I ja bih volio da se ovo rasvjetli, odnosno da ovaj događaj ne prekrije "izborna trava zaborava".

Vidićemo, ako ima materijala moraće ga proslijediti tužilaštvu, a ako ne prosuli su se pravo. Međutim ako su ovi po zadatku, to jeste diplomatski incident. nevezano za ovo meni je pun kofer Saudijske Arabijei njihove "pomoći". neka nas "ohanu malo" od njihove "dobrodušnosti" većinu nas samo boli glava..

Ja čak nisam okusio ni njihove hurme iz rata. ups jesam jednom 1994, kada su nam u jedinici pripremili bajramski ručak...sada ćete vi opravdano pomisliti da je ova vijest samo povod da se "obračunam" sa S.A. ali moram da kažem da je SIPA naša policija, nije baš sjajna ali je naša mi druge nemamo, isto kao i OSBiH, možda nisu bajne, ali drugih nemamo.
A jesmo, kao što je neko primjetio meka bjelosvjetskih špijunčina, daleko im kuća. Postali smo Berlin 21 vijeka...
p.s. A šta ako se ovo slučajno pokaže da je ovo istina. Mi smo skloni da se ismijavamo svemu, dok nam ne "pukne" kao u Bugojnu. Pokazalo se da mnoge stvari i obavještajni podaci ipak nisu samo paranoja...
U stvari, poslije Bugojna ja više ništa neću odbaciti "zdravo za gotovo".....