Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Moderator: anex
- bruce lee
#26 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
a sto se topica tice: pocni pusiti i zapali prije dorucka uz kafu.. ubija apetit ko ista. nazalost

-
nAN3
#27 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
mislim da ti mogu pomoci tubruce lee wrote:mene vise interesuje kako se udebljati 5 kila za mjesec dana..cilj mi je popraviti se na 75-80 vec dugo, al sta god da radim, nece vaga iznad 70..
- elixiaboy
#28 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
za brzo mrsanje, low carb (pa cak i zero carb) najbolje, samo proteine i minerale konzumiraj, i pij vodu obicnu.
znaci bez: alkohola, sokova itd.
naravno zabranjeni slatkisi, pizze, fast food, ceLapi, itd.
a za trajno i zdravo mrsanje, balansirana ishrana+trening i to kombinacija rad sa tegovima+cardio. tako ces bolje izgubiti masnocu nego sa samim cardio treningom.
meni je scooby
pomogao dosta, ako imas iphone ovo je za tebe http://www.youtube.com/watch?v=Hz2HJCUb2U0
a za trajno i zdravo mrsanje, balansirana ishrana+trening i to kombinacija rad sa tegovima+cardio. tako ces bolje izgubiti masnocu nego sa samim cardio treningom.
meni je scooby
- bruce lee
#29 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
bujrumnAN3 wrote:mislim da ti mogu pomoci tubruce lee wrote:mene vise interesuje kako se udebljati 5 kila za mjesec dana..cilj mi je popraviti se na 75-80 vec dugo, al sta god da radim, nece vaga iznad 70..
![]()
-
nAN3
#30 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
koje si godiste i dal se bavis nekom vrstom sportabruce lee wrote:bujrumnAN3 wrote:mislim da ti mogu pomoci tubruce lee wrote:mene vise interesuje kako se udebljati 5 kila za mjesec dana..cilj mi je popraviti se na 75-80 vec dugo, al sta god da radim, nece vaga iznad 70..
![]()
-
todd_smith
- bruce lee
#32 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
1979, igram redovno fudbal i trcim. al kako da se udebljam?nAN3 wrote: koje si godiste i dal se bavis nekom vrstom sporta
-
theTruePath
#33 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
jel istina da je dobro jesti nakon treninga,t.j da se kaloriji nastavljaju trositi do 30 min nakon prestanka treninga?
- beautyfool
#34 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Prodje vise od mjesec dana, jesi smrs'o ?

-
theTruePath
#35 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
jesam jesam hvala Bogu,ali jos nisam do cilja,ali i to cu valjda uspjeti 
nije mjesec vec oko 10 dana
nije mjesec vec oko 10 dana
- beautyfool
#36 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Imas na kalorije.net savjeta oko mrsanja a imaju i dnevnici clanova pa ako ti nije mrsko procitaj malo kako tamo mrsaju, koji sistem i dijete koriste pa vidi sta ti je najprakticnije da primjenis.
Cestitam na izgubljenim kilama
samo naprijed !
Cestitam na izgubljenim kilama
-
theTruePath
#37 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Hvala
evo bas razgledam taj sajt
evo bas razgledam taj sajt
-
neretvanac
#38 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Voce su od makronutritijenata cisti UH... A kod mrsanja je upravo cilj reducirati UH i povecati proteine...test01 wrote:jedi samo voce,pij dosta tekucine.
-
neretvanac
#39 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Izbaciti UH?elixiaboy wrote:za brzo mrsanje, low carb (pa cak i zero carb) najbolje, samo proteine i minerale konzumiraj, i pij vodu obicnu.
meni je scoobypomogao dosta, ako imas iphone ovo je za tebe http://www.youtube.com/watch?v=Hz2HJCUb2U0
A masti?
Sta ce biti izvor energije?
Jer proteini ne sluze primarno kao energija, nego kao gradivni materijal za tijelo....
A organizam bi morao pocet sagorjevati misice ako ne unosi nikako UH, masti...
- jedna tamo
#40 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
otruješ se i kile se istope za 2 dana....
-
theTruePath
#41 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
nego pijete li cola zero i cola light,vi koji pazite na kalorije? 
- bez_ideje
#42 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Kako se udebljati,da mi se rebra ne vide.....a da ne jedem c.meso,przeno,fast fud i gazirano
Jedem slatko..ne pomaze
Ako ovako nastavim augusta ce sve spadati sa mene
Jedem slatko..ne pomaze
-
sitna.buranija
#43 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Svakakvih li gluposti na temi.theTruePath wrote:nego pijete li cola zero i cola light,vi koji pazite na kalorije?
7kg za mjesec dana? Ako si ektomorf (ili imas visoke vrijednosti hormone stitne zlijezde), i drzis puno vode, moguce je pasti 7kg. Ljudi znaju pasti toliko za samo sedmicu dana sa keto-dijetom.
Guglaj ketosis, procitaj par clanaka pa se javni.
-
theTruePath
#44 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
sitna.buranija wrote:Svakakvih li gluposti na temi.theTruePath wrote:nego pijete li cola zero i cola light,vi koji pazite na kalorije?
7kg za mjesec dana? Ako si ektomorf (ili imas visoke vrijednosti hormone stitne zlijezde), i drzis puno vode, moguce je pasti 7kg. Ljudi znaju pasti toliko za samo sedmicu dana sa keto-dijetom.
zelis reci da nije moguce ili?
-
sitna.buranija
#45 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Itekako je moguce, samo treba dosta truda i znanja o tome sta radis. Nemoj misliti da je zdravo.theTruePath wrote:sitna.buranija wrote:Svakakvih li gluposti na temi.theTruePath wrote:nego pijete li cola zero i cola light,vi koji pazite na kalorije?
zelis reci da nije moguce ili?
-
neretvanac
#46 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Na keto nacinu ishrane nikako nije zdravo biti duzi vremenski period. Dolazi do gradnje ketoznih tijela- acetona, acetata i hidroksibutirata, koje prvenstveno koristi mozak. Ovi spojevi su kiseli, pa dolazi do ketoacidoze, sto moze poremetiti pH vrijednost krvi i cijelog organizma i imati ozbiljne posljedice. Upravu si sto itekeko upozoravas- keto bih ja preporucio samo onima koji znaju kako, sta i koliko smiju, nikako pocetnicima u fitnessu/sportu.sitna.buranija wrote:Svakakvih li gluposti na temi.theTruePath wrote:nego pijete li cola zero i cola light,vi koji pazite na kalorije?
-
hanumica82
#47 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
Ne postoji univerzalna djeta za sve ljude. Svaki covjek i njegov organizam su individua.
Ono sto bih ja preporucila je da se jedu sve namjernice kao i obicno samo u sto manjim kolicinama. Ako vam je bila praksa da za rucak pojedete dva komada mesa i dva krompira prepolovite porciju. Isto tako sam slusala dr. Solakovica da je savjetovao da kada osjetimo glad izmedju obroka, pojedemo saku badema sto ce brzo poslati informaciju iz zeludca u mozak da smo siti.
I trcati, samo trcati...nema nista zdravije. Garantujem ako smanjite porcije i trcite bar dva puta sedmicno izmedju pola sata i sat, rezultati ne mogu izostati.
I da napomenem da je izgladnjivanje preopasno, a tako izgubljene kile se mnogo brza i vrate. Organizam se iscrpi i za par dana onda navalite jesti i sve se vrati.
Ono sto bih ja preporucila je da se jedu sve namjernice kao i obicno samo u sto manjim kolicinama. Ako vam je bila praksa da za rucak pojedete dva komada mesa i dva krompira prepolovite porciju. Isto tako sam slusala dr. Solakovica da je savjetovao da kada osjetimo glad izmedju obroka, pojedemo saku badema sto ce brzo poslati informaciju iz zeludca u mozak da smo siti.
I trcati, samo trcati...nema nista zdravije. Garantujem ako smanjite porcije i trcite bar dva puta sedmicno izmedju pola sata i sat, rezultati ne mogu izostati.
I da napomenem da je izgladnjivanje preopasno, a tako izgubljene kile se mnogo brza i vrate. Organizam se iscrpi i za par dana onda navalite jesti i sve se vrati.
-
babicana4
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#50 Re: Kako smrsati 7 kg za mjesec dana?
prekini s curomtheTruePath wrote:Dakle trebaju mi savjeti,pored treniranja,sta i koliko jesti da bi uspio smrsati 7 kg za mjesec dana? koliko provesti na treningu svaki dan?