Ford Mustang

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

ljudozder

#26 Re: Ford Mustang

Post by ljudozder »

mišmaš wrote:jao lik je lud ko struja :lol: nije oca mi da šta imam protiv neke industrije, ali ovaj gore lik je jednostavno ili kompleksaš ili opsjednut nekom idejom "idealnog automobila" koji dolazi npr iz švabije... inače, što se mene tiče uvijek prednost američkim vozilima kako zbog filozofije, dizajna, tako i zbog toga što sam do sad uvijek imao kul iskustva... jest da je u evropi malo lošija servisna mreža, ali daju se stvarčice naručiti preko neta i kul ispadne... ps što više troši to mu je prednost kod mene 8-)
Kralju, tako je! :D

Samo se ne mogu baš složit da je prednost što više troši, al svakako me ne interesuje kolko troši, jer sve ima svoju cijenu, peripetuum mobile ne postoji :D
Bullet Tooth Tony

#27 Re: Ford Mustang

Post by Bullet Tooth Tony »

shin wrote:Sve sto ima lisnate opruge je gej :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#28 Re: Ford Mustang

Post by corolla02 »

Hyundai on the Rise
whow

#29 Re: Ford Mustang

Post by whow »

phil manzanera wrote:Nemam nista protiv njemackih auta, obzirom da imam VW Passat TDI (crveno DI), a kojeg sam kupio potpuno novog sa nula kilometara, no vrijeme je za zamjenu. Passat je savrsen auto, no to je i problem: auto je SAVRSEN, ne desava se - nista.

Neko voli motocikl Hayabusa koji je savrsen, a neko voli americke motore koji prde i smrde, ali znas da se nesto desava pa te to kao hobi zaokupira. Zato neko voli Mustanga, ili recimo Alfa Romeo, koji takodjer nije savrsen, takodjer "prdi i smrdi" ali ima dusu i kad nagazis Alfu, znas da se nesto desava.

Neko voli savrseni Glock pistolj (nema odsjaja sunca, nema otisaka, jednostavno se repetira), ja volim Berettu jer je klasika, smetaju kocnice kod repetiranja, tesko se repetira i mnogo toga, no to je - Beretta. Ko ne voli, kupice Glocka ili savrseni Steyer ili nesto drugo savrseno za potpunu profesionalnu ili hobi upotrebu.

No ima nas i klasicara koji ne tezimo perfekciji, nego zabavi, pa otuda ljubav i prema nesavrsenim, ali zabavnim stvarima, a Passat bas ne pruza neku zabavu, iako je - savrsen. Zivot je kratak.
Da zivot je kratak a ukoliko ga provodis sa pistoljem u ruci moze biti i puno kraci. Na ovom forumo sam do sada procitao svakakve teorije , usporedbe , digresije ali ovo sa pistoljima je valjda vrh. Tebi je vjerovatno kod automobila najvaznije da ima dobar pretinac za pistolj. Nemoj nas ovdje prepadati jaro .
phil manzanera

#30 Re: Ford Mustang

Post by phil manzanera »

Nisi nista shvatio: to je samo bila jedna usporedba, mogao sam i lubenice vs limun koristiti u pojasnjenju.

Meni niko ni sa oceve ni sa majcine strane generacijama nije bio kriminalac, pa nisam ni ja, no ja ne mislim da je ista lose u tome imati legalno oruzje, ili biti ljubitelj oruzja, ili se baviti sportskim streljastvom, odnosno misljenja sam da svaki punoljetni muskarac (i zena) treba da ima oruzje. No, ovo nije tema ovoga topica, no jeste moja replika na tvoj komentar koji zaista bez razloga vodi u krivom pravcu i nema potrebe biti maliciozan i lijepu temu pumpati na pogresan nacin. ;-)

Mozes otvoriti temu o legalnom oruzju, pa cu rado dati svoj kementar, upoznati te o trenutnim zakonskim propisima u FBiH i RS i sve sto ide uz to, u granicama koliko ja znam, a ovo za sada ostavi na Ford Mustangu, molim te :)
Post Reply