Avaz laze na stetu sarajevo-x.com

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

macan prvi

#26 Re: Avaz laze na stetu sarajevo-x.com

Post by macan prvi »

:sax: A za one koji zele ici u carstvo tame :D ima na firefoxu jedan lijep program, zove se ad block plus, njega instalirate i idete vidjeti sta se tamo pise a da ne vidite ni jednu reklamu. Tako se reklame na njihovoj stranici nece isplatiti cime se pravi problem vaznom izvoru zarade... 8-)
gazda01

#27 Re: Avaz laze na stetu sarajevo-x.com

Post by gazda01 »

Ma od kako se gosn fahro poceo baviti politikom njegove novine vise nisu sto su nekad bile,mada i tad nisam bio najzadovoljniji...uglavnom portal avaza mi je potpuno stran :run:
PeshtA

#28 Re: Avaz laze na stetu sarajevo-x.com

Post by PeshtA »

S obzirom da sam izvan zemlje, Avazov online pdf primjerak mi je bio vrlo vazan medij. Jednostavno sam volio ostati u toku sa situacijom u BiH jer nisam permanentno izvan domovine.
Medjutim, u zadnje vrijeme, poklapajuci se sa pocetkom kvazi-izbornih kampanja, novina je nesnosna. Mislim pisu stvari koje se mogu porediti sa ristom djogom iz perioda rata. Stvari koje normalan covjek ako moze sabrati 2 i 2 nece vjerovati....

Neznam koliko raje poznaje sta su radili Sajgonci (radio Sajgon) tokom rata, agresorskoj populaciji, to sada Avaz radi nasem narodu ...

Tako da sam prestao, gadi mi se definitivno ...

SA-X bi mogao biti aktuelniji sa vjestima iz zemlje ....
Neznam kako funkcionise zurnalisticki dio stranice, dali postoje pravi novinari zaposleni ili se vijesti kopiraju sa drugih portala, te zbog toga necu reci da nevalja.

Ali mi je nelogicno da procitam vijest o necemu sto se desilo u BiH prije na dnevnik.hr ili indexu nego na Sa-x.
Post Reply