madner wrote:Meni ja pravo dobro kada cura ima dobre sise
Bas si bizaran.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
madner wrote:Meni ja pravo dobro kada cura ima dobre sise
.....i kad drzi flasu pive u rukama.madner wrote:Meni ja pravo dobro kada cura ima dobre sise
Na ovom podforumu jeste*mima* wrote:madner wrote:Meni ja pravo dobro kada cura ima dobre sise
Bas si bizaran.
Oho! Kad' ministar pročitaGospoda Ministarka wrote:Kad ima tip lijepe usne i kad se unese u pricu(koja je ozbiljna) i neobraca paznju na mene... zaskocila bih ga
Isto macka pored vrelog mlijeka oko njega se uzvrtim
Nije bizarno,al je meni fakat sexy,a i lozi me. Al samo oni satovi s metalnom narukvicom,koža nula poena*mima* wrote:darprirode wrote:Sad malo s zenskom aspekta:)
MEni je pravo praaavo sexy vidjeti kod frajera dobar sat,uhhh
Jaaaoooo................to je pravo bizarno.
Je li bitno da bude pečenje ili može bilo štaRaščupana wrote:meni je sexy, kad ljudi za stolom se ne stide jesti prstima i uživati u hrani....
ka'cemo na pecenje?Raščupana wrote:meni je sexy, kad ljudi za stolom se ne stide jesti prstima i uživati u hrani....
sve osim supe....aerosa wrote:Je li bitno da bude pečenje ili može bilo štaRaščupana wrote:meni je sexy, kad ljudi za stolom se ne stide jesti prstima i uživati u hrani....![]()
![]()
Raščupana wrote:meni je sexy, kad ljudi za stolom se ne stide jesti prstima i uživati u hrani....
ovo se neki dlakavi muskarac registrovaoimpetus wrote:Dlakave muške ruke... Ne znam koliko je to bizarno, ali meni je to na muškarcu naprosto za odlijepiti.
a ti si ona s treceg sprata?!Raščupana wrote:Dalje mi je sexy, kad čitav dan i noć hodamo goli po kući, a komšije nas slučajno vide....![]()
![]()
![]()
komi wrote:ovo se neki dlakavi muskarac registrovaoimpetus wrote:Dlakave muške ruke... Ne znam koliko je to bizarno, ali meni je to na muškarcu naprosto za odlijepiti.![]()
![]()
![]()
![]()
svaki cigo svoga konja hvali![]()
![]()
![]()
A leđa?impetus wrote:Dlakave muške ruke... Ne znam koliko je to bizarno, ali meni je to na muškarcu naprosto za odlijepiti.
jos sat i auto... i da tom rukom drzis volankomi wrote:vrijeme je da se još kupi sat
već imam dlakave ruke a jedem nepristojno prstima![]()
![]()
![]()
Ma ne smeta, čim čopaju hranu, ima nekog života i strasti u takvim ljudima......Gospoda Ministarka wrote:Raščupana wrote:meni je sexy, kad ljudi za stolom se ne stide jesti prstima i uživati u hrani....
Jeste ali kad su dvoje ljudi u vezi ili zele da budu u vezi a bi li bilo sexy da sa krezavom strinom i komsinicom copas jagnjetinu prstima?
neeeeeeeeeeeeeee, nokti nam služe da kopamo po zubima, kakva čačkalica, najbolje kad iskopaš hrane, koja se može pojesti.....Sa_dy wrote:cu da idem da naostrim nokte,da mogu copatstatix wrote:@sa dy naravno... :Dzajedno smo jaci![]()
![]()
![]()