Okej. Znači ti si zato da se Srbijanci nikako ne krive za ono što su učinili, jer Bože moj, imaju iste stavove kao mi, ali ta neutralna propaganda ih ubi?!KenCo wrote:ovi prethodni postovi samo pokazuju ogranicenost u nasem narodu. pitate li se ikad zasto nam je ovako u drzavi ? znate li pod kakvom smo mi propagandom? isto kao i srbi- oni znaju samo za jednu stranu price- kako su njihovi vojnici oslobadjali zemlju i nisu ubijali. zato slave ljude za koje mi smatramo da su zlocinci. dakle ne slave ih zato sto znaju da su pobili hiljade ljudi. to je poenta moje price. vi koji to ne mozete shvatiti skoro ste jednako ograniceni kao oni koji se ne usudjuju da saslusaju drugu stranu price, da analiziraju dokaze.
ako vi imate bolje objasnjenje za ovoliko mrznju u nasem narodu- izvolite, objasnite mi. pa ako srbi slave zlocince zato sto su UBIJALI, ja bih prvi postao ultranacionalista. vi ne znate da svi mi imamo iste stavove- da nam je prehraniti porodicu, zavrsiti skolu, niko ne podrzava ubijanje. cuj jedna cijela nacija od 5 miliona ljudi slavi krvolocne ubice, ljude koji se zasluzni za genocid. stvarno kompleksno i dubokoumno razmisljanje. kako to nacija moze imati urodjen nagon za ubijanje ? (naravno ima izuzetaka, ali ima ih u svim nacijama) dakle- niko ne opravdava njihove zlocine, nego jednostavno, usljed jake propagande, nemaju pojma sta se desilo.
Da ne govorim dokle ta njihova ide, pa da vrlo često i njihovi najistaknutiji govore o neobjašnjivoj uroti planete Zemlje protiv Srbije
Kako li to da su oni ostali izvan te propagande... Želimo svi da prehranimo djecu, ali njima je jednostavno lakše da sebi pričaju bajke o "zlim Turcima" nego da pogledaju istini u oči. I to, prijatelju, je ogroman zločin, jer će takvi, ako ništa, odobravati reprizu mogućih genocida!