ovo sam neki dan vidjela,frajer izvadi pistolj na semaforu, ja umrlakaranana wrote:samo mu kucnes pistoljem o sofersajbu i mahnes mu istim da se pomjeri.
Perači stakala na semaforima!
-
darprirode
#26 Re: Perači stakala na semaforima!
- Lady Saray
#27 Re: Perači stakala na semaforima!
jes' da oni shvataju rijec NE.. ali.. ti upalis brisace on ti ih digne i nastavi sta je poceo, ti svirnes on ni habera, ti se pomaknes on pocne meljati bocno ili zadnje staklo..Skyfox wrote:pa samo upalis brisace i trubnes ako krene da pere prozore od vrata.
-
duboka_misao
#28 Re: Perači stakala na semaforima!
@karanana poucak : ne vadi ga vise na javnim mjestima, cura se sokirala..darprirode wrote:ovo sam neki dan vidjela,frajer izvadi pistolj na semaforu, ja umrlakaranana wrote:samo mu kucnes pistoljem o sofersajbu i mahnes mu istim da se pomjeri.
-
iPlay
#29 Re: Perači stakala na semaforima!
Još te poprska sa onom vodom koja na sve liči ali na čistu nikako!Lady Saray wrote:jes' da oni shvataju rijec NE.. ali.. ti upalis brisace on ti ih digne i nastavi sta je poceo, ti svirnes on ni habera, ti se pomaknes on pocne meljati bocno ili zadnje staklo..Skyfox wrote:pa samo upalis brisace i trubnes ako krene da pere prozore od vrata.
-
darprirode
#30 Re: Perači stakala na semaforima!
duboka_misao wrote:@karanana poucak : ne vadi ga vise na javnim mjestima, cura se sokirala..darprirode wrote:ovo sam neki dan vidjela,frajer izvadi pistolj na semaforu, ja umrlakaranana wrote:samo mu kucnes pistoljem o sofersajbu i mahnes mu istim da se pomjeri.
- jazzer
#31 Re: Perači stakala na semaforima!
Neki dan perac (visok, tj. nizak cca 1,2 m) valjda zakasnio preci na pjesacki pa ga zeleno za auta uhvatilo na sred ceste. Auta prolaze a on stoji na isprekidanoj
. I mrtav hladan, bar tako izgleda. Neko da ga pokupi bio bi kriv. A prije ili poslije tako ce se nesto i desiti.
- saso mange
#32 Re: Perači stakala na semaforima!
jel ovo bilo tamo gdje se sestica okrece na skenderiji? ja sam bio par auta iza, ista situacijajazzer wrote:Neki dan perac (visok, tj. nizak cca 1,2 m) valjda zakasnio preci na pjesacki pa ga zeleno za auta uhvatilo na sred ceste. Auta prolaze a on stoji na isprekidanoj. I mrtav hladan, bar tako izgleda. Neko da ga pokupi bio bi kriv. A prije ili poslije tako ce se nesto i desiti.
- jazzer
#33 Re: Perači stakala na semaforima!
Ne, u Pofalicima na semaforu. Ja sam krenuo sa semafora kod marsalke i prosao pored njega. Raja susaso mange wrote:jel ovo bilo tamo gdje se sestica okrece na skenderiji? ja sam bio par auta iza, ista situacijajazzer wrote:Neki dan perac (visok, tj. nizak cca 1,2 m) valjda zakasnio preci na pjesacki pa ga zeleno za auta uhvatilo na sred ceste. Auta prolaze a on stoji na isprekidanoj. I mrtav hladan, bar tako izgleda. Neko da ga pokupi bio bi kriv. A prije ili poslije tako ce se nesto i desiti.
usporavala i pritiskali sirenu jer ga bilo tesko uociti izmedju auta.
- saso mange
#34 Re: Perači stakala na semaforima!
aaa sad se sjetih, jest kod pofalica, malo sam se sjebojazzer wrote:Ne, u Pofalicima na semaforu. Ja sam krenuo sa semafora kod marsalke i prosao pored njega. Raja susaso mange wrote:jel ovo bilo tamo gdje se sestica okrece na skenderiji? ja sam bio par auta iza, ista situacijajazzer wrote:Neki dan perac (visok, tj. nizak cca 1,2 m) valjda zakasnio preci na pjesacki pa ga zeleno za auta uhvatilo na sred ceste. Auta prolaze a on stoji na isprekidanoj. I mrtav hladan, bar tako izgleda. Neko da ga pokupi bio bi kriv. A prije ili poslije tako ce se nesto i desiti.
usporavala i pritiskali sirenu jer ga bilo tesko uociti izmedju auta.
vidio sam to... zalosno
- Edin H.
#35 Re: Perači stakala na semaforima!
Je'l ipak morao platiti za izvrsenu uslugu na kraju?darprirode wrote:ovo sam neki dan vidjela,frajer izvadi pistolj na semaforu, ja umrlakaranana wrote:samo mu kucnes pistoljem o sofersajbu i mahnes mu istim da se pomjeri.
-
Ljubicasta27
#36 Re: Perači stakala na semaforima!
Meni dodje da ih sastavim sa zemljom ali doslovno 
- Edin H.
#37 Re: Perači stakala na semaforima!
Slazem se da bi na pojedinim lokacijama trebali poboljsati kvalitet uslugeLjubicasta27 wrote:Meni dodje da ih sastavim sa zemljom ali doslovno
-
Ljubicasta27
#38 Re: Perači stakala na semaforima!
Ma trebalo bi ih istrijebit za sva vremenaEdin H. wrote:Slazem se da bi na pojedinim lokacijama trebali poboljsati kvalitet uslugeLjubicasta27 wrote:Meni dodje da ih sastavim sa zemljom ali doslovno
- Edin H.
#39 Re: Perači stakala na semaforima!
A ko ce onda da mi pere sofersajbnuLjubicasta27 wrote: Ma trebalo bi ih istrijebit za sva vremena
-
Ljubicasta27
#40 Re: Perači stakala na semaforima!
Tkni do OMV-aEdin H. wrote:A ko ce onda da mi pere sofersajbnuLjubicasta27 wrote: Ma trebalo bi ih istrijebit za sva vremena
- amrica
#41 Re: Perači stakala na semaforima!
Lady Saray wrote:jes' da oni shvataju rijec NE.. ali.. ti upalis brisace on ti ih digne i nastavi sta je poceo, ti svirnes on ni habera, ti se pomaknes on pocne meljati bocno ili zadnje staklo..Skyfox wrote:pa samo upalis brisace i trubnes ako krene da pere prozore od vrata.
specijalitet ako je zeMsko samo u autu
Jednom mi jedna balavica od 7-8 godina pokusala otkinuti antenu na golfu, drugi put mali decko, 6-7 godina, sav u krastama, ranama... uzas za vidjeti, pojkusao otvoriti vrata, hvala bogu i novom autu na unutrasnjem dugmetu za zakljucavanje
Ko se sjeca poslijeratnih godina i zastoja u kanjonu Neretve, bilo su 3-4 mjesta gdje se znalo cekati i po sat vremena, pa nije se moglo zivjeti od prosjaka. ne peraca, nego prosjaka
A neki dan u Celebicima, pravi se neko raskrsce, izlazi cura, fino obucena, sa bebom i tasnom, ja mislila stanuje tu, kad kucka i pruza ruku
- Edin H.
#42 Re: Perači stakala na semaforima!
Najvise volim kada operem auto, a onda oni dovrse sofersajbnu onom prljavom vodomLjubicasta27 wrote:Tkni do OMV-aEdin H. wrote: A ko ce onda da mi pere sofersajbnu
- geeK`
#43 Re: Perači stakala na semaforima!
Treb'o bi John Carpenter doć u Sarajevo, inspiracija za novi film bi mu bila mali romi psihopate koji maltretiraju cure wahahahha
-
ssmmiilleeyy
#44 Re: Perači stakala na semaforima!
Nekad platim 0,50 KM,nekad kažem nema druže recesija ovo ono
-
vs84sa
#45 Re: Perači stakala na semaforima!
ja sam problem rijesio jednim "cenerom" kojeg sam usitnio na po 5 kf (najmanja valuta), posto sam nepusac to mi stoji u pepeljari u autu, para ima hadzija i za sitnu raju
p.s. puno puta mi se desilo da cak i ne naplate, jos kad vide onog 5-taka kako sjaji ja mislim da im je gore nego meni sa umazanom sajbom
p.s. p.s. jos da napomenem da su mi 3 puta obijali auto ali pare stoje
ne dira niko, sto je jos jedan dokaz da radi provjereno 
p.s. puno puta mi se desilo da cak i ne naplate, jos kad vide onog 5-taka kako sjaji ja mislim da im je gore nego meni sa umazanom sajbom
p.s. p.s. jos da napomenem da su mi 3 puta obijali auto ali pare stoje
- saso mange
#46 Re: Perači stakala na semaforima!
zbog vas koji dajete oni su jos uvijek tu
treba uvesti kazne za one koji daju
- amrica
#47 Re: Perači stakala na semaforima!
saso mange wrote:zbog vas koji dajete oni su jos uvijek tu
-
samo_ovaj_put
#48 Re: Perači stakala na semaforima!
a oces da ti ooperem saaajbu?Edin H. wrote:A ko ce onda da mi pere sofersajbnuLjubicasta27 wrote: Ma trebalo bi ih istrijebit za sva vremena
-
Tan.tal
#49 Re: Perači stakala na semaforima!
a curice beru ruže po parkovima pa prodaju 
-
Ljubicasta27
#50 Re: Perači stakala na semaforima!
saso mange wrote:zbog vas koji dajete oni su jos uvijek tu