Adaptacija kuce

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Tranquilizer

#26 Re: Adaptacija kuce

Post by Tranquilizer »

suncica24 wrote:
Najpovoljnije ti je uhvatiti nekog studenta zavrsnih godina faksa da ti to uradi, s tim da njima opet neko to na kraju treba potpisati (sto se da izganjati)... a sto se tice Ambijente ili biroa, prvo je skupo a traljavo do zla boga, a drugo je haman zaman skupo, doduse odlicno uradjeno, ali najcesce po cijeni skuplje pite od tepsije.
Tako da preporucujem uvezivanje sa studentima ili freelance mladim arhitektima.

Ambijenta je jedna sjajna ustanova, zadnji put sam vidio da rade okrugle prozore na jednoj kuci u starom gradu... :-) :-) :-) :-) :-) :-)
zmaj56

#27 Re: Adaptacija kuce

Post by zmaj56 »

Da li neka gradj. firma koja se bavi izgradnjom moze to samostalno skupa rijesiti?
Vodovod, kanalizacija i struja su vec tu prikljuceni.
Moj rahmetli komsija je sve dogradjivo, renoviro, postavljo balkone, a nikad nikakve papire nije trazio!
Tranquilizer

#28 Re: Adaptacija kuce

Post by Tranquilizer »

zmaj56 wrote:Da li neka gradj. firma koja se bavi izgradnjom moze to samostalno skupa rijesiti?
Vodovod, kanalizacija i struja su vec tu prikljuceni.
Moj rahmetli komsija je sve dogradjivo, renoviro, postavljo balkone, a nikad nikakve papire nije trazio!

Može naravno...u suštini sve zavisi od velicine zahvata, ako ne budeš puno prašine dizao i pravio neke velike zahvate na objektu, nego pomalo dan za dan niko te nece ni primjetiti...jedan moj drug tako radi i nikada mu niko nije svezao inspekciju!!!
Post Reply