Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja tebe, opet ti kazem, strah izvire iz svakog komentara Svaba, a nama je ovo samo jos jedna utakmica u nizu.
"Famozni" Kaiser sve place od muke sto mora igrati protiv nas, a mi
Zanimljivo je da spominjes "arijevce", "balone" i "ispuhivanje". Necu nista reci, ostavljam citateljima da sami povezu iznesene pojmove.
Jos samo da kazem da pricate bajke kada kazete da je Njemacka uspjesnija u medusobnim duelima, al' eto, ni to nas ne zanima posto..................
Vjeruj! wrote:Ja tebe, opet ti kazem, strah izvire iz svakog komentara Svaba, a nama je ovo samo jos jedna utakmica u nizu.
"Famozni" Kaiser sve place od muke sto mora igrati protiv nas, a mi
Zanimljivo je da spominjes "arijevce", "balone" i "ispuhivanje". Necu nista reci, ostavljam citateljima da sami povezu iznesene pojmove.
Jos samo da kazem da pricate bajke kada kazete da je Njemacka uspjesnija u medusobnim duelima, al' eto, ni to nas ne zanima posto..................
You can hate us, we don't care!
Necu ti više reci ništa... samo se prisjeti engleske legende Linekera i njegove bolne ali istinite izjave koja je savršeno/hirurški precizno opisala sve te međusobne duele koje pominješ i sve ce ti se samo kazati. Ucite od Linekera , ne živite u iluzijama da možete slomiti nasalomljive Panzere.
There were ten German bombers in the air,
There were ten German bombers, Ten German bombers,
And the RAF from England shot one down,
And the RAF from England, The RAF from England,
These verses are then repeated with one more bomber being shot down, until there are none left. (In the penutlimate verses it is changed to "There was" and "shot it down") The final verses of the song are:
There were no German bombers in the air,
There were no German bombers, No German bombers,
'Cos the RAF from England shot them down,
'Cos the RAF from England, The RAF from England,
'Cos the RAF from England shot them down.
LSD, da igras kladionicu siguran sam da ne bi ni 2 marke dobio.
Kakve veze ima sto je Engleska podbacila u prve dvije utakmice? Nikakve. Evo, ja sam zaboravio i jucerasnju protiv Slovacke, Slavonije, kako li se vec zovu...
Bitno je ono u nedelju. Prave utakmice Engleske su tek pred nama. Ubjedjen sam. U Rooneyu kulja veliki bijes, mogao bi ga iskaliti bas na Poljsko-talibansko-brazilskoj selekciji. JESCE IH ZIVE!
Njemci ima lahotnu, tromu odbranu, kojoj ce niski i brzi KLASNI igraci poput Defoea i Rooneya, doci kao smrt. Pozadi je zid predvodjen zivotinjom Terryem; i zaista ne vidim nacina kako ce svabure probiti taj bedem. Jedini opasan igarc ove mjesovite selekcije je turcin Ozil. Sve ostalo je smjesno. Mozda jos Svajni isakce, ali ni on nije neko ko stvara prednost na terenu.
Bitno je da Capello naglasi, da kad se zabije prvi gol, nema stajanja. Puni koliko mozes! Ne smije se desiti da se povucemo zadnjih 20 min. i srahujemo za gol, ili pak penale, od ove realno prosjecne ekipe.
LSD wrote:ne živite u iluzijama da možete slomiti nasalomljive Panzere
Opet on o nekakvim iluzijama i Panzerima.
Dragi LSD, nas savrseno ne interesuje protiv koga igramo jer su nam svi podjednako bezveze bio to Burundi, Fiji ili Njemacka.
There were ten German bombers, Ten German bombers,
And the RAF from England, The RAF from England,
These verses are then repeated with one more bomber being shot down, until there are none left. (In the penutlimate verses it is changed to "There was" and "shot it down") The final verses of the song are:
There were no German bombers, No German bombers,
'Cos the RAF from England, The RAF from England,
'Cos the RAF from England shot them down.
Poznato je da je Goringov Luftwaffe ispusio u bitci za London.
FootballIsComingHome wrote:LSD, da igras kladionicu siguran sam da ne bi ni 2 marke dobio.
Kakve veze ima sto je Engleska podbacila u prve dvije utakmice? Nikakve. Evo, ja sam zaboravio i jucerasnju protiv Slovacke, Slavonije, kako li se vec zovu...
Bitno je ono u nedelju. Prave utakmice Engleske su tek pred nama. Ubjedjen sam. U Rooneyu kulja veliki bijes, mogao bi ga iskaliti bas na Poljsko-talibansko-brazilskoj selekciji. JESCE IH ZIVE!
Njemci ima lahotnu, tromu odbranu, kojoj ce niski i brzi KLASNI igraci poput Defoea i Rooneya, doci kao smrt. Pozadi je zid predvodjen zivotinjom Terryem; i zaista ne vidim nacina kako ce svabure probiti taj bedem. Jedini opasan igarc ove mjesovite selekcije je turcin Ozil. Sve ostalo je smjesno. Mozda jos Svajni isakce, ali ni on nije neko ko stvara prednost na terenu.
Bitno je da Capello naglasi, da kad se zabije prvi gol, nema stajanja. Puni koliko mozes! Ne smije se desiti da se povucemo zadnjih 20 min. i srahujemo za gol, ili pak penale, od ove realno prosjecne ekipe.
i sve to nam reče nakon što englezi izboriše 2.mjesto u grupi smrti?
Utakmica izmedju dvije uvijek antipaticne reprezentacije koje zive na staroj (Njemacka) i prastaroj slavi i sudijskoj pomoci (Engleska), i koje ce odigrati najdosadniju utakmicu osmine finala. Nadam se pobjedi Engleske od 1:0 u produzetku (i to autogolom Klosea), ne zato sto su bolji, nego zato sto ce ih vise boljeti poraz od Argentine nego od Njemacke. Ne bih imao nista protiv ni obrnutog ishoda - Nijemci pobjedju Engleze autogolom Rooneya s tim da bih u tom slucaju zelio da Mexico prodje Argentinu i nalupa Nijemce po usima.
Jos samo da Spanija i Portugal ispadnu, i ovo prvenstvo se moze nazvati vrlo uspjesnim.
LSD wrote:
heh kad vas švabe ponovo nalupaju po ušima, nemoj da bi se sakrio nakon što vas Rajh potopi...švabe ce osramotiti po ko zna koji put svoje stare mušterije
Iz tebe govori zloba, sto je strasno tuzno. Nama je savrseno svijedno protiv koga igramo jer smo nadmocni i nikakav problem nam ne predstavlja pobijediti bilo koga u ovom trenutku. Neka se komotno sastavi selekcija svijeta pa neka oni igraju protiv nas, svejedno nam. Vidis, nekim narodima je jedna ili dvije pobjede nad Engleskom drzavni praznik, sto samo o sebi govori kakve smo mi velicine, dok nama sramocene Svaba u svim sferama samog postojanja ne predstavlja nikakvu satisfakciju, nego samo popratni dogadaj.
Nemoguće je da reprezentacija svijeta igra protiv Engleske jer Engleska je ustvari reprezentacija svijeta.
LSD wrote:ne živite u iluzijama da možete slomiti nasalomljive Panzere
Opet on o nekakvim iluzijama i Panzerima.
Dragi LSD, nas savrseno ne interesuje protiv koga igramo jer su nam svi podjednako bezveze bio to Burundi, Fiji ili Njemacka.
Ne interesuje,jel...pa dobro interesovat ce vas, samo opušteno.
Sjeti se malo ovih detalja kad su vas ponizili u sred Londona na sred Wembleya '96 i kad su podigli pehar prvaka Evrope u vašoj domovini.
Evo kratko podsjecanje na ta strašna poniženja...Andreas Moller nabija komplekse :
Last edited by LSD on 24/06/2010 19:52, edited 2 times in total.
FootballIsComingHome wrote:LSD, da igras kladionicu siguran sam da ne bi ni 2 marke dobio.
Da, I? Talijani su 82e prosli kako?
Majstore, nemoj se ljutit, ali neobjektvan si jer si se sjedinio sa svojom novom domovinom. Normalno je da navijas za Njemacku, i meni to ne smeta. Ali prognoza je nesto drugo.
Englezi ovo prolaze. Njemacka ne posjeduje dovoljan kvalitet da se suprotstavi Englezima. Jedino sto ih moze izvuci je trenutna losa forma Engleza. Moja prognoza 2:0 za Englesku.
@Vjeruj!
Ja bih tu stavio Upsona umjesto Carraghera. Godine su njega davno stigle.
LSD wrote:
Sjeti se malo ovih detalja kad su vas ponizili u sred Londona na sred Wembleya '96 i kad su podigli pehar prvaka Evrope u vašoj domovini.
Evo kratko podsjecanje na ta strašna poniženja:
Opet aludiras na nesto, cemu je vjerovatoca da se desi zanemarljivo mala, tako da se na to ne vrijedi osvrcati.
96'?
Posmatraj to ovako, nepobjedivi smo!
CollegeGunner wrote:Englezi ovo prolaze. Njemacka ne posjeduje dovoljan kvalitet da se suprotstavi Englezima. Jedino sto ih moze izvuci je trenutna losa forma Engleza. Moja prognoza 2:0 za Englesku.
@Vjeruj!
Ja bih tu stavio Upsona umjesto Carraghera. Godine su njega davno stigle.
Vidjet cemo, to je mjesto otvoreno, nekako mi je Carra veci rutiner, al' vidjet cemo, samo opusteno.
LSD wrote:
Opet aludiras na nesto, cemu je vjerovatoca da se desi zanemarljivo mala, tako da se na to ne vrijedi osvrcati.
96'?
Ne mogu da se svađam sa tobom jer si mi jaran i drag covjek...samo zato ne bih volio da Englesku nije zapala Njemacka odmah sad, tj. da su mogli malo dalje proci i da se možete nadati necemu ali takva je okrutna sudbina jbg.
Bice mi žao kad ih Njemci ispraše samo radi ovih par forumaša koji navijaju za engleze, ali šta da se radi
LSD wrote:
96'?
Ne mogu da se svađam sa tobom jer si mi jaran i drag covjek...samo zato ne bih volio da Englesku nije zapala Njemacka odmah sad, tj. da su mogli malo dalje proci i da se možete nadati necemu ali takva je okrutna sudbina jbg.
Bice mi žao kad ih Njemci ispraše samo radi ovih par forumaša koji navijaju za engleze, ali šta da se radi
Samo malo. Ti navijas za Arsenal, a ne navijas za Englesku, vec svabe?
Da, I? Talijani su 82e prosli kako?
Majstore, nemoj se ljutit, ali neobjektvan si jer si se sjedinio sa svojom novom domovinom. Normalno je da navijas za Njemacku, i meni to ne smeta. Ali prognoza je nesto drugo.
fulio si,samo je jedna i jedina moja domovina i samo za nju navijam.
neke reprezentacije simpatišem,neke ne.sve po zaslugama.
baš su mi prognoze jača strana