Razumjeti djevojke???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cat lover

#26 Re: Razumjeti djevojke???

Post by cat lover »

jarane, mene poslušaj, ideš lagano na sve ili ništa,
razmišljanja ostavi njoj,
drži se klasične Bracine taktike: svi u napad :D
peace

#27 Re: Razumjeti djevojke???

Post by peace »

guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...

Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...

Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
Sviđa mi se ali nebi volio da ispadam i drugi put budala... :)

Volio bi par savjeta bez glupih komentara... :thumbup:
Lijep poz
ovo ti je teza bomba,vjeruj ona nema s kome na kafu da ode,pa zove tebe...ne bi se ona pravdala "imam zovu me svi,ali ja hocu s tobom",kome ona laze...
s tom vjeruj mi otvoreno samo treba reci joj sve kao i ovdje...da ti se svidja,da ne mozes sa njom biti jedino ako ne zeli nesto vise i da te ne zove ako ne zeli imati nesto vise...
pa stvarno,kofa fina a samo ti nanosi probleme vece sto i ona vidi...
ma od'ebi ti to...
MajcinaDusica

#28 Re: Razumjeti djevojke???

Post by MajcinaDusica »

Odgovor na tvoju dilemu se nalazi u tvom postu. Ti si je oduvijek pazio, a onda si joj rekao i da ti se sviđa. Djevojke (ili svi) vole biti okruženi onima koji ih paze i onima kojima se sviđaju, i zato te svako malo zvrcka. Da ugodi sebi. Pritom joj se ne sviđaš u seksualnom smislu ili misli da "može bolje". Ako tebi takav status odgovara, onda ne talasaj. Ako bi ti sve ili ništa, onda je opet pitaj, pa kom opanci kom obojci.

A ako ikako možeš, najbolje bi ti bilo da nađeš drugu (ljepšu). Ako ova bude ljubomorna, pa se malo drugačije zagrije za tebe, taman fino. Ako ne, uvijek imaš tu drugu (ljepšu).

PS: Dobrodošla ja s prvim postom. Obećavam da ću uvijek pisati samo konstruktivne savjete poput ovog iznad.

PPS: Ako Respo hoće na kafu, nek mi se javi na pp ;)
sofist

#29 Re: Razumjeti djevojke???

Post by sofist »

guitar_hero wrote:Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
Najgore su te što hoće da se j.bu a da im ne udje. Mani se ćorava posla.
JThomas

#30 Re: Razumjeti djevojke???

Post by JThomas »

dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.
ljubav_aha

#31 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

Static-X wrote:A da pokusas jos jednom pa sta bude :D
:thumbup: ne mogu vjerovati ,isto razmisljamo :D

djevojka je vjerovatno promjenila misljenje,to sam i ja par puta uradila :-D

samo napred :-D
ljubav_aha

#32 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

JThomas wrote:dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.

nije tacno,ne uvijek,cesto puta se prvi put desi u pogresno vrijeme,zar se tebi ili nekome drugom nije nikad desilo da upoznate nekoga u odredjenom momentu bez narocitih utisaka,ali se vremenom desi klik
Static-X

#33 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Static-X »

JThomas wrote:dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.

jarane nekad i ovi s klupe mogu biti zafrkani, ulete pa zabiju par golova - rijese utakmicu ba
JThomas

#34 Re: Razumjeti djevojke???

Post by JThomas »

jes' u fudbalu.

viđaju se redovno, on ima želje - da i ona ima želje da šta bude - bilo bi. al' nije.
ljubav_aha

#35 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

Static-X wrote:

jarane nekad i ovi s klupe mogu biti zafrkani, ulete pa zabiju par golova - rijese utakmicu ba
:thumbup:
ljubav_aha

#36 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

JThomas wrote:jes' u fudbalu.

viđaju se redovno, on ima želje - da i ona ima želje da šta bude - bilo bi. al' nije.
nije samo u fudbalu,kome ti muljas ;-)

mozda ona ima poptuno drugi razlog,otkdu znas kako dobro forumas poznaje doticnu
JThomas

#37 Re: Razumjeti djevojke???

Post by JThomas »

daj ba ne budite djeca.

ako dvoje ljudi redovno piju kafu, znamo da on želi "to" i već joj je priznao da mu se sviđa -a "to" se nikako ne dešava...nije teško, jednačina s jednom nepoznatom - ona ne želi.
Ghost_Rider_XXX

#38 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Ghost_Rider_XXX »

Il sam ja u zadnje vrijeme više namćor nego obićno il' su nove teme ovdje jadnije od trashy cosmo rubrike pod naslovom Iskočila mi bubuljica tamo dole, a večeras imam sastanak hoće li me dečko ostaviti, ili slavna Da li je moguće ostati u drugom stanju sa nogom od stola???? :shock:

Općepoznati i nadasve nam dragi engleski jezik i uvaj naš "siromašni" jezik uveo je termin FRIEND ZONE, s toga ako nisi kadra da ideš s njom da biraš donji veš i haljinu za novog zagondžiju i slušaš kako je on divan krasan, pametan, zgodan, pažljiv i kako se strašno sviđa njenoj mami, de Boga ti nađi neku normalnu koja će te voljeti, a ne držati ko one male kerove na ofingeru i uparivati sa najnovijim sandalama koje joj dečko taze kupio.
Officer Crabtree

#39 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Officer Crabtree »

I sada kako se ponašati u takvim situacijama???
Uvijek zaboravite napisat godine, majka mu stara...
citroen

#40 Re: Razumjeti djevojke???

Post by citroen »

(ne)forumas wrote:slijedecu nobelovu nagradu ce dobiti onaj ko bude razumio zensko... a dotle pravac u kladionicu i nadaj se dobitku :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Static-X

#41 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Static-X »

JThomas wrote:jes' u fudbalu.

pa da na fudbal sam i mislio :-D
valjda ovo svjetsko prvestno pa me zanese :D
ljubav_aha

#42 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

Static-X :lol:
Last edited by ljubav_aha on 09/07/2010 23:53, edited 4 times in total.
ljubav_aha

#43 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

Officer Crabtree wrote:
I sada kako se ponašati u takvim situacijama???
Uvijek zaboravite napisat godine, majka mu stara...
:lol:
ljubav_aha

#44 Re: Razumjeti djevojke???

Post by ljubav_aha »

JThomas wrote:daj ba ne budite djeca.

ako dvoje ljudi redovno piju kafu, znamo da on želi "to" i već joj je priznao da mu se sviđa -a "to" se nikako ne dešava...nije teško, jednačina s jednom nepoznatom - ona ne želi.
hm,zar ne mogu ostati prijatelji,ipka se poznaju dugo vremena :D
madtv

#45 Re: Razumjeti djevojke???

Post by madtv »

guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...

Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...

Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???

Lijep poz
bolje ispast budala nego iz aviona :D :D :D

najvecu gresku je napravila ONA, pa ako ste vec (bili) prijatelji i dobro se pazili - mogla je barem pokusati...mozda bi i islo kako treba

ti nju otpusti i nadji drugu, a kad ti bude mrsko sa drugima da ides na kafu onda ti nju pozoves :mrgreen: onako kao prijatelj ;)
Aquatic B

#46 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Aquatic B »

Jasna, Jasna :)

Odmah joj dokaži da je pogriješila kad te odbila jer ste, "bili jako dobri prijatelji" ;) Definitivno si rezerva u ovom slučaju ;)
guitar_hero

#47 Re: Razumjeti djevojke???

Post by guitar_hero »

_tulumba_ wrote:@guitar_hero

Drug moj, samo si joj rezerva..Zalosno al' istinito, i ocigledno je da to sto ti radi (javiti se taman kad si je skoro zaboravio), radi ti svjesno, to se zove manipulacija :D Nije u tome nista lose kad ti manipulises :D al' obrnuto je ipak :roll:
Vjerovatno je i to da stalno nalijece na druge momke koje uporedjuje sa tobom (naravno ti o tome ne znas nista, nece ti reci normala) i nakon sto ih upozna malo bolje vidi opet da si mozda i bolji od njih pa ti se ponekad javi jer te cuva za svaki slucaj.. Ocigledno da ne zeli odmah vezu, nego mozda tamo nekad i posto si ti taj koji je zagrijan, normala da te to iritira.. Upravo to bi trebao njoj reci..

Ostaje ti da probas otvoreno i vidis na cemu si. Ovo sto kazes forumasima kako ti se javi fino kad je pokusas zaboravit, kazi to i njoj, kazi da ne zelis biti necija rezerva i fino nek' ti se izjasni sta u stvari od tebe hoce..Ako si joj se jednom ponudio pa se sad opet premislja, sad bi vala bio red da definitivno se skonta sta hoce i naravno izvjesti te o tome :-)

Sretno..

p.s. sto mi treba da djelim savjete dzaba :-)

Odoh :lol:
hvala na savjetu ;) mislim da je najbolje ostati hladan i kulirati ;)
guitar_hero

#48 Re: Razumjeti djevojke???

Post by guitar_hero »

peace wrote:

Lijep poz
ovo ti je teza bomba,vjeruj ona nema s kome na kafu da ode,pa zove tebe...ne bi se ona pravdala "imam zovu me svi,ali ja hocu s tobom",kome ona laze...
s tom vjeruj mi otvoreno samo treba reci joj sve kao i ovdje...da ti se svidja,da ne mozes sa njom biti jedino ako ne zeli nesto vise i da te ne zove ako ne zeli imati nesto vise...
pa stvarno,kofa fina a samo ti nanosi probleme vece sto i ona vidi...
ma od'ebi ti to...
do pola si u pravu samo da ti kazem da cura stvarno ima dosta poziva jer je prelijepa,a nije ufurana definitvno... :zjev:
Eweleen

#49 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Eweleen »

guitar_hero

#50 Re: Razumjeti djevojke???

Post by guitar_hero »

JThomas wrote:daj ba ne budite djeca.

pametno zboriš...a najveći fazon je u tome što cure ne cijene dobrotu već one žele probleme sa momcima i to je tako ;)
najbolje se kurvati itd...
poz lave
Post Reply