Sportski TV kanali
Moderator: anex
- Rauber
#26 Re: Sportski TV kanali
Ko da gledam da ce jos malo pa poceti zatamnjivati sportklub kad je engleska liga, bht ce se sigurno osjecati ugozenim jer ovi prenose vise utakmica i sigurno ce im popularnost maksimalno porasti.
-
ivannn
#27 Re: Sportski TV kanali
Ma neće, upravo je SportKlub prodao BHT1 prava za samo 1 utakmicu na kolo.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#28 Re: Sportski TV kanali
To se i ja pitam2407 wrote:Hoce li iko prenositi Serie A?
Drug mi rece kao na ovoj novoj televiziji gdje je Marjan preshao da bi mogla biti seria a??
- 2407
#29 Re: Sportski TV kanali
Ma to su sve nagadjanja ali nista se ne zna za stvarno. Futavi HS nema opcije za uvodjenje Arena SportaAdmir_1984 wrote:To se i ja pitam2407 wrote:Hoce li iko prenositi Serie A?![]()
Drug mi rece kao na ovoj novoj televiziji gdje je Marjan preshao da bi mogla biti seria a??
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#30 Re: Sportski TV kanali
Pa i ja isto, glupi sportklub uveo engleze, a izbacio talijane i francuze2407 wrote:Ma to su sve nagadjanja ali nista se ne zna za stvarno. Futavi HS nema opcije za uvodjenje Arena SportaAdmir_1984 wrote:To se i ja pitam2407 wrote:Hoce li iko prenositi Serie A?![]()
Drug mi rece kao na ovoj novoj televiziji gdje je Marjan preshao da bi mogla biti seria a??Nije meni problem za utakmice Juventusa, ionako sam skoro sve odgledao prosle sezone na netu ali bih volio gledati i druge utakmice a to ne mogu bas na netu.
Fakat ne kontam sta je problem sa uvodjenjem arene u kablovske operatere (hs, ask i slicno). U Zenici recimo kablovski operateri imaju arenu, al nemaju sportklub. Kakve su tu veze i sheme bog dragi zna
- mrtva kokoš
#31 Re: Sportski TV kanali
joj ova arena razvaljuje sto se tice sporta (gdje da gledam barcelonu sada)...
kablnet je nema uvrestenu u programskoj shemi.
da je hoce ubaciti makar poskupili preplatu, i jos bi im dao da ukinu 20 kanala...
kablnet je nema uvrestenu u programskoj shemi.
da je hoce ubaciti makar poskupili preplatu, i jos bi im dao da ukinu 20 kanala...
- stachu
#32 Re: Sportski TV kanali
Barcu gledas na Hayatu, kao i proslih sezona! Ako nisi upucen, otkupili su i ovu sezonu Primere....Splinter wrote:joj ova arena razvaljuje sto se tice sporta (gdje da gledam barcelonu sada)...
kablnet je nema uvrestenu u programskoj shemi.![]()
- mrtva kokoš
#33 Re: Sportski TV kanali
jesi ozb. danas mi neko rece da samo arena ima pravo prenosa primere na balkanu??stachu wrote:Barcu gledas na Hayatu, kao i proslih sezona! Ako nisi upucen, otkupili su i ovu sezonu Primere....Splinter wrote:joj ova arena razvaljuje sto se tice sporta (gdje da gledam barcelonu sada)...
ako je istina bas si me obradov`o i pored toga sto ce i dalje prenose raditi priganica i onaj drugi zaboravih mu ime.
- stachu
#34 Re: Sportski TV kanali
Ozbiljan sam...Splinter wrote:jesi ozb. danas mi neko rece da samo arena ima pravo prenosa primere na balkanu??stachu wrote:Barcu gledas na Hayatu, kao i proslih sezona! Ako nisi upucen, otkupili su i ovu sezonu Primere....Splinter wrote:joj ova arena razvaljuje sto se tice sporta (gdje da gledam barcelonu sada)...
ako je istina bas si me obradov`o i pored toga sto ce i dalje prenose raditi priganica i onaj drugi zaboravih mu ime.![]()
Fkt, ide i ove sezone....
- mrtva kokoš
#35 Re: Sportski TV kanali
joj svaka ti caststachu wrote:Ozbiljan sam...Splinter wrote:jesi ozb. danas mi neko rece da samo arena ima pravo prenosa primere na balkanu??stachu wrote: Barcu gledas na Hayatu, kao i proslih sezona! Ako nisi upucen, otkupili su i ovu sezonu Primere....
ako je istina bas si me obradov`o i pored toga sto ce i dalje prenose raditi priganica i onaj drugi zaboravih mu ime.![]()
![]()
Fkt, ide i ove sezone....
ko bi se peglo na netu gledati tekme
-
StupskaBitanga
#36 Re: Sportski TV kanali
a ko prenosi tekmu protiv Albanije?
TV1 samo protiv lux i Rumunije
zna li ko
zna li ko
- BarbaDue
#37 Re: Sportski TV kanali
tv1 prenosi utakmice protiv Luxemburha i Albanije, za Rumuniju ne znam...StupskaBitanga wrote:a ko prenosi tekmu protiv Albanije?
zna li ko
-
StupskaBitanga
#38 Re: Sportski TV kanali
sa njihove zvanicne FB straniceBarbaDue wrote:tv1 prenosi utakmice protiv Luxemburha i Albanije, za Rumuniju ne znam...StupskaBitanga wrote:a ko prenosi tekmu protiv Albanije?
zna li ko
a za Albaniju ne znamoUtakmice fudbalske reprezentacije BiH sa Luksemburgom i Rumunijom samo na TV1 !
- 2407
#39 Re: Sportski TV kanali
Procitah na areninom sajtu da HS-HKB planira uvodjenje Arene ali se ne zna kada(mozda kada ne bude Serie A na njemuAdmir_1984 wrote:
Pa i ja isto, glupi sportklub uveo engleze, a izbacio talijane i francuze![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat ne kontam sta je problem sa uvodjenjem arene u kablovske operatere (hs, ask i slicno). U Zenici recimo kablovski operateri imaju arenu, al nemaju sportklub. Kakve su tu veze i sheme bog dragi zna
Sad gledam programsku semu arene u subotu Udinese - Genoa u 18h a u 20:30h Roma - Cessena
Nedelja: 18h Bari - Juventus, 20:40 Bologna - Inter(AS2) i Fiorentina - Napoli na AS4.
Pa ovo je da ti voda krene na usta.
p.s.
Mozda bi trebali izbombardovati hs-ov mail sa pitanjima oko arena sporta, ne bi li ga brze uveli ako su vec planirali ili ako nisu da pocnu planirati.
- karanana
#40 Re: Sportski TV kanali
e ako od hs-a dobijes odgovor na tvoj mail, imas od mene gajbu pive.
- 2407
#41 Re: Sportski TV kanali
karanana wrote:e ako od hs-a dobijes odgovor na tvoj mail, imas od mene gajbu pive.
Znaci, suprotno od mojih najcrnjih sumnji, radi se o kompaniji koja se brine o svojim korisnicima i koja se trudi da sva pitanja i probleme svojih korisnika rijesi brzo i ekspeditivno. To je firma za 21. vijek
- Manijakus
#42 Re: Sportski TV kanali
Kaze Baho da se bore valjda da otkupe sve utakmice repke koje se igraju van nasih granicaStupskaBitanga wrote:sa njihove zvanicne FB straniceBarbaDue wrote:tv1 prenosi utakmice protiv Luxemburha i Albanije, za Rumuniju ne znam...StupskaBitanga wrote:a ko prenosi tekmu protiv Albanije?
zna li koa za Albaniju ne znamoUtakmice fudbalske reprezentacije BiH sa Luksemburgom i Rumunijom samo na TV1 !
-
ivannn
#43 Re: Sportski TV kanali
Admir_1984 wrote:To se i ja pitam2407 wrote:Hoce li iko prenositi Serie A?![]()
Sezone 2010/11 na televiziji Arena Sport, prenose Italijanske lige pored komentatora Nenada Milovanovića i Minje Milićevića, vršiće i komentator Marjan Mijajlović.
-
StupskaBitanga
#44 Re: Sportski TV kanali
A Majraj fol na K1
nis izgleda od tog K1
nis izgleda od tog K1
-
ivannn
#45 Re: Sportski TV kanali
jesi siguran?stachu wrote:Barcu gledas na Hayatu, kao i proslih sezona! Ako nisi upucen, otkupili su i ovu sezonu Primere....Splinter wrote:joj ova arena razvaljuje sto se tice sporta (gdje da gledam barcelonu sada)...
Potpuno ste u pravu, televizija Arena Sport ima ekskluzivna prava prenosa Italijanske i Španske lige u celom regionu, što znači da će se utakmice Španske Primere i Italijanske lige Kalčo pratiti samo na našim kanalima.
- Manijakus
#46 Re: Sportski TV kanali
Pa sta ? I sportklub ima prava za englesku pa bht prenosi jednu utakmicu po kolu .. vjerovatno ce i hayat tako s tim da ce hayat samo barcu i real dok ce na areni sport bit sve valjda
- 2407
#47 Re: Sportski TV kanali
Koji su to vasi kanali? Arena Sport? Ti to radis tamo?ivannn wrote:jesi siguran?stachu wrote:Barcu gledas na Hayatu, kao i proslih sezona! Ako nisi upucen, otkupili su i ovu sezonu Primere....Splinter wrote:joj ova arena razvaljuje sto se tice sporta (gdje da gledam barcelonu sada)...
Potpuno ste u pravu, televizija Arena Sport ima ekskluzivna prava prenosa Italijanske i Španske lige u celom regionu, što znači da će se utakmice Španske Primere i Italijanske lige Kalčo pratiti samo na našim kanalima.
EDIT:
sad sam vidio da si ovo preuzeo s Arena Sporta
- 2407
#48 Re: Sportski TV kanali
Evo jos nesto sto nadjoh na arena sportu:

Takodje na njihovom sajtu pronadjoh vijest da ce Arena Sport biti u ponudi na Total Tv-u do 01.10. i onda se ukida.
Eh ako je ovo tacno i ako se bude mogao uzeti paket sa sva cetiri kanala, mislim da nece biti sretnijeg covjeka od meneArena Sport wrote:2010-08-24 Arena Sport kanali, operater HS
Emir, Sarajevo
Razgovarao sam sa ljudima u HS u i oni su rekli da 100% očekuju arenusport u njivom programu u narednih 10 dana zbog velike potražnje, pa sam htjeo pitati koliko je tačna ta informacija.
Hvala
2010-08-24 Odgovor: #7402
Arena Sport kanali će se sigurno naći u ponudi vašeg kablovskog operatera HS.
Tačan datum početka emitovanja naših kanala još uvek ne znamo, ali verujemo da će to biti veoma brzo kako je i rekao vaš operater.
Sve detetalje vezane za početak emitovanja naših kanala preko kablovskog operatera HS, poslaćemo vam putem maila.
Takodje na njihovom sajtu pronadjoh vijest da ce Arena Sport biti u ponudi na Total Tv-u do 01.10. i onda se ukida.
- campa_xxx
#49 Re: Sportski TV kanali
Na kanalima Arena Sport sezone 2010/11 neće biti prenosa nemačke fudbalske Bundes lige.
U nastavku odgovora vam šaljem spisak svih fudbalskih liga koje ćemo ove sezone emitovati na našim kanalima.
- Srpska Super liga
- Liga Šampiona
- Liga Evrope
- Evropski Super Kup
- Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo 2014
- Kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo 2012
- Španska Primera
- Italijanska Serija A
- Francuska Liga
- Francuski Kup
- Nemački Kup
- Grčki Šampionat
- Brazilski Šampionat
- Paulista Šampionat
- Kup Libertadores
- Kup Sudamericana
- MLS
- Tottenham TV
- Liverpool TV
- Arsenal TV
- Milan TV
Upravo sam im postavio pitanje tamo na sajtu a vezano za pocetak emitovanja na HS-u, pa cekam odgovor...
Evo spamajte im i vi inbox malo
http://www.tvarenasport.com/pitanja-i-odgovori
U nastavku odgovora vam šaljem spisak svih fudbalskih liga koje ćemo ove sezone emitovati na našim kanalima.
- Srpska Super liga
- Liga Šampiona
- Liga Evrope
- Evropski Super Kup
- Španska Primera
- Italijanska Serija A
- Francuska Liga
- Francuski Kup
- Nemački Kup
- Grčki Šampionat
- Brazilski Šampionat
- Paulista Šampionat
- Kup Libertadores
- Kup Sudamericana
- MLS
- Tottenham TV
- Liverpool TV
- Arsenal TV
- Milan TV
Upravo sam im postavio pitanje tamo na sajtu a vezano za pocetak emitovanja na HS-u, pa cekam odgovor...
Evo spamajte im i vi inbox malo
- 2407
#50 Re: Sportski TV kanali
Ma ima tamo jos istih pitanja, slao sam im i ja. Nije do njih nego do ovih nasih #"@*=%$& i njima treba dosadjivati. Eno na temi HS kablovska neki useri su ih kontaktirali i rekli su da ce biti uskoro, znaci bit ce nekadacampa_xxx wrote:Na kanalima Arena Sport sezone 2010/11 neće biti prenosa nemačke fudbalske Bundes lige.
- Srpska Super liga
- Liga Šampiona
- Liga Evrope
- Evropski Super Kup
- Španska Primera
- Italijanska Serija A
- Francuska Liga
- Francuski Kup
- Nemački Kup
- Grčki Šampionat
- Brazilski Šampionat
- Paulista Šampionat
- Kup Libertadores
- Kup Sudamericana
- MLS
- Tottenham TV
- Liverpool TV
- Arsenal TV
- Milan TV
Evo spamajte im i vi inbox malo![]()
Jedva cekam ovu Arenu sport