Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
- miskin
#26 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
ma njima je sigruno bilo drago cim bi to dijete uslo u uzi izbor, ipak je to tada bila cast da uđes u janjicare, sigurno su bili ponosni na svoju djecu
- hrastov žižak
#27 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Miskin ko Ebu Hurejre
ja imam mačku s pet mačića
ne bi je dao Erdoganu ni za punu kuću Ulkerovih proizvoda
- fatamorgana
#28 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Ma šta drago, skakali su od sreće, nije ih se moglo zaustavit' nikako ....miskin wrote:ma njima je sigruno bilo drago cim bi to dijete uslo u uzi izbor, ipak je to tada bila cast da uđes u janjicare, sigurno su bili ponosni na svoju djecu
- hrastov žižak
#29 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
slatka se pravilafatamorgana wrote:Ma šta drago, skakali su od sreće, nije ih se moglo zaustavit' nikako ....miskin wrote:ma njima je sigruno bilo drago cim bi to dijete uslo u uzi izbor, ipak je to tada bila cast da uđes u janjicare, sigurno su bili ponosni na svoju djecu
- miskin
#30 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
sad si me pozitivno iznenadio vidim znas nesto i o ashabima dok spominjes njega i macke,Miskin ko Ebu Hurejre
pa daj tu macku ovamo pa da imas jos 5 macica da ti povecamo natalitet, dzaba je ne placa se nista
macak je cist, uredan crnobeli, kupao sam ga sad ljeti skoro svaki dan doduse samo ga ubacim u kantu s vodom i on pobjegne ali i to se racuna
Last edited by miskin on 29/09/2012 00:30, edited 1 time in total.
- nasa
#31 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
A tema su vehabije?
Ja mislim da njih boli briga sta mi mislimo o njima !
Ali hajde pisacemo nesto,samo krenite u nekom pravcu.....jer u suprotnom, kako je @NIN (ne)raspolozen ,kljucace i ovu!
Ali hajde pisacemo nesto,samo krenite u nekom pravcu.....jer u suprotnom, kako je @NIN (ne)raspolozen ,kljucace i ovu!
- miskin
#32 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
pa gdje si ti @nasa sad ja htio pitati ove pa nema te kam te ovamo
hajde vi krenite pisati o njima da vidim sta znate o tome, motrim vas, ajde ne moram uvijek ja krenut pa svi na mene galame
hajde vi krenite pisati o njima da vidim sta znate o tome, motrim vas, ajde ne moram uvijek ja krenut pa svi na mene galame
Last edited by miskin on 29/09/2012 00:33, edited 1 time in total.
- fatamorgana
#33 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Ne slažem se, mislim da je i njima u duši drago kad im neko na ulici namigne sa simpatijom,nasa wrote:A tema su vehabije?
- miskin
#34 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
mora da si ti namigivaoNe slažem se, mislim da je i njima u duši drago kad im neko na ulici namigne sa simpatijom,
- hrastov žižak
#35 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
ma kontam je sterilizart, ne može čoik izdržat nalete tolike bande dosadnih mačića. a mogu i pojest ko komšija Hamo.miskin wrote:sad si me pozitivno iznenadio vidim znas nesto i o ashabima dok spominjes njega i macke,Miskin ko Ebu Hurejre
pa daj tu macku ovamo pa da imas jos 5 macica da ti povecamo natalitet, dzaba je ne placa se nista
macak je cist, uredan crnobeli, kupao sam ga sad ljeti skoro svaki dan doduse samo ga ubacim u kantu s vodom i on pobjegne ali i to se racuna
- nasa
#36 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
miskin wrote:ma njima je sigruno bilo drago cim bi to dijete uslo u uzi izbor, ipak je to tada bila cast da uđes u janjicare, sigurno su bili ponosni na svoju djecu
- miskin
#37 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
tako je to jedni zale za turskom, kod mene ovaj jedan govori zao mu sto je njemacka otisla odavdje '45 kaze sad bi zivjeli ko svabe
- fatamorgana
#38 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
I koji entitet kao bonus,nasa wrote:miskin wrote:ma njima je sigruno bilo drago cim bi to dijete uslo u uzi izbor, ipak je to tada bila cast da uđes u janjicare, sigurno su bili ponosni na svoju djecuTrebali su nas sve odvesti!Napravili bi mi od Turske 5 drzava!
- fatamorgana
#39 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
E nemere od Bosne Berlin,miskin wrote:tako je to jedni zale za turskom, kod mene ovaj jedan govori zao mu sto je njemacka otisla odavdje '45 kaze sad bi zivjeli ko svabe
- miskin
#40 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
ma ne mora berlin moze bar ko minhen
- fatamorgana
#41 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Jel' sa il' bez Oktober festa,miskin wrote:ma ne mora berlin moze bar ko minhen
- nasa
#42 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Branim ovog tvog Erdogana na temi Turska,koji mi i nije nesto n poznatmiskin wrote:pa gdje si ti @nasa sad ja htio pitati ove pa nema te kam te ovamo
A vehabije,pa ja mislim da je problem sto oni bas i nece da nam se priblize u vjeri,odnosno da se nekako prevazidju razlike!
Imala ja komsiju ,otisao momak u vehabije i prestao da me pozdravlja
Last edited by nasa on 29/09/2012 00:40, edited 1 time in total.
- miskin
#43 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
estagfirullah, sta ti pada na pametJel' sa il' bez Oktober festa,
- Kroksica
#44 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Vehabije imaju dugu bradu, kratke pantale i govore subhanAllah.
- miskin
#45 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
ti sve kazes neces tamo na politiku, a sve si tamoBranim ovog tvog Erdogana na temi Turska,koji mi i nije nesto ni poznatali nerviraju me oni politicari sto mrze sve muslime!
A vehabije,pa ja mislim da je problem sto oni bas i nece da nam se priblize u vjeri,odnosno da se nekako prevazidju razlike!
Imala ja komsiju ,otisao momak u vehabije i prestao da me pozdravlja
a zasto nece da te pozdravlja jesil ga pitala ne hodas mislis gola po ulici nisi valjda toliko liberalna
- miskin
#46 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
sram ih bilo pa gdje ce ovorit subhanallah, kako ih nije Boga strahVehabije imaju dugu bradu, kratke pantale i govore subhanAllah.
- fatamorgana
#47 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
Pa Minhen je bez Oktober festa k'o Sarajv'o bez Slatkog ćošeta, bez Svrzine kućemiskin wrote:estagfirullah, sta ti pada na pametJel' sa il' bez Oktober festa,
- miskin
#48 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
oa dobro mozel onda hamburgPa Minhen je bez Oktober festa k'o Sarajv'o bez Slatkog ćošeta, bez Svrzine kuće
- Kroksica
#49 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
I ne pozdravljaju Nasu.miskin wrote:sram ih bilo pa gdje ce ovorit subhanallah, kako ih nije Boga strahVehabije imaju dugu bradu, kratke pantale i govore subhanAllah.
- fatamorgana
#50 Re: Oni ipak dolaze po nasu djecu, ima li iko tekst?
More, St. Pauli,miskin wrote:oa dobro mozel onda hamburgPa Minhen je bez Oktober festa k'o Sarajv'o bez Slatkog ćošeta, bez Svrzine kuće