UhLoulou wrote: Ma, moja @lady, ne zamarati se s tim![]()
Što bih ja trebala s UFC-omKakve li epitete tu očekivati?
kako sad ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#26 Re: kako sad ????
- black
#27 Re: kako sad ????
ma ti spadas u 'nakrivo nasadjene'Loulou wrote:Znaš kako... Ja ne volim da se mene smeta u nekim mojim guštima (npr. UFC), tako ni ja ne pravim drugima problem oko njihovih... I nema mi ni smisla. E sad, sati, dani... provedeni "u društvu" kompjuterskih igrica bi bili druga priča
- Cholina_Lokica
#28 Re: kako sad ????
preCerivanje samo tak'o 
- Loulou
#29 Re: kako sad ????
black wrote:ma ti spadas u 'nakrivo nasadjene'Loulou wrote:Znaš kako... Ja ne volim da se mene smeta u nekim mojim guštima (npr. UFC), tako ni ja ne pravim drugima problem oko njihovih... I nema mi ni smisla. E sad, sati, dani... provedeni "u društvu" kompjuterskih igrica bi bili druga pričanikako zamisliti tebe u drustvu neke sa spicokama cipama koja pricha o sekama, cecama, mecama, kakvo koji auto ima i tebe kako objasnjavas rad u parteru Randy “The Natural” Couturea
Kako se baš Randyja sjeti?
Al' to nije tema...
- limun_junior
#30 Re: kako sad ????
ma sve je to OK do sada..tek je pocelo
. Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje
. reko' sam joj odgovorit na to pitanje kad prodje prvenstvo i imam jos puno fore da nesto dobro skontam:)
pozdravim svim razumnim djevojkama...
- statix
#31 Re: kako sad ????
Ma kakva odbojnost. To je samo zato sto se osjecaju zapostavljenim, kao u drugom planu.ladyblue18 wrote:Ma dobro, razumijem kada nekoga nesto ne zanima, ali kod vecina zena se radi bas o nekoj odbojnosti to sam primjetila, a one djevojke, zene koje gledaju fudbal, gore spomenute zene nazivaju muskobarama i tako to.![]()
- Sunrise00
#32 Re: kako sad ????
"naravno da si mi ti vaznija. A da sam ja tebi vazan koliko ti meni, pustila bi me da pogledam 90 minuta utakmice dnevno i mogli bismo odgoditi izlazak za neko drugo vrijeme"limun_junior wrote:ma sve je to OK do sada..tek je pocelo. Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje
. reko' sam joj odgovorit na to pitanje kad prodje prvenstvo i imam jos puno fore da nesto dobro skontam:)
-
zelenashica
#33 Re: kako sad ????
Haj bolan šta se brineš..viđu djevojaka koje vole utakmice...limun_junior wrote:ma sve je to OK do sada..tek je pocelo. Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje
- limun_junior
#34 Re: kako sad ????
[/quote]
Haj bolan šta se brineš..viđu djevojaka koje vole utakmice...
ako te ta ostavi nabacimo ti mi jednu forumsku fuDBalerku
[/quote]
hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet...

Haj bolan šta se brineš..viđu djevojaka koje vole utakmice...
hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet...
- Loulou
#35 Re: kako sad ????
@limun... problem je, ma koliko klišeizirano zvučalo, u komunikaciji... Zato što, nekako, i muškarci i žene očekuju od druge strane da bez nekih objašnjenja shvate... Lijepo joj objasni što za tebe SP znači, koliko traje, ako treba i unaprijed joj reci kad su tekme, a da prije i poslije toga imate vrijeme za sebe, i trebala bi shvatiti. Mislim, to je nekako "ženska stvar" (ako mi se dozvoli generalizacija), da zajedničke aktivnosti stavljaju ispred svega drugog, ali uz normalno i primjereno objašnjenje, trebalo bi funkcionirati.limun_junior wrote:ma sve je to OK do sada..tek je pocelo. Nego evo jedan primjer.. svaki skoro dan je utakmica oko 20 ili 21h..a ona ce mene nekad namjerno nazvat da idemo negdje na neko "posebno" mjesto bas u to vrijeme i ja kazem da ima utakmica i onda nastaje ono zbog cega sam postavio temu: JEL TI VAZNIJA TA UTAKMICA ILI JA???? samo mi treba dobar, pametan odgovor na ovo pitanje
- limun_junior
#36 Re: kako sad ????
"naravno da si mi ti vaznija. A da sam ja tebi vazan koliko ti meni, pustila bi me da pogledam 90 minuta utakmice dnevno i mogli bismo odgoditi izlazak za neko drugo vrijeme"
[/quote]
zensko tvrdoglavost je cudo... ona hoce dokaz
al dobro..sigurno da moram nesto skontat tako fino lagano bez svadje
zensko tvrdoglavost je cudo... ona hoce dokaz
al dobro..sigurno da moram nesto skontat tako fino lagano bez svadje
-
zelenashica
#37 Re: kako sad ????
Je l ' to žensko zapinjelimun_junior wrote: hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet...![]()
- limun_junior
#38 Re: kako sad ????
hahahahahahha i to kad se najmanje covjek nadazelenashica wrote:Je l ' to žensko zapinjelimun_junior wrote: hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet...![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#39 Re: kako sad ????
Onda se navikni il šuti...nema trećelimun_junior wrote:hahahahahahha i to kad se najmanje covjek nadazelenashica wrote:Je l ' to žensko zapinjelimun_junior wrote: hahahhaha dobar.. al nece valjda toliko zapet...![]()
![]()
![]()
- limun_junior
#40 Re: kako sad ????
Onda se navikni il šuti...nema treće 
ima... na jedno udje na drugo izadje, a ja po svom
ima... na jedno udje na drugo izadje, a ja po svom
- SsTtEeLlAa
#41 Re: kako sad ????
- statix
#42 Re: kako sad ????
Zovnes havera sa curom, svoju dragu i svi zajedno gledate, tojes nek one mahalaju.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#43 Re: kako sad ????
prije 4 godine kad je hrvatska igrala s brazilom ja sam šetao po dobrinji i osluškivao po kafićima rezultate
iskreno govoreći nije mi se nešto ni gledala tekma međutim volim baciti pogled barem na zadnjih 15 minuta pa smo sjeli negdje u kafić i tako... gledali ok je bilo
valjda sam bio u fazi dokazivanja kako sam netipičan mušakrac
da mi nije bitan nogomet....
iskreno govoreći nije mi se nešto ni gledala tekma međutim volim baciti pogled barem na zadnjih 15 minuta pa smo sjeli negdje u kafić i tako... gledali ok je bilo
valjda sam bio u fazi dokazivanja kako sam netipičan mušakrac
- Loulou
#44 Re: kako sad ????
Ja bih dodala, u ovom slučaju, i s obzirom na dosadašnje komentare - jako mlado muško.SsTtEeLlAa wrote:![]()
ko i svako musko
- SsTtEeLlAa
#45 Re: kako sad ????
slazem se limun jeste mladLoulou wrote:Ja bih dodala, u ovom slučaju, i s obzirom na dosadašnje komentare - jako mlado muško.SsTtEeLlAa wrote:![]()
ko i svako musko
- statix
#46 Re: kako sad ????
Aj ne supljiraj komi...komi wrote:prije 4 godine kad je hrvatska igrala s brazilom ja sam šetao po dobrinji i osluškivao po kafićima rezultate
valjda sam bio u fazi dokazivanja kako sam netipičan mušakrac![]()
![]()
![]()
- Loulou
#47 Re: kako sad ????
Ma, koriste, naravno...SsTtEeLlAa wrote:slazem se limun jeste mladLoulou wrote:Ja bih dodala, u ovom slučaju, i s obzirom na dosadašnje komentare - jako mlado muško.SsTtEeLlAa wrote:![]()
ko i svako musko
... mada mislis da se i ovi stariji ne koriste ovim i slicnim djecijim taktikama ... utakmice se u pitanju ... ih namazano musko ..
- limun_junior
#48 Re: kako sad ????
Loulou wrote:Ja bih dodala, u ovom slučaju, i s obzirom na dosadašnje komentare - jako mlado muško.SsTtEeLlAa wrote:![]()
ko i svako musko
piiiiiiiiiiipp... pogresan odgovor..
nisam ni neki stariji ili iskusniji... ali nisam ni mlad, naivan,zelen i tako to.. al sigurno nisam JAKO mlad
- limun_junior
#49 Re: kako sad ????
a ja sam prije 4 god gledao hrvatsku i australiju kad je ono simunic dobio 3 zuta (koliko se sjecam da je to ta utakmica)komi wrote:prije 4 godine kad je hrvatska igrala s brazilom ja sam šetao po dobrinji i osluškivao po kafićima rezultate
valjda sam bio u fazi dokazivanja kako sam netipičan mušakrac![]()
![]()
![]()
- SsTtEeLlAa
#50 Re: kako sad ????
limun_junior wrote:nisam ni neki stariji ili iskusniji... ali nisam ni mlad, naivan,zelen i tako to.. al sigurno nisam JAKO mlad
pa odluci se .. sta si