Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Irelevantan wrote:Da si ti meni živ i zdrav ti imaš normalan - prosječan penis...i rijetko se koji tvoj komšija penje iznad 16 ...
Ono što cure možda znaju a možda ne da je bitnija debljina ili ti ga opseg...
A opet sve to nije bitno ... najbitnija je jedna sasvim druga stvar... najbitnije je koliko te ona želi ...ako se ona loži na tebe i ako te želi...prijatelju..uspjeh je zagarantovan...
Pozzz i savjet ..ne zamaraj se dužinama..nego idi i g.uzi
Mnoge moje prijateljice su spavale s momcima koji nose alatke od 25+ cm
draga moja znam dvojicu sa 25+...imam jednog u firmi gdje radim kažu da ga nema nadaleko , a drugi lik popijem kafu tu i tamo.... jeste da obojica imaju 25+
ali
ne bi volila da te neko vidi da s nekim od njih dvojice piješ kafu...mislim likovi su odron...na sve liči samo na čovjeka ne liči...
ali ako si zainteresovana rado bih te preporučio momcima
Irelevantan wrote:A opet sve to nije bitno ... najbitnija je jedna sasvim druga stvar... najbitnije je koliko te ona želi ...ako se ona loži na tebe i ako te želi...prijatelju..uspjeh je zagarantovan...
licno meni je vaznije da je debeo to se vise osjeti i daje bolji uzitak nego duzina,sad nek se ovi sa duzim zapitaju?
zato decko ako ti je mali a k tome jos i tanak onda ne valja nikako
ma haj sta se sekiras naice neka kojoj ces pasati nisu ni 'gospodje' sve iste dubine
mimiikimi wrote:licno meni je vaznije da je debeo to se vise osjeti i daje bolji uzitak nego duzina,sad nek se ovi sa duzim zapitaju?
zato decko ako ti je mali a k tome jos i tanak onda ne valja nikako
ma haj sta se sekiras naice neka kojoj ces pasati nisu ni 'gospodje' sve iste dubine
Metar drva će se roknut
Em tanak ,em mal, em smežuran...
P.Starck wrote:Uf ima i dobrih, malo me i stomak zabolio
Admini su brzi pravo i za to fala, nego i kod mene je 13 a nekad i 13,5.
Samo da dajem podršku kolegi.
Mubarek olsun 1 post Kako ti nabasa na ovu temu bas me zanima
Mubarek olsun 1 post Kako ti nabasa na ovu temu bas me zanima