Brazil - Chile

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

cyprus

#26 Re: Brazil - Chile

Post by cyprus »

Ma truba ovaj Čile, očekivano :roll: . Šteta Behramijevog crvenog i neprolaska Helvetije :oops: :-)
Better Man

#27 Re: Brazil - Chile

Post by Better Man »

Brazil rutinski izborio cetvrtfinale. mec protiv Chilea za Brazil bio laksi trening. toliko od Chilea za koje je Krojf rekao da su najvise po njemu pokazali na ovom SP. Brazil je prejak i pokazali su svu svoju snagu i nikom nece biti lako s njima. Holandija ce se morati dobro preznojiti da ih pobjedi.
BadBoy

#28 Re: Brazil - Chile

Post by BadBoy »

Što ono nako ignorišu Kaku? Još ga Robinho elegantno preskoči u pozdravljanju kad je izašao :D :D
todd_smith

#29 Re: Brazil - Chile

Post by todd_smith »

BadBoy wrote:Što ono nako ignorišu Kaku? Još ga Robinho elegantno preskoči u pozdravljanju kad je izašao :D :D
todd_smith wrote:Mes`cini Holandiji ce biti gore protiv Brazila, nego Englezima protiv Njemacke

PS-zasto ovo Kaku izoliraju igraci Brazila? Par navrata ocigledan pass treba odigrati njemu, oni neku drugu opciju traze :?

ni meni niko nije odgovorio :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#30 Re: Brazil - Chile

Post by ultima_palabra »

Ma slučajnost je to za Kaku, ne vjerujem da tu ima išta...
Inače Čile je poslastica za fudbalske stručnjake i taktičare, formacija 3-3-1-3 sa stalnim rotacijama igrača, totalni napad i presing, totalni fudbal ako hoćete...nije Cruyff džaba to rekao ;-) Problem je što fizički ne mogu izdržati to protiv boljih ekipa, a igrali su u 3 dana protiv možda dvije najbolje...žao mi je Loca Bielse, ali nije ni ovo neuspjeh...
Brazil vrlo čvrst i vrlo efikasan, Čile nije prišao golu do pred kraj kad su se opustili...dva zadnja vezna Gilberto i Ramires odigrali odličnu tekmu, biće problem izostanak Ramiresa protiv Holandije :roll:
Last edited by ultima_palabra on 29/06/2010 08:41, edited 1 time in total.
belafonte

#31 Re: Brazil - Chile

Post by belafonte »

Brazil mi stvarno djeluje, čvrsto, jako, rutinski, šampionski :D , imam osjećaj da mogu zabiti gol kada im se prohtije, neko će reći nisu imali dostojnog protivnika, imali su samo Portugal, ali tu se nisu trebali toliko truditi, remi im je bio dovoljan, ali su opet imali kontrolu nad tekmom.
jeza u ledja

#32 Re: Brazil - Chile

Post by jeza u ledja »

Guglajte ime Roberto Rojas. :shock: :D
ultima_palabra

#33 Re: Brazil - Chile

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:Guglajte ime Roberto Rojas. :shock: :D
To kad se onaj žiletom porezao? Kako se toga ne sjećaš? :-D
jeza u ledja

#34 Re: Brazil - Chile

Post by jeza u ledja »

Bogami ne sjecam. Danas spomenuo ovaj na utakmici.

Mada, sjecam se da mi je haver Brazilac jednom pricao o tome, samo mu ja nisam vjerovao. :D

PS: Nema puno toga na netu. :sad:
ultima_palabra

#35 Re: Brazil - Chile

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:Mada, sjecam se da mi je haver Brazilac jednom pricao o tome, samo mu ja nisam vjerovao.
Pametno, hoće Brazilci slagat ;-)
Locked