Koristio sam neki pamučni (?) valjak, koji je x puta bolji od sintetičkih koje sam do sad uzimao.
Uglavnom, ni končasti nije loš, ali mi se čini da brzo "splasne", pa onda haj' opet umači

Meni su najbolji proizvodi za krečenju u Caparolu.tataćusak wrote:Gdje kupiti dobar valjak za krečenje?
Znaaš li koliko košta valjak kod njih. Što se tiče boje Caparol jezizi505 wrote:Meni su najbolji proizvodi za krečenju u Caparolu.tataćusak wrote:Gdje kupiti dobar valjak za krečenje?
Ove godine nisam kupovala, tako da ne znam. Možda ih možete nazvati i pitati za cijenu?tataćusak wrote:Znaaš li koliko košta valjak kod njih. Što se tiče boje Caparol jezizi505 wrote:Meni su najbolji proizvodi za krečenju u Caparolu.tataćusak wrote:Gdje kupiti dobar valjak za krečenje?

Kako se ovo zove i koliko košta?dječak sa šibicama wrote:Valjak je, bar za mene, prevazidjen
ovo je zmaj... jeste da malo prasine ostane iza njega, ali za dan-dva stan gotov tutto completo.
Da bi ovo koristio moras sve upakovati jer prska puno(sitne kapljice kao prasina).newklear wrote:Kako se ovo zove i koliko košta?dječak sa šibicama wrote:Valjak je, bar za mene, prevazidjen
ovo je zmaj... jeste da malo prasine ostane iza njega, ali za dan-dva stan gotov tutto completo.
Je li ovo bilo u zadnje vrijeme na Top shop reklamama? Ja čuo da ono sa top shop nista ne valja, prska ko ludo...
"Ubi" znači kaplje ili dobro kreči? Ili oboje?insomnia78 wrote:Ja imam 'vaka Bosch-ov, ubi
na pofalicima u novogradnji su ovakvi zidovi. u onim zgradama odmah do dzamije. nisu stavili impregnaciju.dadoka84 wrote:Ovako izgleda kad u novogradnji odlucis da prekrecis zid... cak i na prvi prelaz otpada stara boja. Nakon sto sam na jedvite jade uspio srediti sve, zid se poceo puhati. na kraju se sve vratilo na nulu i izgleda sasvim ok. 12 kvadrata sam radio 2 dana...
Svi zidovi u stanu su ovakvi.
u pennyju kupi impregnacijski sprej, namijenjen je upravo za fleke od vodeBlack swan wrote:ja sam malo farbo tj krečio vikendicu četkom jel je prokisla u majskim poplavama
otada otvoreni prozori
ali džaba nije se isušilo
treća ruka i dalje se vide one konture kako se voda širila
a ne može se strugat jer su one tanke ploče u pitanju ne betonski plafon s malterom
ša da radim