kako sad ????

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#26 Re: kako sad ????

Post by ladyblue18 »

Loulou wrote: Ma, moja @lady, ne zamarati se s tim ;-)
Što bih ja trebala s UFC-om :D Kakve li epitete tu očekivati? ;-)
Uh :lol: mogu zamislit :-)
black

#27 Re: kako sad ????

Post by black »

Loulou wrote:Znaš kako... Ja ne volim da se mene smeta u nekim mojim guštima (npr. UFC), tako ni ja ne pravim drugima problem oko njihovih... I nema mi ni smisla. E sad, sati, dani... provedeni "u društvu" kompjuterskih igrica bi bili druga priča :D
ma ti spadas u 'nakrivo nasadjene' :mrgreen: nikako zamisliti tebe u drustvu neke sa spicokama cipama koja pricha o sekama, cecama, mecama, kakvo koji auto ima i tebe kako objasnjavas rad u parteru Randy “The Natural” Couturea :mrgreen:
Cholina_Lokica

#28 Re: kako sad ????

Post by Cholina_Lokica »

preCerivanje samo tak'o :mrgreen:
Loulou

#29 Re: kako sad ????

Post by Loulou »

black wrote:
Loulou wrote:Znaš kako... Ja ne volim da se mene smeta u nekim mojim guštima (npr. UFC), tako ni ja ne pravim drugima problem oko njihovih... I nema mi ni smisla. E sad, sati, dani... provedeni "u društvu" kompjuterskih igrica bi bili druga priča :D
ma ti spadas u 'nakrivo nasadjene' :mrgreen: nikako zamisliti tebe u drustvu neke sa spicokama cipama koja pricha o sekama, cecama, mecama, kakvo koji auto ima i tebe kako objasnjavas rad u parteru Randy “The Natural” Couturea :mrgreen:
:lol: A, bilo je svega. Zanimljive situacije.
Kako se baš Randyja sjeti? :thumbup: Još kad spoznah da Reljić kod njih trenira.... :oops:
Al' to nije tema... :run:
limun_junior

#30 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

ma sve je to OK do sada..tek je pocelo :). Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje :). reko' sam joj odgovorit na to pitanje kad prodje prvenstvo i imam jos puno fore da nesto dobro skontam:)
pozdravim svim razumnim djevojkama... :)
statix

#31 Re: kako sad ????

Post by statix »

ladyblue18 wrote:Ma dobro, razumijem kada nekoga nesto ne zanima, ali kod vecina zena se radi bas o nekoj odbojnosti to sam primjetila, a one djevojke, zene koje gledaju fudbal, gore spomenute zene nazivaju muskobarama i tako to. :roll: :-)
Ma kakva odbojnost. To je samo zato sto se osjecaju zapostavljenim, kao u drugom planu.
Sunrise00

#32 Re: kako sad ????

Post by Sunrise00 »

limun_junior wrote:ma sve je to OK do sada..tek je pocelo :). Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje :). reko' sam joj odgovorit na to pitanje kad prodje prvenstvo i imam jos puno fore da nesto dobro skontam:)
"naravno da si mi ti vaznija. A da sam ja tebi vazan koliko ti meni, pustila bi me da pogledam 90 minuta utakmice dnevno i mogli bismo odgoditi izlazak za neko drugo vrijeme" :D :oops: :evil:
:run:
zelenashica

#33 Re: kako sad ????

Post by zelenashica »

limun_junior wrote:ma sve je to OK do sada..tek je pocelo :). Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje :). reko' sam joj odgovorit na to pitanje kad prodje prvenstvo i imam jos puno fore da nesto dobro skontam:)
Haj bolan šta se brineš..viđu djevojaka koje vole utakmice... :D ako te ta ostavi nabacimo ti mi jednu forumsku fuDBalerku :lol: :lol: :lol:
limun_junior

#34 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

[/quote]
Haj bolan šta se brineš..viđu djevojaka koje vole utakmice... :D ako te ta ostavi nabacimo ti mi jednu forumsku fuDBalerku :lol: :lol: :lol:[/quote]
hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet... :D :D
Loulou

#35 Re: kako sad ????

Post by Loulou »

@limun... problem je, ma koliko klišeizirano zvučalo, u komunikaciji... Zato što, nekako, i muškarci i žene očekuju od druge strane da bez nekih objašnjenja shvate... Lijepo joj objasni što za tebe SP znači, koliko traje, ako treba i unaprijed joj reci kad su tekme, a da prije i poslije toga imate vrijeme za sebe, i trebala bi shvatiti. Mislim, to je nekako "ženska stvar" (ako mi se dozvoli generalizacija), da zajedničke aktivnosti stavljaju ispred svega drugog, ali uz normalno i primjereno objašnjenje, trebalo bi funkcionirati.
limun_junior

#36 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

"naravno da si mi ti vaznija. A da sam ja tebi vazan koliko ti meni, pustila bi me da pogledam 90 minuta utakmice dnevno i mogli bismo odgoditi izlazak za neko drugo vrijeme" :D :oops: :evil:
:run:[/quote]

zensko tvrdoglavost je cudo... ona hoce dokaz :D :D
al dobro..sigurno da moram nesto skontat tako fino lagano bez svadje ;)
zelenashica

#37 Re: kako sad ????

Post by zelenashica »

limun_junior wrote: hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet... :D :D
Je l ' to žensko zapinje :lol: :lol: :lol:
limun_junior

#38 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

zelenashica wrote:
hahahahahahha i to kad se najmanje covjek nada :D
zelenashica

#39 Re: kako sad ????

Post by zelenashica »

limun_junior wrote:
zelenashica wrote:
hahahahahahha i to kad se najmanje covjek nada :D
Onda se navikni il šuti...nema treće :D
limun_junior

#40 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

Onda se navikni il šuti...nema treće :D

ima... na jedno udje na drugo izadje, a ja po svom :D
SsTtEeLlAa

#41 Re: kako sad ????

Post by SsTtEeLlAa »

:lol: :lol: ko i svako musko
statix

#42 Re: kako sad ????

Post by statix »

Zovnes havera sa curom, svoju dragu i svi zajedno gledate, tojes nek one mahalaju. :oops: :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#43 Re: kako sad ????

Post by Truba »

prije 4 godine kad je hrvatska igrala s brazilom ja sam šetao po dobrinji i osluškivao po kafićima rezultate
iskreno govoreći nije mi se nešto ni gledala tekma međutim volim baciti pogled barem na zadnjih 15 minuta pa smo sjeli negdje u kafić i tako... gledali ok je bilo

valjda sam bio u fazi dokazivanja kako sam netipičan mušakrac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da mi nije bitan nogomet....
Loulou

#44 Re: kako sad ????

Post by Loulou »

SsTtEeLlAa wrote: :lol: :lol: ko i svako musko
Ja bih dodala, u ovom slučaju, i s obzirom na dosadašnje komentare - jako mlado muško. ;-)
SsTtEeLlAa

#45 Re: kako sad ????

Post by SsTtEeLlAa »

Loulou wrote:
SsTtEeLlAa wrote::lol: :lol: ko i svako musko
Ja bih dodala, u ovom slučaju, i s obzirom na dosadašnje komentare - jako mlado muško. ;-)
slazem se limun jeste mlad :D ... mada mislis da se i ovi stariji ne koriste ovim i slicnim djecijim taktikama ... utakmice se u pitanju ... ih namazano musko .. :D
statix

#46 Re: kako sad ????

Post by statix »

komi wrote:prije 4 godine kad je hrvatska igrala s brazilom ja sam šetao po dobrinji i osluškivao po kafićima rezultate
iskreno govoreći nije mi se nešto ni gledala tekma međutim volim baciti pogled barem na zadnjih 15 minuta pa smo sjeli negdje u kafić i tako... gledali ok je bilo

valjda sam bio u fazi dokazivanja kako sam netipičan mušakrac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da mi nije bitan nogomet....
Aj ne supljiraj komi... :lol: :D
Loulou

#47 Re: kako sad ????

Post by Loulou »

SsTtEeLlAa wrote:
Loulou wrote:
SsTtEeLlAa wrote::lol: :lol: ko i svako musko
slazem se limun jeste mlad :D ... mada mislis da se i ovi stariji ne koriste ovim i slicnim djecijim taktikama ... utakmice se u pitanju ... ih namazano musko .. :D
Ma, koriste, naravno... :) Ali, što mlađe, to nedokaznije... :D ;-)
limun_junior

#48 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

Loulou wrote:
SsTtEeLlAa wrote: :lol: :lol: ko i svako musko

piiiiiiiiiiipp... pogresan odgovor.. :D :D
nisam ni neki stariji ili iskusniji... ali nisam ni mlad, naivan,zelen i tako to.. al sigurno nisam JAKO mlad ;)
limun_junior

#49 Re: kako sad ????

Post by limun_junior »

komi wrote:prije 4 godine kad je hrvatska igrala s brazilom ja sam šetao po dobrinji i osluškivao po kafićima rezultate

a ja sam prije 4 god gledao hrvatsku i australiju kad je ono simunic dobio 3 zuta (koliko se sjecam da je to ta utakmica) :) bas na dobrinji.. :D
SsTtEeLlAa

#50 Re: kako sad ????

Post by SsTtEeLlAa »

limun_junior wrote:nisam ni neki stariji ili iskusniji... ali nisam ni mlad, naivan,zelen i tako to.. al sigurno nisam JAKO mlad ;)

pa odluci se .. sta si :lol:
Post Reply