razmišljanja ostavi njoj,
drži se klasične Bracine taktike: svi u napad
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ovo ti je teza bomba,vjeruj ona nema s kome na kafu da ode,pa zove tebe...ne bi se ona pravdala "imam zovu me svi,ali ja hocu s tobom",kome ona laze...guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...
Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
Sviđa mi se ali nebi volio da ispadam i drugi put budala...![]()
Volio bi par savjeta bez glupih komentara...![]()
Lijep poz
Najgore su te što hoće da se j.bu a da im ne udje. Mani se ćorava posla.guitar_hero wrote:Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
Static-X wrote:A da pokusas jos jednom pa sta bude
JThomas wrote:dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.
JThomas wrote:dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.
Static-X wrote:JThomas wrote:dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.
jarane nekad i ovi s klupe mogu biti zafrkani, ulete pa zabiju par golova - rijese utakmicu ba
nije samo u fudbalu,kome ti muljasJThomas wrote:jes' u fudbalu.
viđaju se redovno, on ima želje - da i ona ima želje da šta bude - bilo bi. al' nije.
Uvijek zaboravite napisat godine, majka mu stara...I sada kako se ponašati u takvim situacijama???
(ne)forumas wrote:slijedecu nobelovu nagradu ce dobiti onaj ko bude razumio zensko... a dotle pravac u kladionicu i nadaj se dobitku
JThomas wrote:jes' u fudbalu.
viđaju se redovno, on ima želje - da i ona ima želje da šta bude - bilo bi. al' nije.
Officer Crabtree wrote:Uvijek zaboravite napisat godine, majka mu stara...I sada kako se ponašati u takvim situacijama???
hm,zar ne mogu ostati prijatelji,ipka se poznaju dugo vremenaJThomas wrote:daj ba ne budite djeca.
ako dvoje ljudi redovno piju kafu, znamo da on želi "to" i već joj je priznao da mu se sviđa -a "to" se nikako ne dešava...nije teško, jednačina s jednom nepoznatom - ona ne želi.
bolje ispast budala nego iz avionaguitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...
Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
Lijep poz
hvala na savjetu_tulumba_ wrote:@guitar_hero
Drug moj, samo si joj rezerva..Zalosno al' istinito, i ocigledno je da to sto ti radi (javiti se taman kad si je skoro zaboravio), radi ti svjesno, to se zove manipulacijaNije u tome nista lose kad ti manipulises
al' obrnuto je ipak
![]()
Vjerovatno je i to da stalno nalijece na druge momke koje uporedjuje sa tobom (naravno ti o tome ne znas nista, nece ti reci normala) i nakon sto ih upozna malo bolje vidi opet da si mozda i bolji od njih pa ti se ponekad javi jer te cuva za svaki slucaj.. Ocigledno da ne zeli odmah vezu, nego mozda tamo nekad i posto si ti taj koji je zagrijan, normala da te to iritira.. Upravo to bi trebao njoj reci..
Ostaje ti da probas otvoreno i vidis na cemu si. Ovo sto kazes forumasima kako ti se javi fino kad je pokusas zaboravit, kazi to i njoj, kazi da ne zelis biti necija rezerva i fino nek' ti se izjasni sta u stvari od tebe hoce..Ako si joj se jednom ponudio pa se sad opet premislja, sad bi vala bio red da definitivno se skonta sta hoce i naravno izvjesti te o tome![]()
Sretno..
p.s. sto mi treba da djelim savjete dzaba![]()
Odoh
do pola si u pravu samo da ti kazem da cura stvarno ima dosta poziva jer je prelijepa,a nije ufurana definitvno...peace wrote:ovo ti je teza bomba,vjeruj ona nema s kome na kafu da ode,pa zove tebe...ne bi se ona pravdala "imam zovu me svi,ali ja hocu s tobom",kome ona laze...guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...
Lijep poz
s tom vjeruj mi otvoreno samo treba reci joj sve kao i ovdje...da ti se svidja,da ne mozes sa njom biti jedino ako ne zeli nesto vise i da te ne zove ako ne zeli imati nesto vise...
pa stvarno,kofa fina a samo ti nanosi probleme vece sto i ona vidi...
ma od'ebi ti to...
pametno zboriš...a najveći fazon je u tome što cure ne cijene dobrotu već one žele probleme sa momcima i to je takoJThomas wrote:daj ba ne budite djeca.
ako dvoje ljudi redovno piju kafu, znamo da on želi "to" i već joj je priznao da mu se sviđa -a "to" se nikako ne dešava...nije teško, jednačina s jednom nepoznatom - ona ne želi.