pomagajteeeeeeeeeee
Raskidaj bona, nisi došla sigurno da ti kažemo nemoj. Savjest mirna
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
proso voz kad si imala sansu nisi htjelaendrili wrote:nije takav dečko..100% znam - nije "ševac"![]()
a ne znam samo da li bi riskirao svoju vezu stavit na kocku kad ja to nisam htjela prije 2 godine..
LMAOendrili wrote:Bok..
nedavno sam vidjela vani jednog dečka koji mi se jako sviđa..a btw prije toga ga nisam vidjela 2 godine, (tada sam ga otfikarila jer sam par dana prije toga prekinula dugu vezu i iako mi se svidio, rekla sam mu da nisam spremna sad uletiti u nešto novo) sreli smo se vani, popričali smješkali se i dogovorili da dođem u pon kod njega jer radi na poslu gdje su meni trebale neke informacije.u kaf iz kojeg je otišao opet se vratio nakon sat vremena i gledao u mene
kad sam došla počeo me ispitivati gdje radim, šta radim gdje živim...i u međuvremenu me pojeo očimada bi rekao kao da nije bio dugo vani i ja pitam zašto jel zbog neke cure
i on kaže: pa da...
tu meni beeeeeed jer mi se baš jako sviđa, kasnije me pitao da li ja imam dečka rekla sam ne, i da neću imati dok ne nađem nekog baš po mom ukusu i on mi na to kaže: ma to je i najbolje (kao bit solo)i kao pa eto kad nisi onda mene htjela i mi se samo pogledamo
onda me pitao šta je to bilo s nama prije 2 godine i taman kad smo htjeli to raspraviti ulete ljudi i mi tu prestanemo pričati i ja odem i on kaže javi se opet kad dođeš tu
e sad pitanje je...da li se ja njemu sviđam, da li da čekam samo ne znam šta sudbinu da nas spojiili pokušam raskinuti možda njegovu vezu onak indirektno iako to nikad nisam radila ali meni jesu
pomagajteeeeeeeeeee
statix wrote:Jeb' ga oficer, moras vagati kad donosis odluku. Postoji rizik. Ja definitivno gubim puno vise nego sto dobijam nekom bezveznom prevarom. Tako da to nije bas tako jednostavno kako ti prikazujes. Oprosti ce ti 1,2,3...,ali sve ima svoje granice.E jebaji ga sad postrance, k'o da vam kitu prisvoje kad zavolite nekog...![]()
....bila 3 godine u vezi i pojavila se "treba" koja nam je raskinula vezu...endrili wrote:odgovorite mi na piiiiiiiiitanje
i imate li vi iskustva u raskidanju veza?i da li biste mogli napraviti takvo šta?
endrili wrote:nije takav dečko..100% znam - nije "ševac"![]()
a ne znam samo da li bi riskirao svoju vezu stavit na kocku kad ja to nisam htjela prije 2 godine..
potpisujemOfficer Crabtree wrote:Evo ovako iskreno:
Jebat će te ako mu dadneš.
Dal' će ostavit' curu zbog tebe, to samo on zna.
hedonism wrote:kako si samo uvjerena da ti mozes nekom RASKINUTI vezu?!
![]()
![]()
momku se ocigledno ne svidjas dovoljno da bi bio s tobom u vezi, dok ti je rekao to da je najbolje bit "solo", a to da te "skidao" pogledom-mozda si ti to samo umislila jer zelis da je tako![]()
nema od te ljubavi nista, ne zanosi se...
sorry al pitala si.
Sto znaci jedino sto je sigurno je da ces biti h***a.Officer Crabtree wrote:Evo ovako iskreno:
Jebat će te ako mu dadneš.
Dal' će ostavit' curu zbog tebe, to samo on zna.
iskreno i tacnoGhost_Rider_XXX wrote:Ma daj ba, ko je kome raskinuo vezu, ako je ta veza prava.
To sto bi on tebe potrosio, nije problem, ali nemoj se zanosit da ce on ostaviti svoju hanumu zbog tebe.
Mozda imas neke nadnaravne "kvalitete" pa ga osvojis, ali ovako jock.
i ta druga je kao po defaultu kriva? a on jadan, treba mu oprostiti, ne zna sta cini? come on!sanabe wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Ma daj ba, ko je kome raskinuo vezu, ako je ta veza prava.
To sto bi on tebe potrosio, nije problem, ali nemoj se zanosit da ce on ostaviti svoju hanumu zbog tebe.
Mozda imas neke nadnaravne "kvalitete" pa ga osvojis, ali ovako jock.ni orvi ni zadnji koji bi ostavio "hanumu' zbog druge, sem toga i nije mu hanuma
![]()
budimo realni, koliko vi takvih slucajeva znate ?ostavi hanumu i djecu zbog druge, a ne curu
![]()
ne navijam, ne odobravam, samo velim kako jeste, u zivotu
nemam pojma zasto, ali mi je na prvo citanje tvoj post zvucao kao da ona njega rastavlja od "zakonite" - my badsanabe wrote:
ne kontam? ja ne rekoh da je iko kriv, ili da nije kriv, samo kazem shta se deshava, Balkan, Balkan,come on![]()
sad mi je laksesanabe wrote:wewa wrote:nemam pojma zasto, ali mi je na prvo citanje tvoj post zvucao kao da ona njega rastavlja od "zakonite" - my badsanabe wrote:
ne kontam? ja ne rekoh da je iko kriv, ili da nije kriv, samo kazem shta se deshava, Balkan, Balkan,come on![]()
![]()
jok ja, ja to niJEsam rekla , IC OK
budimo konkretni, molicu - koje zene?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Dobro oficir jednom reche, ove zhene kao da vole same sebe da omalovazhavaju
One koje postavljaju pitanja slicna uvodnom u temuwewa wrote:budimo konkretni, molicu - koje zene?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Dobro oficir jednom reche, ove zhene kao da vole same sebe da omalovazhavaju
sve ti je to stvar percepcije - mozda djevojcica misli da je fora "raskinuti" nekom vezu... tj. da se to moze.Ljuska_u_BaklaFi wrote:One koje postavljaju pitanja slicna uvodnom u temuwewa wrote:budimo konkretni, molicu - koje zene?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Dobro oficir jednom reche, ove zhene kao da vole same sebe da omalovazhavaju
Brkas babe i zabe i ulazis u jedan drugi domen gdje je psihologija totalno drugacija.sanabe wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Ma daj ba, ko je kome raskinuo vezu, ako je ta veza prava.
Mozda imas neke nadnaravne "kvalitete" pa ga osvojis, ali ovako jock.ni orvi ni zadnji koji bi ostavio "hanumu' zbog druge, sem toga i nije mu hanuma
![]()
budimo realni, koliko vi takvih slucajeva znate ?ostavi hanumu i djecu zbog druge, a ne curu
![]()
ne navijam, ne odobravam, samo velim kako jeste, u zivotu
Oci moje lijepe jaka tvrdnja, koja je nazalost jako neutemeljena, ali ovo nije predavanje o psihologiji braka i bracnih drugova tako da ne bih o tome.sanabe wrote:cuj brkam "babe i zabe" .....
pa svaki raskid , razvod, uzrokovan" postojanjem trece osobe", pocne tako shto neko pozeli jedan usputan sex, pa mu/joj se svidi i jbg ....
jel to ispade da je veza 'jaca" od braka?![]()
Ocigledno me nisi dobro razumjela, nije veza jaca od braka, ali brak u vecini slucajeva prelazi u rutinu, i to ne voli ni jedna strana u situacijama kad se ne znaju nositi sa rutinom i osvjeziti svoj emotivno, seksualni, drustveni... zivot, partneri posegnu za tudjim krevetom, mozda sam sad jasniji, mozda i nisam, ali ne zelim vise lamentirati o tome.sanabe wrote:el to ispade da je veza 'jaca" od braka?