Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dile wrote:normalno, oni nisu dzaba izmisljeni i obuceni... a jos je velika vjerovatnoca da tu nije samo jedan pacov nego ih ima jos...
Postavljac teme kaze da je jedan, e sad na danasnjem vaktu 50KM dati zbog jednog pacova stetocine i njegovog prava na to da ima kracu msrt je meni ogroman luksuz. Ali svakom svacije...
hajd ba znamo da je tebi luksuz i kafu platiti, jer ti je na sve zao potrosit, pa tako i na ovo. t
Staviš žilet tako da je jedna oštrica okrenuta prema gore, s jedne strane staviš meso a sa druge sir. Kad pacov dođe iznad žileta i pogleda lijevo u meso pa desno u sir i zapita se šta da pojede, meso? sir? meso? sir? okretanjem glave lijevo desno prerezat će si vrat.
Ili još bolje bez mesa i sira, pa kad pacov dođe iznad žilete i zapita se gdje je meso gdje je sir opet će si prerezati vrat.
L.e.g wrote:Staviš žilet tako da je jedna oštrica okrenuta prema gore, s jedne strane staviš meso a sa druge sir. Kad pacov dođe iznad žileta i pogleda lijevo u meso pa desno u sir i zapita se šta da pojede, meso? sir? meso? sir? okretanjem glave lijevo desno prerezat će si vrat.
Ili još bolje bez mesa i sira, pa kad pacov dođe iznad žilete i zapita se gdje je meso gdje je sir opet će si prerezati vrat.
Moze i jednostavnije, ostavi stranice Crne hronike iz Avaza i zilet pored.
JThomas wrote:pacov gotovo nikad nije sam. zovni deratizaciju.
Nemoj je plasiti, sad ce iz kuce iseliti
Pa koliki ti je taj pacov, jesi ga vidjela?
Ja se sjecam prica mog rodjaka koji je prije rata radio u Velepekari, kaze pacovi pojedu macku, onda kako je jednog lopatom dokacio, pacov stao pa se okrenuo ko ono "jesi to ti zajeban?", ovaj ga opet pukne lopatom, lopata se iskrivila ali pacovu nista.... na kraju su sindikat osnovali, onda dosli i prvi visestranacki izbori, pa su osnovali stranku, ali o tome drugi put.
aww aww awww pa naravno da sam ga vidjela a nisam ti rekla da sam jedne prilike i ja upoznala miseve koji su zavrsili fakultet....to je stvarno istina...bili su jako pametni...prije jedno 3 godine s polja mi udje mis u kucu bio je mali pa tako da znam da je mis...sta ces zivi se na selu i osjete miris zita pa navale...i ja ti postavim na karton ljepilo i na sredinu kartona postavim smoki ono jedno zrno.....mis se zavuce ispod kartona iskruzi rupicu gdje je bio smoki pojede ga i nastavi sretan da istrazuje dalje...aj sad ne recite da mis nije imao zavrsen fakultet
Uzmes ovaj aparat za rastjerivanje komarca,muha,mrava,pauka,miševa,štakora,žohara,moljaca itd...
Radi na principu odašiljanja ultrazvučnih signala a ne šteti ljudima i kućnim ljubimcima.
Cuo sam da ovo pomaze i mozes ga naci u Conradu (kolodvorska 12), nisam siguran za cijenu ali ne vjerujem da je skupo uglavnom vise na http://www.conrad.ba
hvala velika na tome...cula sam i ja za to ali se iskreno plasim ribica u akvarijumu jer one osjete te radio zvuke i mislim da njima pak moze nastetiti...
janulix wrote:hvala velika na tome...cula sam i ja za to ali se iskreno plasim ribica u akvarijumu jer one osjete te radio zvuke i mislim da njima pak moze nastetiti...
ma neboj se ovog rastjerivaca, sumljam da ce otjerati ribice .
Nisam upoznat kako i da li steti ribicama ali mozda dode neko pa napise iz iskustva, mozda bi malo poludjele ali nije to nista
današnje mačke su pi*** nema više onih hrabrih mačaka kao prije koje su i pse ganjale
sada sve nešto prede, umiljava se za komad salame
a prije mačke na selu kada ručaš u kući donese pacova u zubima da se pohvali ulovom