Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#26 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
@amar007 primiri...
- nellington
#27 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Jes', to je taj, jedan jedini Nicklas Bendtnerderion wrote:Je li to misliš na Bendtnera iz Arsenala? Potpuno se slažem! Lik je karešina od igrača, a umišljen i prepotentan je kao da je otac Peleu i malom Messiju. Uostalom, meni je lik smješan jer prije svake utakmice izjavi: "Ja ću večeras dati gol!".nellington wrote:Bendy, bez konkurencije.
Hoćeš, ali malo sutra.
-
sumirprimus
#28 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
dirk kuyt,gejnaldo,bendtner,gatuso,martin keown,f.hierro,inzagi,materazi,figo,mirkovic,onda onaj koroman,ako ga se ko sjeca
,vlaovic,papac,salihamidzic.... 
- 2407
#29 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Svaki igrac koji je vise u medijima zbog onoga sto radi van terena a ne zbog onoga sto radi na terenu; tipa CR9, Bekan
itd.(iako za razliku od Bekana CR zna igrat lopte)
Prema svim ostalim sam manje-vise ravnodushan...
- felipe kajetano
#30 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Dje iskopa Mirkovicasumirprimus wrote:dirk kuyt,gejnaldo,bendtner,gatuso,martin keown,f.hierro,inzagi,materazi,figo,mirkovic,onda onaj koroman,ako ga se ko sjeca,vlaovic,papac,salihamidzic....
- nellington
#31 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Burek me neće pustiti da produžim ovu diskusiju, ali je zanimljiva
Možda da otvoriš zasebnu temu: zašto su muškarci ljubomorni na fudbalske kloceve 
- burek_in_space
#32 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Dakle, dobio sam odgovor od postavljacha teme (zahvaljujem josh jednom
).
Cilj teme je bio da se pishe o igrachima koji su uchestvovali ili su josh uvijek na ovom SP-u, tako da bih vas molio da se drzhite toga.
Ukoliko ipak ne budete to uradili (a znam da necete
), tema ce biti prebachena na pdf "Fudbal/nogomet".

Cilj teme je bio da se pishe o igrachima koji su uchestvovali ili su josh uvijek na ovom SP-u, tako da bih vas molio da se drzhite toga.
Ukoliko ipak ne budete to uradili (a znam da necete
- ryan
#33 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
kevin kuranyi 
- Cyrax
#34 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Jose Maria Gutti,Materazzi,C.Ronaldo,svi igraci "dominatnih" topnika itd
- felipe kajetano
#35 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Bekam je najbolji britanski igrac u zadnjih 20 godina, meni fakat nije jasno od kuda tolika mrznja prema njemu, na terenu je uvijek davao sve od sebe, najvise trcao, davao jako bitne golove za Englesku u sudijskim nadoknadama itd itd...ovako nesto kad procitam uvijek se sjetim onog Makedonca sto je izjavio prije utakmice sa Englezima da mu je zivotni san slomiti Bekamu nogu, to bi smatrao vrhuncom svoje pisljive karijere2407 wrote:Svaki igrac koji je vise u medijima zbog onoga sto radi van terena a ne zbog onoga sto radi na terenu; tipa CR9, Bekanitd.(iako za razliku od Bekana CR zna igrat lopte)
Ja opravdanje ovakvih stavova vidim samo u ljubomori sto je frajer pun ko brod, sto je u zivotu karao dobre pice i sl. stvarima koje nemaju veze sa fudbalom.
-
sumirprimus
#36 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
ok bentner,gejnaldo,gatuso,kuyt... 
- charvel.
#37 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Ja ne mogu smislit onog Dani Alvesa.
Prvo je bio ruzan i klempav(ali podnosljivo ruzan), pa je onda odradio neku estetsku operaciju da smanji klempavost pa su mu sad usi nekako preblizu glave sto ga cini jos ruznijim(al et bar nije klempav ako mu sta znaci).
Malo skretanje s teme:
I jos, Inzagi je najsmotaniji igarac svih vremena, a Silvestre ima ogromnu glavucu u obliku sijalice.
Prvo je bio ruzan i klempav(ali podnosljivo ruzan), pa je onda odradio neku estetsku operaciju da smanji klempavost pa su mu sad usi nekako preblizu glave sto ga cini jos ruznijim(al et bar nije klempav ako mu sta znaci).
Malo skretanje s teme:
I jos, Inzagi je najsmotaniji igarac svih vremena, a Silvestre ima ogromnu glavucu u obliku sijalice.
- ultima_palabra
#38 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Potpisfelipe kajetano wrote:Bekam je najbolji britanski igrac u zadnjih 20 godina, meni fakat nije jasno od kuda tolika mrznja prema njemu, na terenu je uvijek davao sve od sebe, najvise trcao, davao jako bitne golove za Englesku u sudijskim nadoknadama itd itd...ovako nesto kad procitam uvijek se sjetim onog Makedonca sto je izjavio prije utakmice sa Englezima da mu je zivotni san slomiti Bekamu nogu, to bi smatrao vrhuncom svoje pisljive karijere
Razumijem zašto prva dvojica, iako mene ne iritirajusumirprimus wrote:ok bentner,gejnaldo,gatuso,kuyt...
- ratata
#39 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
charvel. wrote:Ja ne mogu smislit onog Dani Alvesa.
Malo skretanje s teme:
-
sumirprimus
#40 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
eh pa mene nerviraju upravo zbog nedostatka talenta 
gatuso je preprgav,a nidje veze tabula rasa,a kuyt vazda trci trci trci i trci... jednostavno ne volim takav tip igraca...
kad takvi ko oni igraju,dobro mi dodju samo da odem do frizdera po pivu i jos suhovine...
ima njih jos al se ne mogu trenutno sjetit...

p.s i jos nesto, nesto slicno mi dodju i lampard i gerard....nema vica u igri..vidjelo se to najbolje u ovim utakmicama,da im nije joe cole-a ne bi bilo nimalo maste u njihovoj trci...po meni,a sad ne ocekujem da se svi slozimo...men ne gode i bog..
gatuso je preprgav,a nidje veze tabula rasa,a kuyt vazda trci trci trci i trci... jednostavno ne volim takav tip igraca...
kad takvi ko oni igraju,dobro mi dodju samo da odem do frizdera po pivu i jos suhovine...
ima njih jos al se ne mogu trenutno sjetit...
p.s i jos nesto, nesto slicno mi dodju i lampard i gerard....nema vica u igri..vidjelo se to najbolje u ovim utakmicama,da im nije joe cole-a ne bi bilo nimalo maste u njihovoj trci...po meni,a sad ne ocekujem da se svi slozimo...men ne gode i bog..
- -Paja
#41 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Bendtnera mrze jer su ljubomorni na njegov uspjeh, igra u Arsenalu, zaradjuje dobre pare, ima dobru trebu milionerku dovoljno da te misevi ispred monitora mrze!
Bendtner dominira!
Bendtner dominira!
- ultima_palabra
#42 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Ma ekipi treba igrača raznih profila, da bi mogli igrati Pirlo i Kaka trebao im je Gattuso, isto je sada sa Kuytom, i ovamo Sneijderom, Robbenom, Van Persiejem...sumirprimus wrote:eh pa mene nerviraju upravo zbog nedostatka talenta
ima njih jos al se ne mogu trenutno sjetit...![]()
S druge strane, ko kaže da Inzaghi nema talenta ili je smotan, nema veze o fudbalu...on ima nos za gol, a to se ne uči
- kurty
#43 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Svi oni koji jedva cekaju da im neko stavi ruku na prsa i malo iznad... Da bi se teatralno bacili i valjali se ko da im je neko ivalio 13 zuba odjednom....
Ili mnogo puta do sada vidjeno, nesta se pokoskaaju i onda i jedan i drugi padaju kao pokoseni...
p.s. zao mi je sto je off topic, ali par puta am cuo, citao i sl, da je neko kaznjen jer je udario drugog igraca, sudija to nije vidjeo, ali su kamere snimile i onda naknadno kazne tog i tog igraca... Ali interesuje me, zasto isti ti koji kazne poslije tekme, ne "skinu" zabranu sa nekog ko je dobio crveni karton, jer je sudija pogrijesio??? Recimo Kaka, neki dan kad je bilo...
Ili mnogo puta do sada vidjeno, nesta se pokoskaaju i onda i jedan i drugi padaju kao pokoseni...
p.s. zao mi je sto je off topic, ali par puta am cuo, citao i sl, da je neko kaznjen jer je udario drugog igraca, sudija to nije vidjeo, ali su kamere snimile i onda naknadno kazne tog i tog igraca... Ali interesuje me, zasto isti ti koji kazne poslije tekme, ne "skinu" zabranu sa nekog ko je dobio crveni karton, jer je sudija pogrijesio??? Recimo Kaka, neki dan kad je bilo...
-
elSaik
#44 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Balak. Definitivno. Smatram ga daleko najprecijenjenijim igračem u Europi.
-
sumirprimus
#45 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
nije nego svakom iole "ozbiljnijem" ljubitelju najvaznije sporedne stvari na svijetu smetaju ljudi koji su Smotani,a k tomu jos umisljeni,da su najbolji,najljepsi,bla bla bla...mister profulani zicer...-Paja wrote:Bendtnera mrze jer su ljubomorni na njegov uspjeh, igra u Arsenalu, zaradjuje dobre pare, ima dobru trebu milionerku dovoljno da te misevi ispred monitora mrze!
Bendtner dominira!
-
sumirprimus
#46 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
ma ok to,da ne offtopichimo plahovitoultima_palabra wrote:Ma ekipi treba igrača raznih profila, da bi mogli igrati Pirlo i Kaka trebao im je Gattuso, isto je sada sa Kuytom, i ovamo Sneijderom, Robbenom, Van Persiejem...sumirprimus wrote:eh pa mene nerviraju upravo zbog nedostatka talenta
ima njih jos al se ne mogu trenutno sjetit...![]()
S druge strane, ko kaže da Inzaghi nema talenta ili je smotan, nema veze o fudbalu...on ima nos za gol, a to se ne uči
trci trci trci go..djes bio stas radio,ja to ne volim...i zato,gotivim spance,imaju ljudi ćok za finte ko nekad brazilci,a ne sad ove dungine masine...
- -Paja
#47 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Sto ti i tvoji istomisljenici niste tako smotani pa da igrate u bilo kojem timu Premiershipa a kamoli Arsenalu?sumirprimus wrote:nije nego svakom iole "ozbiljnijem" ljubitelju najvaznije sporedne stvari na svijetu smetaju ljudi koji su Smotani,a k tomu jos umisljeni,da su najbolji,najljepsi,bla bla bla...mister profulani zicer...-Paja wrote:Bendtnera mrze jer su ljubomorni na njegov uspjeh, igra u Arsenalu, zaradjuje dobre pare, ima dobru trebu milionerku dovoljno da te misevi ispred monitora mrze!
Bendtner dominira!
-
sumirprimus
#48 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
aaaaaa cojka,offtopic-Paja wrote:Sto ti i tvoji istomisljenici niste tako smotani pa da igrate u bilo kojem timu Premiershipa a kamoli Arsenalu?sumirprimus wrote:nije nego svakom iole "ozbiljnijem" ljubitelju najvaznije sporedne stvari na svijetu smetaju ljudi koji su Smotani,a k tomu jos umisljeni,da su najbolji,najljepsi,bla bla bla...mister profulani zicer...-Paja wrote:Bendtnera mrze jer su ljubomorni na njegov uspjeh, igra u Arsenalu, zaradjuje dobre pare, ima dobru trebu milionerku dovoljno da te misevi ispred monitora mrze!
Bendtner dominira!
igrac koji me najvise iritira mr.profulani zicer---- zraaaaaaao
- strong69
#49 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
Kompletna italijanska i argentinska repka
Da ne izdvajam nekoga posebno 
- limun_junior
#50 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...
onaj desni bek arsenala...Eboe...mali crni prgavac i sudac sidijama.. i svi ostali koji poslije svakog prekrsaja prigovaraju sudijama
1.Eboe
2.materaci
3.toti
4.Anri
5.C.ronaldo
6.Iguain (jer fraer zabija "malim"ekipama a kad treba propisno se bruka)
ne znam pikajul' se Alaim i Regoje (kapiten slavije, ako je to taj)

1.Eboe
2.materaci
3.toti
4.Anri
5.C.ronaldo
6.Iguain (jer fraer zabija "malim"ekipama a kad treba propisno se bruka)
ne znam pikajul' se Alaim i Regoje (kapiten slavije, ako je to taj)