati moj prijatelj koji je inzinjer automatike i radi za BH firmu koja ga salje po njemackoj, austriji itd. da radi automatizaciju velikih postrojenja, ali na zalost on voza auto od nekih 22-23 hilja, a vlasnik firme Skodu, a hrani 150 ljudi.
Umjesto da oni vozaju lexuse, Audije itd, oni koji su iskoristili mizeriju ovog naroda se sad kurce i prosipaju ovima koji sute pamet. i upravu su, jer smo mi tos ve dozvolili!
erlman

#43 Re: LEXUS VS. BMW

Post by erlman »

jefferson wrote:
chelo wrote:
Nista, to je samo odraz staja u kojem zivimo!
Kada sam zadnji put bio u BiH prije nekoliko mjeseci vidio sam par Lexusa IS sa istim takvim facama.
Nije to do toga kakva su auta, nego kakve vrijednosti vladaju u nasem drustvu, tj. kako funkcionise pravna drzava.
Takva auta bi trebao npr. vozati moj prijatelj koji je inzinjer automatike i radi za BH firmu koja ga salje po njemackoj, austriji itd. da radi automatizaciju velikih postrojenja, ali na zalost on voza auto od nekih 22-23 hilja, a vlasnik firme Skodu, a hrani 150 ljudi.
Umjesto da oni vozaju lexuse, Audije itd, oni koji su iskoristili mizeriju ovog naroda se sad kurce i prosipaju ovima koji sute pamet. i upravu su, jer smo mi tos ve dozvolili!

oh oh lako je vama, dodjete na odmor vamo, pojedete koji cevap i onda pricate kako BiH nemoze bez dijaspore, a kad vidite neko malo bolje auto u BiH onda se pitate "odkud kod vas ovakva auta??", "vidi kod njih isto sol posipaju po ulici kad snijeg padne?" WTF.
madner

#44 Re: LEXUS VS. BMW

Post by madner »

U Njemackoj Svabe uzimaju Audije jer se na (male) BMW loze Turci. Pa ono da ne budi papci oni skontali da uzmu Audija.

Inace je tema stvarno smjesna. Toyota Corolla v2 vs prava auta :D
erlman

#45 Re: LEXUS VS. BMW

Post by erlman »

amerikance?????
H4v4t4R

#46 Re: LEXUS VS. BMW

Post by H4v4t4R »

Novi lexus ct 200h
Image

i bmw serije 1
Image

nikad neću shavatiti ljude koji slijepo hvale bmw, a godinama imaju isti dizajn, iste probleme itd...
Vernes_AMG

#47 Re: LEXUS VS. BMW

Post by Vernes_AMG »

cuj Lexus :lol:
Bullet Tooth Tony

#48 Re: LEXUS VS. BMW

Post by Bullet Tooth Tony »

nikad neću shavatiti ljude koji slijepo hvale bmw, a godinama imaju isti dizajn, iste probleme itd...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Image
Image

ma ne mozes ih razlikovat , ko jaje jajetu :lol:
dottore

#49 Re: LEXUS VS. BMW

Post by dottore »

koga briga kako auto izgleda...

Image

:mrgreen:
madtv