Ako te stid da ideš sama evo idem ja s tobom ne moraš čak niti ući radnju samo mi daj ime modela ja ga pazarim
Vibrator
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- O'zone
- Globalni moderator
#26 Re: Vibrator
@Jedna tamo šta se imaš stiditi stvar ko i svaka druga komad gume sa elektromotorom pogledaš po internetu šta se preporučuje odeš do Sex shopa i kažeš dajte mi taj i taj misliš da je njih briga ko im kupuje samo pare dok se vrte možeš ih uzeti i čitav paket.
Ako te stid da ideš sama evo idem ja s tobom ne moraš čak niti ući radnju samo mi daj ime modela ja ga pazarim
- Haris.ba
#27 Re: Vibrator
Može malo detalja? Šta znači "vako živiti" i kako si se dovela u tu situaciju?jedna tamo wrote:nezezam ozbiljna sam u svojim namjerama..nemerem više vako živiti
P.S.
Samo čim uđeš na vrata reci prodavačima da ti je ofirno - i proči će ti trema.
Jučer s rajom na kafi i neka priča - i kako nema puno homoseksualaca u Sarajevu, tvrdi jaran. A onda se drugi pođe žaliti kako mu je neko stavio broj u oglase za homoseksualce. I kako su ga po čitav dan zvali. Između ostalog, jedan ne popušta na objašnjavanja jarana da je greška. I na kraju mu nudi 100 maraka. I kaže jaran dobro sam prošao. Nazvao me je kad sam imao para.
Naravoučenje: Ništa danas nije ofirno.
-
Gospoda Ministarka
#28 Re: Vibrator
Jedna tamo, jel to majke ti toliko zagustilo? A prstici??? Ja se vala ne bih usudila stavljat si "gumene cijevi" 
- madner
#29 Re: Vibrator
Ja mislim da je ovo vise apel za sve muskarce dobre volje da pomognu 
- kmirsad
#30 Re: Vibrator
Prstići su osjetljivi... kad su dugo i često u vlazi i memu... hoče ih napast' reumatozni artritis ... eno pitaj muhe... ne more prstima više filđan držat...
dobro ... jest on baš pretjero...

-
Gospoda Ministarka
#31 Re: Vibrator
kmirsad wrote:Prstići su osjetljivi... kad su dugo i često u vlazi i memu... hoče ih napast' reumatozni artritis ... eno pitaj muhe... ne more prstima više filđan držat...dobro ... jest on baš pretjero...
![]()
![]()
Ma i prstici imaju svojih prednosti ali i nedostataka.
- statix
#32 Re: Vibrator
Ministarko nemaju sve jednog horoza pored sebe.Gospoda Ministarka wrote:Jedna tamo, jel to majke ti toliko zagustilo? A prstici??? Ja se vala ne bih usudila stavljat si "gumene cijevi"
- statix
#33 Re: Vibrator
@jedna tamo
Samo ti opleti, to je najmanje sto mozes uraditi. Nekoga ces vec upoznati u vremenu koje dolazi.
Samo ti opleti, to je najmanje sto mozes uraditi. Nekoga ces vec upoznati u vremenu koje dolazi.
- kmirsad
#34 Re: Vibrator
Tako je... između ostalog... ne možeš imati duge, njegovane nokte... valja ih rezat... a i lak se otapa...Gospoda Ministarka wrote:kmirsad wrote:Prstići su osjetljivi... kad su dugo i često u vlazi i memu... hoče ih napast' reumatozni artritis ... eno pitaj muhe... ne more prstima više filđan držat...dobro ... jest on baš pretjero...
![]()
![]()
Ma i prstici imaju svojih prednosti ali i nedostataka.
Nego... jesu li valjali savjeti...
Last edited by kmirsad on 09/06/2010 12:43, edited 1 time in total.
- CartmanSA
#35 Re: Vibrator
idem ja sa tobom u prodavnicu ako ti je ofirno...
nasalim se par puta, ti se nasmijes, sarmiramo prodavacicu i zavrsimo kupovinu...
ponuda je ozbiljna...
nasalim se par puta, ti se nasmijes, sarmiramo prodavacicu i zavrsimo kupovinu...
ponuda je ozbiljna...
- wewa
#36 Re: Vibrator
kao da se muskarac i igracka medjusobno iskljucuju.... sta vam je, ljudistatix wrote:@jedna tamo
- statix
#37 Re: Vibrator
@wewa
A da potrazis drugog muskarca?

A da potrazis drugog muskarca?
- jedna tamo
#38 Re: Vibrator
kmirsad wrote:Prstići su osjetljivi... kad su dugo i često u vlazi i memu... hoče ih napast' reumatozni artritis ... eno pitaj muhe... ne more prstima više filđan držat...dobro ... jest on baš pretjero...
![]()
![]()
- wewa
#39 Re: Vibrator
nekog koji nece biti zainteresiran za igrice? oshto mi je tostatix wrote:@wewa
A da potrazis drugog muskarca?![]()
-
Eborg
#40 Re: Vibrator
Evo, idem i ja s tobom u prodavnicu da razbijemo tremu, zdrava zajebancija vazda to sve riješi. Popiješ kahvicu a ja u prodavnicu.
Ha-hu, ja bih kitu pazario i tako to. Ma znam ja da sam fin dečko gospođo, ali nije to za mene, znate.
Kad ga pazarimo možeš odlučiti je li nosiš njega ili mene kući. 
-
Gospoda Ministarka
#41 Re: Vibrator
statix wrote:Ministarko nemaju sve jednog horoza pored sebe.Gospoda Ministarka wrote:Jedna tamo, jel to majke ti toliko zagustilo? A prstici??? Ja se vala ne bih usudila stavljat si "gumene cijevi"
- statix
#42 Re: Vibrator
Nekog koji ce da te sredi ko vibrator. 
- wewa
#43 Re: Vibrator
vidim ja da tebi nedostaje izvjesnog iskustvastatix wrote:Nekog koji ce da te sredi ko vibrator.
u svakom slucaju, moj muskarac radi bas ono sto treba
- wewa
#45 Re: Vibrator
i tomadner wrote:Kupuje baterije?
- jedna tamo
#46 Re: Vibrator
O'zone wrote:@Jedna tamo šta se imaš stiditi stvar ko i svaka druga komad gume sa elektromotorom pogledaš po internetu šta se preporučuje odeš do Sex shopa i kažeš dajte mi taj i taj misliš da je njih briga ko im kupuje samo pare dok se vrte možeš ih uzeti i čitav paket.
CartmanSA wrote:idem ja sa tobom u prodavnicu ako ti je ofirno...
ponuda je ozbiljna...
Eborg wrote:Evo, idem i ja s tobom u prodavnicu da razbijemo tremu, zdrava zajebancija vazda to sve riješi. Popiješ kahvicu a ja u prodavnicu.Ha-hu, ja bih kitu pazario i tako to. Ma znam ja da sam fin dečko gospođo, ali nije to za mene, znate.
- wewa
#47 Re: Vibrator
the more, the merrierjedna tamo wrote:O'zone wrote:@Jedna tamo šta se imaš stiditi stvar ko i svaka druga komad gume sa elektromotorom pogledaš po internetu šta se preporučuje odeš do Sex shopa i kažeš dajte mi taj i taj misliš da je njih briga ko im kupuje samo pare dok se vrte možeš ih uzeti i čitav paket.
Ako te stid da ideš sama evo idem ja s tobom ne moraš čak niti ući radnju samo mi daj ime modela ja ga pazarimCartmanSA wrote:idem ja sa tobom u prodavnicu ako ti je ofirno...
ponuda je ozbiljna...Eborg wrote:Evo, idem i ja s tobom u prodavnicu da razbijemo tremu, zdrava zajebancija vazda to sve riješi. Popiješ kahvicu a ja u prodavnicu.Ha-hu, ja bih kitu pazario i tako to. Ma znam ja da sam fin dečko gospođo, ali nije to za mene, znate.
koga da izaberem
-
Gospoda Ministarka
#48 Re: Vibrator
wewa wrote:i tomadner wrote:Kupuje baterije?
S pravim muskarcem neces imati potrebu za tom spravicom
- statix
#49 Re: Vibrator
Kakve veze ima iskustvo tvog muskarca sa tvojim koristenjem vibratora?wewa wrote:vidim ja da tebi nedostaje izvjesnog iskustvastatix wrote:Nekog koji ce da te sredi ko vibrator.![]()
u svakom slucaju, moj muskarac radi bas ono sto treba
- statix
#50 Re: Vibrator
Cuj koga, nek posalju sliku i dileme nece vise biti.