LeonardoAC wrote:
Možda nema puno veze sa Bosnom..., ali ovako to rade antifašisti
ali nema veze ni sa ovom temom. nemoj da te vise opominjem.
upozorenje i za ostale - drzite se teme. hvala
LeonardoAC wrote:
Možda nema puno veze sa Bosnom..., ali ovako to rade antifašisti
Straight to the point!moderator wrote:a park ko park, a vlada ko vlada - u sekundi se dogovore da preimenuju trgove i parkove, al ne mogu da se dogovore da implementiraju akcioni plan za borbu protiv maloljetnicke delinkvencije...
onda bih i ja trebao imati park koji se po meni zove, zar ne?F.G.R. wrote:Normalna stvar da ce dati park covjeku koji voli ovaj grad i pomaze ovoj drzavi
Shoba wrote:E pa nece moci BANDO! ja licno dolazim da rusim svaki natpis koji postavite! Pred kamerama cu motorkom sve razvaliti!
NAZAD U SVOJE SELO PA MIJENJAJTE NATPISE, bando seljacka skorojevicka. Dosta vise zapisavanja teritorije, dosta vise SILOVANJA Sarajeva!!!
Svako o svojoj avliji neka vodi racuna. Ako se tebi ide u BL i mijenjaju tamosnje ulice, bujrum. Ja sam rodjen na Djidjikovcu, vlasnik sam stana u tom "parku" (uopste nije park nego posumljen prostor izmedju zgrada) i ne dam da mi se namece kojekakvo politicko smetljiste ispod moga prozora...Haettenschweiler wrote:Shoba wrote:E pa nece moci BANDO! ja licno dolazim da rusim svaki natpis koji postavite! Pred kamerama cu motorkom sve razvaliti!
NAZAD U SVOJE SELO PA MIJENJAJTE NATPISE, bando seljacka skorojevicka. Dosta vise zapisavanja teritorije, dosta vise SILOVANJA Sarajeva!!!
Ej, haj majke ti kad završiš poso u Sarajevu, navrati malo do Banja Luke i Mostara. Nije u redu da samo u Sarajevu prekidaš silovanje. Hvala!
Jel ono u tebe tetka guverner Floride? Ako jeste dajte joj bar ulicu, ili nek se po njoj zove bar trotoar u nekoj ulici!moderator wrote:XXS wrote: Imal' ista konkretno. I moja tetka na Floridi je spominjala Sarajevo i klela cetnike od zore do sumraka pa nigdje njenog parka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poviš otokekomi wrote:ubi me ako znam đe taj điđikovac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja mislim da petlja, ovi ***kovci su vazda u starom gradukomi wrote:e to znammada mislim da me lažeš
![]()
![]()
![]()
Ja samo znam da je sve nabrojano osim Kovačića na onoj drugoj strani Miljackekomi wrote:ajde ba do jučer sam brkao kovače i kovačiće i nisam znao gdje je vratnik i alifakovacdoduše ni danas ne znam za tog alifakovca
![]()
![]()
Haj sastavi neku smislenu e-mail poruku na stranom (engleskom ili turskom) jeziku, pa da i ja kopipejstiram i šibnem na ovu priloženu adresu.BiH-x wrote:Sto da ne
valterbranisarajevo wrote:Fakat treba čovjeka obavijestiti što ga živog stavljaju gdje mu nije mjesto. Ako se on slaže sa tim onda neka. Baš me interesuje šta će odgovoriti. Možda mu možemo poslati mail na našem. Sigurno će se potruditi da nađe prevodioca...